2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaslar lutfen yardim edin ben daha keseyi gormeye gitmedim persembe gidecem ama benim hic migde bulantim yok bu normalmi bir sorun olabilirmi cok korkuyorum lutfen yardim edin

yapmadın kız ama dedinki kese resmine bak yuvarlaksa kız patlıcansa erkek dedin bende sana dedimki patlıcan

arkadaslar lutfen yardim edin ben daha keseyi gormeye gitmedim persembe gidecem ama benim hic migde bulantim yok bu normalmi bir sorun olabilirmi cok korkuyorum lutfen yardim edin

az daha dayan başlar başlamazsada sorun yok bazı insanlar çok şanslı hissetmeden geçiriyorlarmış. kötü düşünme bünyen ne kadar sağlam ona sevin

normal bende yaşamıyorum dr umda kalp duyuldu artık yaşamazsın dedi hatta

yapmadın kız ama dedinki kese resmine bak yuvarlaksa kız patlıcansa erkek dedin bende sana dedimki patlıcan

ooo benim tahmin destek buluyo kendine çok merak ettim sonucunu

ya irem ben hamile kalmadanda bekarkende benim sadece 1 tane oğlum olucak diyodum. hamile kaldım içimde erkek hissediyorum inan kız köşeden bile geçmio okadar çok kız isterdim ki yani kız olsa şoka girerim

birde benim hamile olduğumu duyan herkez erkek diyor. birtek eşim aksini söyledi. gerisi erkek diyor çatlıcaz meraktan sağlıkla gelsin ikiside benim dünyam olucak nasılsa

Inan aynisi bnde ne zmn buyucek diye diye yedim kafayi:))bisey olmaz deilmi yaaa bebislere:))bni tanisaniz hayatta hic biseyi takmayan biriyim ama bebis olunca simdi her seyden tirsiyorum

birde benim hamile olduğumu duyan herkez erkek diyor. birtek eşim aksini söyledi. gerisi erkek diyor çatlıcaz meraktan sağlıkla gelsin ikiside benim dünyam olucak nasılsa
milletin tahminine bakma banada herkes gelip gidip erkek dedi ben kız hissediyordum kız çıktı anne ne hissederse o

cok tesekkurler canim insallah birsey olmaz
benimki keseye yerleşti başladı hatta bikaç sayfa öncesine baksan bende bulanmıyo yazıyordum ama günlerdir artıyor gittikçe bir anda geliyor değişik birşey inş. sende olmadan doğar bebek

İnşallah bir şey olmaz canım, kese ölçümüne göre hafta belirlemek pek sağlıklı olmuyor sanırım, umarım bebeğini gördüğünde her şey yoluna girmiş olur.

Inan aynisi bnde ne zmn buyucek diye diye yedim kafayi:))bisey olmaz deilmi yaaa bebislere:))bni tanisaniz hayatta hic biseyi takmayan biriyim ama bebis olunca simdi her seyden tirsiyorum

bende herşeyi takan biriydim hamileliğin ilk günleri yani 4. haftada sıyırmıştım. sonra karar aldım takmıcam şimdi takınca hemen hayır diyorum herşey allahtan diyorum geçiyorum.sabırsız biriydim şimdi o konuda hala öleyim.doktor altan bakalım duyalım kalbi dedi hayır dedim düşün o derece akışına bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…