• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar bsy sorucam yatis pozisyonunza esnemeye fln dikkat ediomusnz ben kasildm artk esnemiorm hep uzaniorm elimde dgl

Hicbiseyin tadi yok bende de.
Haftaya bulanti baslama ihtimali var yanibende...baslamasa iyi olur ıyy
sen kiz mi istiyorsun sanki :D
Farketmez saglikla gelsin de ama insan merak ediyor
Ben erkek hissediyorum kizsa alinmiyordur insallah :)
Ama cin ve rus takvimleri kiz diyor
Herkes bulantin erken kiz olck diyor
Esimin kardeslerinin hep kizlari var
Hadi hayirlisiiiiii diyorum merakla

benimde ole cnm aksamlari bulanio bi gariplik var diodum sende oyleymissn :)
Sabahları normal bir günden farkı olmuyo sanki hamile değilmişim gibi. Akşamları bulantı oluyo biraz önce bi fena oldum. Başım ağrıyor dönüyo gibi midem ağzımda neyse ki geçti. İyiyim şimdi :)

Aynı... bulantı yok, kusma yok...
oglumdada ayniydi tek fark sanirim onda istahim cok açıktı bunda istahsızım, belkide ilerleyen haftalarda açılır
hayırlısı sağlıklı olsunda. Tabi gönül kız istiyo :)

Bulantı bende de yoktu. Özellikle bugün çok kötü oldum. Yemeği bile eşim hazırlıyor. Kokuya tahammülüm hiç yok :( ilkindekinde iştahım hiç kesilmemişti, bunda hiç iştahım yok. İlkinde hep tatlı çekmişti canım. Bunda tatlı hiç istemiyorum. Severek yediğim bir çok şeyi yiyemiyorum hiç canım istemiyor.

Farklı gibi duruyor ama belirtileri farklı olup aynı cinsiyette çocukları olanlar da var çevremde. O yüzden hayırlısı ;) tabi ki inşallah farklıdır

Benim ilk hamileligimde huc mide yanmam olmamisti ve herkese gore kel bi bebegim olacakti ama saclari oldu karnim kucuktu kv ye gore kilosu cok az olacakti normal oldu cin takvimi kiz dedi dr erkek deyince inanmayip emin misiniz demistim :) yani herkesin bi teorisi olacak ama tutmayabiliyor cogu zaman

Gonlumuze gore saglikli olsunlar insallahh.
inşallah canım önce sağlık
kizlar bsy sorucam yatis pozisyonunza esnemeye fln dikkat ediomusnz ben kasildm artk esnemiorm hep uzaniorm elimde dgl
ben o kadar dikkat etmiyorum kasmıyorum hiç kendimi
Kiyamammmm Buyusunler de gostersinler artik dimi? :KK48:
Hic bu kadar merak edecegimi dusunmemistim
Millet sordukca mi boyle oluyor bilmem
kalp atışlarını duyduk ya çok şükür e sırada cinsiyet var sonra alış verişş :)

esnemiorm mesela bde yatarken sola yatmak gerekiomus kan akimi bebege en iyi ole gidermis bn bide progestan iciorm hep yatiorm oyuzden kafama takldi
Ben de dikkat etmiyorum ya aslinda sola yatma gerek ama artik hiic biseye dikkat edemiyorum malum benim ufaklik 19 aylik resmen gun icinde kısıtlı uzaniyorum

Merhaba.. Doktora gittim 5+6 hafta FTA negatif yazdı.. Karindan bakti hareket yok dedi bide alttan bakalim dedi kanamam da coktu zaten.. Keseden çıkıyor gibiydi embriyo olusmus gibi alttan baktı ama kalp yoktu.. Kalp atışı duyulmadi defalarca bakti ama yok.. Almamız lazim dedi ama emin olmak icin renkli ultrasona bakacağız ve sonra sonlandiririz dedi.. Gözlerim kurudu aglamaktan

Back