- 5 Mart 2014
- 959
- 475
- 158
- Konu Sahibi ayse1234512
- #4.821
Iyice psikopata bagladim :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ilk bebitom :) bir fikrim yok
Suyun da mi tadi olmaz
Oyyyy saglikli olsunlar da ne yapalim
Ana yuregi
Iyice psikopata bagladim :))))
herkes oğlan diyor bende öyle diyordum ama bir kaç gündür inşallah bir tane daha kızım olur diyorum
Farketmez saglikla gelsin de ama insan merak ediyorHicbiseyin tadi yok bende de.
Haftaya bulanti baslama ihtimali var yanibende...baslamasa iyi olur ıyy
sen kiz mi istiyorsun sanki
Kiyamammmm Buyusunler de gostersinler artik dimi?herkes oğlan diyor bende öyle diyordum ama bir kaç gündür inşallah bir tane daha kızım olur diyorum
Sabahları normal bir günden farkı olmuyo sanki hamile değilmişim gibi. Akşamları bulantı oluyo biraz önce bi fena oldum. Başım ağrıyor dönüyo gibi midem ağzımda neyse ki geçti. İyiyim şimdi :)benimde ole cnm aksamlari bulanio bi gariplik var diodum sende oyleymissn :)
Aynı... bulantı yok, kusma yok...
oglumdada ayniydi tek fark sanirim onda istahim cok açıktı bunda istahsızım, belkide ilerleyen haftalarda açılır
hayırlısı sağlıklı olsunda. Tabi gönül kız istiyo :)
Hangi konuda kacirdim galibanie kimse fikrni solemio
inşallah canım önce sağlıkGonlumuze gore saglikli olsunlar insallahh.
ben o kadar dikkat etmiyorum kasmıyorum hiç kendimikizlar bsy sorucam yatis pozisyonunza esnemeye fln dikkat ediomusnz ben kasildm artk esnemiorm hep uzaniorm elimde dgl
kalp atışlarını duyduk ya çok şükür e sırada cinsiyet var sonra alış verişş :)Kiyamammmm Buyusunler de gostersinler artik dimi?
Hic bu kadar merak edecegimi dusunmemistim
Millet sordukca mi boyle oluyor bilmem
Canm sen ne zMan duydun kalp atışını? Kac haftalıkken? Bende yarn gidicem insAllah duyarızinşallah canım önce sağlık
ben o kadar dikkat etmiyorum kasmıyorum hiç kendimi
kalp atışlarını duyduk ya çok şükür e sırada cinsiyet var sonra alış verişş :)
esnemiorm mesela bde yatarken sola yatmak gerekiomus kan akimi bebege en iyi ole gidermis bn bide progestan iciorm hep yatiorm oyuzden kafama takldiHangi konuda kacirdim galiba
Ben de dikkat etmiyorum ya aslinda sola yatma gerek ama artik hiic biseye dikkat edemiyorum malum benim ufaklik 19 aylik resmen gun icinde kısıtlı uzaniyorumesnemiorm mesela bde yatarken sola yatmak gerekiomus kan akimi bebege en iyi ole gidermis bn bide progestan iciorm hep yatiorm oyuzden kafama takldi
5+6 da ekran da gördük dinlemek istedik ama çok derinden geliyordu tam 7 de net bir şekilde duyduk inşallah sizde duyarsınız canımCanm sen ne zMan duydun kalp atışını? Kac haftalıkken? Bende yarn gidicem insAllah duyarız