Tatlım hesaplamaları sat a göre yaparız çünkü bebeğin gelişimi önce ileri sonra geri gelişim gösterebilir. Doğum haftasını aslında döllenmeye göre hesaplamıyoruz bu yüzden erken döllenme ile ilgili olacağını sanmıyorum. Şöyle anlatayım. Son adet tarihin, yumurta oluşmaya başladığı tarihtir. Yani artık hamilelik için hazır olacağın tarihtir. İlişkiye girişin ve o yumurtanın döllenmesi bu tarihten sonradır. Bu yüzden döllenmen erken olduğu için olduğunu sanmıyorum. Benim mesela sat aslında 1 kasım. ama 8 kasım olarak değiştirdi doktorum çünkü bebeğimin gelişimi o haftaya göre ilerliyor. Yani şuanda 31+5im, ama işin aslına bakarsanız 32+4 olmam gerekiyordu. Senin doktorun da bu şekilde bir ayarlama yapmadığı için bebeğin gelişimi önden gidiyor şeklinde görünüyor tatlım. En başından beri bebeğin gelişimi bu şekilde ilerlerken doktorum 12.haftada sat ile kendisini dengeler demişti. Sat tan 1 hafta geride olduğu için sat tarihimi değiştirdi. Bunun nedenini tam olarak bilemiyorum ama döllenme tarihi değil sat tarihi baz alınıyor kuzum bunu biliyorum... Bu arada sayende acıktım
POWERHACK canım senden çekti