• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ayni günümüz :) evet ya minicik benimkide 6+4 de daha 6 mm idi, bide USG de 1 gün geriden geliyor yani 6+3 gözüküyordu, canım hayirlisiyla duyarsin inşallah, sen ne zaman gideceksinki doktora?

İnşallah duyarım bir an önce.
İlaç gibi gelecek bana o ses sanki.
Çok ihtiyacım var bu aralar psikolojim çok bozuk :(
Senin adına çok sevindim canım..
Rabbim tamamına erdirsin.

KIZLAR MİDEM HEM AĞRIYOR HEM BULANIYOR ÇOK TUHAF YA HALİM HİÇ YOK KONUŞAMIYORUM RESMEN BİTKİNİM :(

bende dün gittim malesef duyulmadı canım alttan bakmadı ama haftaya tekrar çağırdı alttan bakmak için. bebeği gördük ama kalp sesi duyulmadı:KK43:

Aynennn kuzum aynenn.
Bende endişeliyim.
8. haftaya girdim SAT 1 Kasımdı.
Ama hala kalbinin sesini duyamadım kuzumun.
Rabbim bebeklerimizi bizlere bağışlasın :(

Kızlar günaydın, size tavsiyem doktorunuza çok ısınmadıysanız hemen değiştirin hatta hastanenizi değişin. Haftalardır gidiyorum önce kese yok dedi, sonra rahim ters dedi, sonra kese boş dedi ve hep alttan muayene etti. Keseyi üstten bi türlü göremedi. Dün doktoru ve hastaneyi değiştim. 10 sn içinde keseyi, bebeği, kalp atışını hepsini rahat bi şekilde üstten gördü. Rahim gayet normal bi sıkıntı yok dedi. Doktor çok önemli, hastanedeki aletler çok önemli dikkat edin.

Kızlar günaydın, size tavsiyem doktorunuza çok ısınmadıysanız hemen değiştirin hatta hastanenizi değişin. Haftalardır gidiyorum önce kese yok dedi, sonra rahim ters dedi, sonra kese boş dedi ve hep alttan muayene etti. Keseyi üstten bi türlü göremedi. Dün doktoru ve hastaneyi değiştim. 10 sn içinde keseyi, bebeği, kalp atışını hepsini rahat bi şekilde üstten gördü. Rahim gayet normal bi sıkıntı yok dedi. Doktor çok önemli, hastanedeki aletler çok önemli dikkat edin.
doğru söylüyorsun tatlım doktor çok önemli gerçekten.. :KK17:benim ki de çok iyi ama çok detay vermiyor diye korkmuştum. ikinciye de gideceğim ve ona göre bende değiştirebilirim..

doğru söylüyorsun tatlım doktor çok önemli gerçekten.. :KK17:benim ki de çok iyi ama çok detay vermiyor diye korkmuştum. ikinciye de gideceğim ve ona göre bende değiştirebilirim..
İlk gittiğim doktor hiç bişeye bakmadı. İlk hamileliğinmi die bile sormadı. Bu doktor tüm detayları dosyaya işledi. Tansiyon kilo hepsine baktı. Aşıları söyledi. Herşeyi sormadan söyledi. Bir doktora gidip hemen karamsarlık yapmamak lazımmış.

İlk gittiğim doktor hiç bişeye bakmadı. İlk hamileliğinmi die bile sormadı. Bu doktor tüm detayları dosyaya işledi. Tansiyon kilo hepsine baktı. Aşıları söyledi. Herşeyi sormadan söyledi. Bir doktora gidip hemen karamsarlık yapmamak lazımmış.
ne aşısı söyledi canım??

Kızlar cok acil...
Sabah kabız olmusum biraz zorladım kendimi hafif bir kanama oldu.. Demin wc ye gittim peçeteye sildiğimde gene kanamam vardı. Geldim bir progestan içtim. Off ya nedir bu kanamalar neden olur ki :KK43: Adet dönemlerim şu ara ondan olurmuki...
. Adet doneminde kanama gelebiliyor. Riske atma istersen doktora git hemen baksinlar.

Görünür içini ferah tut, güzel olacak herşey :)
Amin canim insallah tup bebekle kizim var ama ikinci de de bu heyecan bitmiyor yine ayni stresli korkulu muhtesem bir duygu sukurler olsun.
Kızlar bugün kalp atisni duymaya gittim ama diyulmadi doktor haftaya tekrar gel dedi ama cok uüzüldüm ya 7haftalik bebegim bebegi gorduk ama kalp atışı duyulmadi lutfen dua edin:KK42:
Canim bence baska dr a da git altan baktir iyi dusunmeye calis lutfen
allahim kese gormeyi bekleyen keseyip gorup kalp sesini duymayi bekleyen butun hepimize nasip.etsinn rahata kavusalim.aminnnnn
Aminnnnn
Gunaydin

Bir su icemeyende benim ama zorla 1, 5 lt tamamliyorum.

Aslinda benim bulantimda hic olmadi.

Kendimi hamile gibi hissetmiyorum.

Gecen hafta olan kanam olmasaydi hayat daha guzeldi. Simdi yemek disinda bir is yapmiuorum doktor yasakladi.

4.5 yasinda bir oglum var onu da kucagima alamiyorum. Belim agriyor doktor yasakladi dedik. Kardesini soylemedik.daha cok erken oldugunu duaunuyorum. Gecen sefer ogrenmisti ve bebegi kaybetyigimiz geve sabaha kadar agladi bir sure kendine gelemedi.
Benim de kizim 12 kilo kucagima almamaya calisiyorum tup bebek merkezim de kaldirma dedi.10 bardak su icmeye calisiyorum ben de.
kızlar bnm 2 bebeğim var dr 5+6 olana 10.9 ml diğeri 5+2 5.6 ml di normal mi bilmiyorm diğeri 4 gün geriden geliyo gelişebilir de duradabilir dedi inş 2 bebişimde gelişir
Insallah gelisir tatlim ne guzel masallah
Aynennn kuzum aynenn.
Bende endişeliyim.
Rabbim bebeklerimizi bizlere bağışlasın :KK43:
duyarsiniz insallah moralinizi bozmayin dua edelim

Ben daha yeni okudum yazdigini.ben bahcelievler vital hospital e gidiyorm muayene ucreti 40 lira doktorum didem hanim ve cok ilgili bi bayan bn memnunum yani dogum ucretleri de normal 750 sezryan 1250
canım orası bana biraz uzak kaçar çünkü şişli tarafında oturuyoruz ama fiyatlar iyiymiş

Aynennn kuzum aynenn.
Bende endişeliyim.
Rabbim bebeklerimizi bizlere bağışlasın :KK43:
Bence farklı bi hastane deneyin. İnşallah duyacaksınız stres yapmayın. Bazen kiloyla alakalı,makineyle alakalı felan geç duyulabiliyormuş.

Back