2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar mrb bende aranıza yeni katıldım 6+3 haftalığız kahverengi lekelerim var bir kaç gündür. Cumartesi günü Dr gideceğim umarım bir sorun yoktur

Ahh ahh canım senin bu anlattığının aynısını ben iki kere yaşadım çok zor bişey ikisinide aldırmak zorunda kaldım. Ama şimdi yine hamileyim bi takım ilaçlarla önceden tedbir aldık. Nasip kısmet bekliyorum şimdi. Sende bekleyebildiğin kadar bekle umudunu asla kaybetme. Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Dualarım seninle. Allah sabır versin önemli olan sensin ve senin sağlığın.

10. Haftya kadar beklemeli miyim?
alttan da baktık yarin renkli ultrasonda yapacak daha beklemeli miyim yoksa yarin sonlandirmali miyim

Anestezi ile alacağız dedi hissetmeyeceksin ddio nasil oluyor peki bilgin var mi kürtaj mi olacam yani
Anestezi ile uyuyosun ve hiçbişey hissetmiyosun. Uyurken var uyandığında gitmiş ağlıyorum şu anda canım dua ediyorum senin için. İnşallah olmak zorunda kalmazsın kuzum.

Arkadaşlar bebeğimin gelişimini sizler gibi görmek istiyorum ama yanlış bi şey yaptım herhalde üye olurken yardım eder misiniz nasıl yapıcam

Anestezi ile uyuyosun ve hiçbişey hissetmiyosun. Uyurken var uyandığında gitmiş ağlıyorum şu anda canım dua ediyorum senin için. İnşallah olmak zorunda kalmazsın kuzum.

Insallah.. sabir çekiyorum elden başka hiçbirşey gelmiyor..
rabbim böylesini hayirli görmüş demekki...
Is yerinden raporda alırım..
renkli ultrasondan sonra diger doktoruma da randevu aldim başka hastanede..
birde ona görünürüm sonra karar veririm..
Allah büyük

Aynen canım tek doktorla kalma. Herşeyin hayırlısı.

Arkadaşlar bebeğimin gelişimini sizler gibi görmek istiyorum ama yanlış bi şey yaptım herhalde üye olurken yardım eder misiniz nasıl yapıcam

Bu konunun ilk sayfasına bak. Orada yazıyor. Profil ayarlarından bebeğinin muhtemel doğum tarihini giriyosun sanrm

10. Haftya kadar beklemeli miyim?
alttan da baktık yarin renkli ultrasonda yapacak daha beklemeli miyim yoksa yarin sonlandirmali miyim
Canım bende kanama yoktu o yüzden ilkinde 8 ikincisinde 10 haftaya kadar bekledik. Senin sağlığın da önemli doktorla konuşup bi karar almanız lazım.

İnş duyarsin canim değerin kacti 400 müydü gördüğünde her biri için bende de durum ayni dediğin gibi bi de vajinal ultrason muydu senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…