- 18 Eylül 2014
- 420
- 250
- 53
- 42
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #4.161
bence normal kullandığım için biliyorum ama için rahat etsin istiyorsan ara dr unu sor bence
kız ben sana tahmin yapmışmıydın evet gelse cinsiyet zamanları
bende çalışıyorum ilk bebeğim planlıydı ovu testi ateş ölçüp milimetrik hesapla yaptım bu sürpriz yumurta olduilki cadı bi kızçem var teyzesi biraz haksızlık yapıyo gibi hissetsemde artık alıştım fikre napalım böyleymiş kader
arkadaslar lutfen yardim edin ben daha keseyi gormeye gitmedim persembe gidecem ama benim hic migde bulantim yok bu normalmi bir sorun olabilirmi cok korkuyorum lutfen yardim edin
arkadaslar lutfen yardim edin ben daha keseyi gormeye gitmedim persembe gidecem ama benim hic migde bulantim yok bu normalmi bir sorun olabilirmi cok korkuyorum lutfen yardim edin
yapmadın kız ama dedinki kese resmine bak yuvarlaksa kız patlıcansa erkek dedin bende sana dedimki patlıcan
normal bende yaşamıyorum dr umda kalp duyuldu artık yaşamazsın dedi hatta
ooo benim tahmin destek buluyo kendine çok merak ettim sonucunu
Tesekkr ederm canım allah razı olsun :)ceyceyyyy canım çok sevindim senin için de çok dua ettim ne güzel arka arkaya aldık güzel haberi tebrikler cnmmm.
cok tesekkurler canim insallah birsey olmazaz daha dayan başlar başlamazsada sorun yok bazı insanlar çok şanslı hissetmeden geçiriyorlarmış. kötü düşünme bünyen ne kadar sağlam ona sevin
canım bende söyledim aynen pişmanım korkuyorum nazar olurmu diye ama allah ne derse o öyle düşün. bide aaa daha küçük diyolar ona üzülüyorum ben hemen büyüsün istiyorum ilk haftalar hemen bitsin istiyorum.
inş cnmbende cumartesiye randevu bulamadım cumaya aldım inşallah kalp atışı duyulur
milletin tahminine bakma banada herkes gelip gidip erkek dedi ben kız hissediyordum kız çıktı anne ne hissederse obirde benim hamile olduğumu duyan herkez erkek diyor. birtek eşim aksini söyledi. gerisi erkek diyor çatlıcaz meraktan sağlıkla gelsin ikiside benim dünyam olucak nasılsa
benimki keseye yerleşti başladı hatta bikaç sayfa öncesine baksan bende bulanmıyo yazıyordumcok tesekkurler canim insallah birsey olmaz
cok tskler cnm
milletin tahminine bakma banada herkes gelip gidip erkek dedi ben kız hissediyordum kız çıktı anne ne hissederse o
İnşallah bir şey olmaz canım, kese ölçümüne göre hafta belirlemek pek sağlıklı olmuyor sanırım, umarım bebeğini gördüğünde her şey yoluna girmiş olur.İnşallah yakalar tarihini.
Ben 8. haftanın içindeyim takvime göre ama ultrasonda 5-6 haftalık dedi.
Ve çok kanamam var koyu kahverengi de olsa adet gibiyim.
Progestan içiyorum öğlen ve yatarken.
İnşallah bebeğime birşey olmaz
bende cumartesiye randevu bulamadım cumaya aldım inşallah kalp atışı duyulur
Inan aynisi bnde ne zmn buyucek diye diye yedim kafayi:))bisey olmaz deilmi yaaa bebislere:))bni tanisaniz hayatta hic biseyi takmayan biriyim ama bebis olunca simdi her seyden tirsiyorum
öyle gibi oldu inşallah duyarımBenimde cuma olacakti kontrolum doktor izinliymis cumartesi gidicem.
senle yer degistirmis olduk
öyle gibi oldu inşallah duyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?