- 21 Şubat 2013
- 52
- 13
- 28
- Konu Sahibi ayse1234512
- #4.721
Kızlar benim gıbı çok kusan var mı ya dün devamli midem bulandı 3 kere kustum . Bıktım artık benim gibi olan var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım inşallah güzel haberlerle gelirsin
Ben de de idrar yaparken geliyor canim tortulari atiyor icerde birikmesinden iyidir yoksa buyuk bi top seklimde duser tada vajende birikir disardan bile gozukur hepsini yasadim
Insallah duyarsin canim
aayyy benim de yarin kese gorme gunu kalbim yerinden firliyor sanki cok heyecanli ve stresliyim yaaa cok merak ediyorum
Canim senin sat ne? Bende ptesi gidicemde kalp atisi icin :))amin canım ben hala duymadım kalp atışını o kadar çok merak ediyorum ki salı günü gelmeyecekmiş gibi çok korkuyorum. ne kanama ne lekelenme hiçbir şey yok midem de bulanmıyor acaba bu yüzden mi , kalbi atmıyor diye mi? düşünmek istemiyorum ama aklımdan çıkmıyor işte evde hep aklımda
BNDE AKŞAMLARI AMA BULANTI VAR DİYE KORKUYORUM BIRAKIYORUM.ben hiç doymuyorummmm az önce öğle yemeği yedim ama doymuyorummmmmmmmm
valla bulantı felan yok daha şükür gerçi benimki geç döllenme minnoşş daha... beta hcg 1000 bile olmadı daha 400 lerdedir... aklıma düşeni yada gördüğüm herşeyi yiyesim var çok felaket valla kızımda böyle değildimmm 4.aya kadar hiç kilo almamıştım bunda duba gibi olurum kesinBNDE AKŞAMLARI AMA BULANTI VAR DİYE KORKUYORUM BIRAKIYORUM.
Dayanamadin gittin demi neyse canm icin rahatlamistir degerin guzelce artar 2 hafta sonra kalp atisini bile.duyarsiniz insallahinş canım kesem görünmedi daha haftaya gel dedi değerin daha yeterli değil 317 dedi. ben 2 hafta sonra gidicem
Canim ben aradım Latife hanim için yarın a verebiliyorlarmis haftaya da verebiliyoruz dedi 5+6 günlük olcak yarın da haftaya gitsem ya da yarına. keseyi görmüştük ama kalp atışı duyulur mu ki çok merak ediyorum Lokman Hekim de ki Dr 2 hafta sonra gel demişti ama o kadar dayanamıyorum ya duyan var mı erken kalp atışını 5+6 günlük ken falanyanlız biraz geç randevu verebiliyolar eğer çok geçe atarlarsa bana söyle alırım ben senin için erken tarihe randevu eski hastalarıyız azıcık nazımız geçiyo :)
Canim ben aradım Latife hanim için yarın a verebiliyorlarmis haftaya da verebiliyoruz dedi 5+6 günlük olcak yarın da haftaya gitsem ya da yarına. keseyi görmüştük ama kalp atışı duyulur mu ki çok merak ediyorum Lokman Hekim de ki Dr 2 hafta sonra gel demişti ama o kadar dayanamıyorum ya duyan var mı erken kalp atışını 5+6 günlük ken falan
Valla maşallah sanaBEN BULANTIDAN ÖLÜYORUM AMA YEMEK YİYEBİLİYORUM İLGİNÇ KUSMUORUMDA :))))
Kız sen Ne güzel gebesin maşallah p......nu kadı nazar değmesin sana ben açlıktan oluyorum ama birşey yiyemiyorumDEME HERKEZE YEMEK SAKIN DEMEYİN DİYORUM NE DUYSAM YEMEK İSTİYOM BENBUGÜN AKŞAMDA BAŞKA BİŞE YİCEM GELDİ AKLIMA AZ ÖNCE BİRDEN KANA KANA YİCEM İNŞ.
Canim senin sat ne? Bende ptesi gidicemde kalp atisi icin :))
son adet tarihin neydi canım..? benim 15 kasım ama beta hcg 10 gün geçmesine rağmen 78 çıkmıştı 2 gün sonra yine kan verdim ikiye katlamıştı büyük ihtimalle geç döllenme seninde öyledir sıkma canını.. sende verdiğin kandan 2 gün sonra yine kan ver ikiye katlarsa problem yok demektiiirr :)selam güzel anne adaylarııı... Ben de dun hamiş olduğumu öğrendim çoooooooooook mutluyummmmm.... Doğum tarihi 29 Ağustos ama Bi sıkıntım var beta hcg 28 çıktı çok düşük dedi dr. Yarın tekrar test yaptıracağım korkuyorum baya..
Bence yarin gitme, kalp atışını gorme ihtimalin var benim kanamam olduğu için 6+0 da acilen gittim bebeğim USG de 5+6 gozukuyordu kalp atışını gösterdiler bu yüzden görme ihtimalini var diyorum ama ben yerinde olsam gitmem, acil olduğu için gördüm oda vajinal önce karnından baktı pek birşey göremedi vajinal bakayım utanmazsan dedi (arkadasimdi dr) dedim bak baktı kesenin altinda kanama falan gördü düşük tehdidin var yat dedi sonrada ben kalbi atiyomu merak ediyorum bi bakayım dedi gördük, kalbini merak ettiğim halde ben soramadim yani tamamen şansima görmüş oldum, eğer öğün kanamam olmasaydı randevu günümü bekleyecektimCanim ben aradım Latife hanim için yarın a verebiliyorlarmis haftaya da verebiliyoruz dedi 5+6 günlük olcak yarın da haftaya gitsem ya da yarına. keseyi görmüştük ama kalp atışı duyulur mu ki çok merak ediyorum Lokman Hekim de ki Dr 2 hafta sonra gel demişti ama o kadar dayanamıyorum ya duyan var mı erken kalp atışını 5+6 günlük ken falan
Ben sadece sabahları kullanıp dolaşıyorum biraz belim bi kısmı geliyor ama ondan sonra gelen giden olmoyor bendeCrinone jel kullanan arkadaşlar sizde de akinti oluyormu? Iki gundur akinti var bende jelden mi acaba
Kayınvalide ne gideceğim bu aksam o sorar bana canın birşey istiyorum diye bol domatesli makarna istiyim bari bende, yiyebilirmiyim bilmiyorum ama denemektedir fayda varaçıklamadım bende anam domatesli makarna dedim dimi kız özür dilerim diğerini demedim bak bugün yicem şeyi demedim
USG de boylemi gözüküyor anlamadım benim SAT 2 kasım transfer 17 kasım bugün 7+4 um ama USG de 1 gün geriden geliyor gözüküyorsat 21 ekim transfer 10 kasım 3. gün transferi ve bugün tam 8 haftalığım ortalık baya karısık. 6 aralıkta 5+5 tim 20 aralık 7+2