• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar mrb bende aranıza yeni katıldım 6+3 haftalığız kahverengi lekelerim var bir kaç gündür. Cumartesi günü Dr gideceğim umarım bir sorun yoktur

Merhaba.. Doktora gittim 5+6 hafta FTA negatif yazdı.. Karindan bakti hareket yok dedi bide alttan bakalim dedi kanamam da coktu zaten.. Keseden çıkıyor gibiydi embriyo olusmus gibi alttan baktı ama kalp yoktu.. Kalp atışı duyulmadi defalarca bakti ama yok.. Almamız lazim dedi ama emin olmak icin renkli ultrasona bakacağız ve sonra sonlandiririz dedi.. Gözlerim kurudu aglamaktan
Ahh ahh canım senin bu anlattığının aynısını ben iki kere yaşadım :( çok zor bişey ikisinide aldırmak zorunda kaldım. Ama şimdi yine hamileyim bi takım ilaçlarla önceden tedbir aldık. Nasip kısmet bekliyorum şimdi. Sende bekleyebildiğin kadar bekle umudunu asla kaybetme. Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Dualarım seninle. Allah sabır versin önemli olan sensin ve senin sağlığın.

Ahh ahh canım senin bu anlattığının aynısını ben iki kere yaşadım :KK43: çok zor bişey ikisinide aldırmak zorunda kaldım. Ama şimdi yine hamileyim bi takım ilaçlarla önceden tedbir aldık. Nasip kısmet bekliyorum şimdi. Sende bekleyebildiğin kadar bekle umudunu asla kaybetme. Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Dualarım seninle. Allah sabır versin önemli olan sensin ve senin sağlığın.

10. Haftya kadar beklemeli miyim?
alttan da baktık yarin renkli ultrasonda yapacak daha beklemeli miyim yoksa yarin sonlandirmali miyim :( :(

Anestezi ile alacağız dedi hissetmeyeceksin ddio nasil oluyor peki bilgin var mi :KK43: :KK43: kürtaj mi olacam yani
Anestezi ile uyuyosun ve hiçbişey hissetmiyosun. Uyurken var uyandığında gitmiş :( ağlıyorum şu anda canım dua ediyorum senin için. İnşallah olmak zorunda kalmazsın kuzum.

Arkadaşlar bebeğimin gelişimini sizler gibi görmek istiyorum ama yanlış bi şey yaptım herhalde üye olurken yardım eder misiniz nasıl yapıcam

Anestezi ile uyuyosun ve hiçbişey hissetmiyosun. Uyurken var uyandığında gitmiş :KK43: ağlıyorum şu anda canım dua ediyorum senin için. İnşallah olmak zorunda kalmazsın kuzum.

Insallah.. sabir çekiyorum elden başka hiçbirşey gelmiyor..
rabbim böylesini hayirli görmüş demekki...
Is yerinden raporda alırım..
renkli ultrasondan sonra diger doktoruma da randevu aldim başka hastanede..
birde ona görünürüm sonra karar veririm..
Allah büyük :( :(

Insallah.. sabir çekiyorum elden başka hiçbirşey gelmiyor..
rabbim böylesini hayirli görmüş demekki...
Is yerinden raporda alırım..
renkli ultrasondan sonra diger doktoruma da randevu aldim başka hastanede..
birde ona görünürüm sonra karar veririm..
Allah büyük :KK43: :KK43:
Aynen canım tek doktorla kalma. Herşeyin hayırlısı.

10. Haftya kadar beklemeli miyim?
alttan da baktık yarin renkli ultrasonda yapacak daha beklemeli miyim yoksa yarin sonlandirmali miyim :KK43: :KK43:
Canım bende kanama yoktu o yüzden ilkinde 8 ikincisinde 10 haftaya kadar bekledik. Senin sağlığın da önemli doktorla konuşup bi karar almanız lazım.

ay cnm inş yaa sende görürsn bebeğini bnm senle aynı ama dr a göre ikizlerden biri 1 hafta önden gidiyo biri 3 gün önden ama hiç belirti yook mide bulantısı filan çok az belli belirsiz kasık ağrısı olursa oluyo bazen de gögüslerde ama merak ediyorm bebeklerimi bi kez gördüm hergün ultrason resmine bakıyom bi anönce seslerinide duymk istiyorm
İnş duyarsin canim değerin kacti 400 müydü gördüğünde her biri için ;) bende de durum ayni dediğin gibi bi de vajinal ultrason muydu senin

Back