• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ama bu söylediğim seni korkutmasın tatlım. Aynı şekilde ultrasonda 4 hafta civarında önde giden bebişi olan bir hamile arkadaşım vardı. Doğumunu 4 hafta erken yaptı. Bebek 52cm 3.5 kilo, tam 9 aylık olarak doğdu. Anne karnında gelişimini erken tamamlamış olduğu için en ufak bir sıkıntısı dahi olmadı. Hatta bu sene 2 yaşını bitirecek çok akıllı bir yakışıklı şimdi :)

korkulucak bisi demedin canim ne guzel iste saglikla dunyaya gelmis masallah ozaman ona ;)
valla biz simdiden haziriz :)

korkulucak bisi demedin canim ne guzel iste saglikla dunyaya gelmis masallah ozaman ona :KK66:
valla biz simdiden haziriz :)

Ay ne güzel. Ben daha hiç hazır değilim. Önümüzdeki ay sonuna doğru anc taşınmış olurum sanıyorum :( Daha bebek odası mobilyalarımın hiçbiri ortada yok :S Daha ev alınacak da tadilatı yapılacak da ben içine yerleşicem de ooo :(

Ay ne güzel. Ben daha hiç hazır değilim. Önümüzdeki ay sonuna doğru anc taşınmış olurum sanıyorum :KK43: Daha bebek odası mobilyalarımın hiçbiri ortada yok :S Daha ev alınacak da tadilatı yapılacak da ben içine yerleşicem de ooo :KK43:

siz hazirlik yapmadiniz mi daha canim ya aksine hersey hazir beklemeli erken dogum die bisi soz konusu olursa? allah korursun nasil olacak.
rabbim yardimciniz olsun.
bizimde yarin besik gelicek odamiz hazir dolabimiz icine kiyafetlerini yerlestirdik te bir besikle halisi kaldi ..

Merhaba kızlar. Benimde bebek ile ilgili hiç hazırlığım yok.fırsatım da yok. Çarşamba gününe kadar raporluyum. Belki bu ara en azından hastane çıkışını ve bezi almalıyız. Şifonyer ya da dolap olayına daha girmedik

O tarihte olmasını istiyorum özel bir gün bizim için eğer 38+0 da bir sakınca görmezse alır umarım 54gun kaldı değilde 40 gün kaldı gözüyle bakıyorum 38+0i baz alıyorum şimdi

Çok yorgunum. Evi toparladım biraz her yer oyuncak.yer gök oyuncak. Incin cincik. Oyuncakçı dükkanı açsak olur .
Bir de hala çocukların aklı oyuncak almakta . Hep yenisini istiyorlar.
Evden atılacak çok eşya da var. İyice elden geçirmem lazım. Bıkkınlık geldi ıvır zıvırdan

Son düzenleme:
merhaba kızlar dün kasılma nasıl oluyor diye size sormuştum ki, sanki oğlum duyduda al sana kasılma anne dedi :) dün gece kasıklarıma doğru bir sancı hissettim daha önce hiç bu kadar olmamıştı ama belde ağrı yoktu.sancıyla birlikte artık bebek hareketlerimiydi neydi ama sanki yeri darda itiyormuş gibi her zamankinden farklı hareketini hissettim kuzumun.çok korktum erken doğum kasılmalarımı acaba?

Canim, kasilma normal ama saatte dort defa olursa ve duzenliyse drla konus.

Ay ne güzel. Ben daha hiç hazır değilim. Önümüzdeki ay sonuna doğru anc taşınmış olurum sanıyorum :KK43: Daha bebek odası mobilyalarımın hiçbiri ortada yok :S Daha ev alınacak da tadilatı yapılacak da ben içine yerleşicem de ooo :KK43:
Zor şeyler ama o telaşla bir bakmışin yavruna kavusmusun benim de keşke zamanımı geçirecek beynimi oyalayaçak birşeyler olsa .

AYNEN kuzucum bende çok korkuyorum hastanedende artık dr danda :KK43: allah kurtarsın bizi yandık valla.
ne dedi dün sana nası oğlun neler dedi başka
1650 g olmuş ,41 cm olmuş ortalama 2 hafta önden gidiyo paşa, sağlıklı dedi, inşallah öyledir paşa sağlıkla kucağımıza alırız. Sen doğum ücreti ile ilgili konuştunmu canım hiç, eşimin arkadaşına 1200 demişler doğumdan önce doğumdan sonra 1600 istemişler 400 tl anestezi parasıymış baya kavga etmiş ama vermemiş 400 tl yi falan filan hastaneden memnun tek kişi görmedim ya, ama doktordan bi sıkıntım yok canım şimdilik, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza verecek ALLAH , doktorlar bi vesile , yüzlerce hasta içinden illaki çıkar olumsuz bi durum , moralini bozma

Back