- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #4.881
İnş canim artik uzun bir süre sabredecegizDayanamadin gittin demi neyse canm icin rahatlamistir degerin guzelce artar 2 hafta sonra kalp atisini bile.duyarsiniz insallah
10. Haftaya kadar beklemeli miyimyoksa yarin sonlandiracak
10. Haftaya kadar beklemeli miyimyoksa yarin sonlandiracak
Hayırlı olsunncanım iki haftalıkmı bebişin kan testimi yaptırdın hayırlı olsun
Selam canım karar senin ama ben yaşadığım olayi anlatiyim. 5+4de kanamam oldu kahverengi başladı adet kanaması gibi olunca hemen gittim doktora. Alttan bakti kese var bebek yok dedi hastaneye yattım iğne vurdu. Düzenli hcg baktilar. 2kati artis yoktu.. doktor,cocuk gelismiyo alalim dedi ben şok oldum tabi.. Istersen hemen yapalim istersen bekleyelim dedi. Bekledik 4gun sonra gittigimde kalp atışları baslamis dedi doktor bile şaşırdı bu nasıl oldu diye. . Canım sana tavsiyem eğer sağlığına zaeari yoksa bekle.. allahım yardım etmiş geçmiş olsun hayırlısı olsun
Allahım sana bagislasinSelam canım karar senin ama ben yaşadığım olayi anlatiyim. 5+4de kanamam oldu kahverengi başladı adet kanaması gibi olunca hemen gittim doktora. Alttan bakti kese var bebek yok dedi hastaneye yattım iğne vurdu. Düzenli hcg baktilar. 2kati artis yoktu.. doktor,cocuk gelismiyo alalim dedi ben şok oldum tabi.. Istersen hemen yapalim istersen bekleyelim dedi. Bekledik 4gun sonra gittigimde kalp atışları baslamis dedi doktor bile şaşırdı bu nasıl oldu diye. . Canım sana tavsiyem eğer sağlığına zaeari yoksa bekle.. çünki allah büyük doktorlar bile yanilabiliyor.
HayirlisHayırlı güzel haber alırsın insallahMerhabalar,ben de adayim ama tam netice icin cok heyecanliyim.daha var bat icin,belirtiler tamam ama İnsallah ben de ogrenince adimi yazdiririm.belirtileriniz nelerdi ve net nasil ogrendiniz arkadasim
Aynısını temmuz ayında bende yaşadım hemde öyle garip bir Muallak ki doktora gidiyorm herşey yolunda sonra gidiyorum kese şeklin bozuk orda bebek olmaz diyor peşpeşe gidiyorum kalbi duyuyoruz mucize ama normal büyük bir insanın atış sayısı ya azalacak duracak ya yükselecek kadir gecesi o gün allaha yalvarıyordum evladımla sınama atan kalbi ben durdurmayim die çünkü sağlıksızdıAllaha siginiyorum canım.. Ol der oluverir belli mi olur.. Herşey onun elinde..
Çok geçmiş olsun. Allah sabır versin. İnşallah kısa zamanda sağlıkla yeniden hamile kalırsın.Bebeğim dustı kanamam oldu gun boyu...
Bende cok zayif oldugum ve karnim kucuk diye kv sen 3 kg dogur yeter diyordu. Midem bulandikca ayy senin ne bicim miden var :) benim hic olmamisti ( dogumdan sonra da senin mide bulantin az benim sana gore cok kotuydu demistiBenim ilk hamileligimde huc mide yanmam olmamisti ve herkese gore kel bi bebegim olacakti ama saclari oldu karnim kucuktu kv ye gore kilosu cok az olacakti normal oldu cin takvimi kiz dedi dr erkek deyince inanmayip emin misiniz demistim :) yani herkesin bi teorisi olacak ama tutmayabiliyor cogu zaman
Merhaba.. Doktora gittim 5+6 hafta FTA negatif yazdı.. Karindan bakti hareket yok dedi bide alttan bakalim dedi kanamam da coktu zaten.. Keseden çıkıyor gibiydi embriyo olusmus gibi alttan baktı ama kalp yoktu.. Kalp atışı duyulmadi defalarca bakti ama yok.. Almamız lazim dedi ama emin olmak icin renkli ultrasona bakacağız ve sonra sonlandiririz dedi.. Gözlerim kurudu aglamaktan[/Q
Canim takip cizelgesinin altinda Hamilelik gunlugu imza alanina ekle var. oraya tiklarsan sana beklen dogum zamanini gir diye bir yer goreceksin. bebegim muhtemel dogum tarihini yaz ve kaydete bas. hepsi bu canimArkadaşlar bebeğimin gelişimini sizler gibi görmek istiyorum ama yanlış bi şey yaptım herhalde üye olurken yardım eder misiniz nasıl yapıcam
Merhaba.. Doktora gittim 5+6 hafta FTA negatif yazdı.. Karindan bakti hareket yok dedi bide alttan bakalim dedi kanamam da coktu zaten.. Keseden çıkıyor gibiydi embriyo olusmus gibi alttan baktı ama kalp yoktu.. Kalp atışı duyulmadi defalarca bakti ama yok.. Almamız lazim dedi ama emin olmak icin renkli ultrasona bakacağız ve sonra sonlandiririz dedi.. Gözlerim kurudu aglamaktan
Eger sagligin icin zararliysa beklemek de riskli olabilir canim10. Haftaya kadar beklemeli miyimyoksa yarin sonlandiracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?