• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

antalyada öyle cnm nefes alamıyorum klimanın altında yığılıyorum resmen

Ay sorma tatlım ya klima bile etki etmiyor artık. Hayır bir de klimayı açınca ben anında hasta oluyorum o büyük sorun işte. Klimayı ne açabiliyorum ne kapatabiliyorum... Yaz bir geldi pir geldi dimi...

CNM benmde cumartesi kontrol burcuda
biri burcuyla sorun yaşamış geçen yazmış etkilendim umarım ikimizde sağsalim kurtarırız aynı dr ikimizinde.
Canım bizimde dün vardı kontrolümüz , iyiydi herşey çok şükür, benim doktorla ilgili çok sıkıntım yok ama hastaneyi hiç sevmiyorum , sürekli kötü bişey duyuyorum hakkında o yüzden çok tedirginim , hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız canım çocuklarımızı bi dahada o hastaneye hiç hitmeyiz

Canım bizimde dün vardı kontrolümüz , iyiydi herşey çok şükür, benim doktorla ilgili çok sıkıntım yok ama hastaneyi hiç sevmiyorum , sürekli kötü bişey duyuyorum hakkında o yüzden çok tedirginim , hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız canım çocuklarımızı bi dahada o hastaneye hiç hitmeyiz
ne duydun canım hastane ile ilgili ?Dikkatli olmak lazım hangi sehirdeydin sen ?

Ay sorma tatlım ya klima bile etki etmiyor artık. Hayır bir de klimayı açınca ben anında hasta oluyorum o büyük sorun işte. Klimayı ne açabiliyorum ne kapatabiliyorum... Yaz bir geldi pir geldi dimi...
hemde nası bu hafta tam bunaltıcı sıcaklar nesef alamıyorum nerdeyse klima tek çarem ondada korkarak açıyorum

Back