• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar,
herkeze hayırlı ramazanlar. heralde bu halde oruç tutan yoktur.
kocalara sahur iftar bizi zorlayacak ya:KK43:
Günaydınlar ve hayırlı ramazanlar.. sahurdan sonra uyuyamamak ve su anda işte olmak beni de zorlayacak gibi :( iftarlarda annelerin kapısını calacagiz artık :)

Kızlar çatlaklar oluşmaya başladı mı ne durumdasınız? Benim göbeğim yanlardan kaşınıyor. Çok korkuyorum :KK43: sizde durum nasıl?
bende olmadı çok şükür şimdiye kadar sende dikkat et kaşıntı çatlamanın sinyali bol bol kakao badem yağı sür lierac kiremde çk iyi geliyo tavsiye ederim

Burası da öyle cnm ya ne yata biliyorum ne kalka biliyorum yarin yaylaya gidecez ama birazda korkuyorum birşey olurmu diye ama bu sıcaktan ben bitecem
yayla süper gelir valla cnm keşke benmde öyle bi imkanım olsa..neyseki deniz varda azda olsa serinletiyo

kızlar deterjan konusu geçmiş,bende kıyafetleri yıkarken roxy dalan kullandım ama sanki kalıntı bırakıyo gibi geldi kaç kere durulama yaptım.e bebekte baby marka var tamamen doğal içerikli herşeyi ben leke çıkarıcısı ve beslenme gereçleri yıkama jelini aldım.sonra sıvı deterjanını gördüm hoşuma gitti dalinden daha doğal geldi bana fiyatıda daha uygun bi bakın derim

kızlar deterjan konusu geçmiş,bende kıyafetleri yıkarken roxy dalan kullandım ama sanki kalıntı bırakıyo gibi geldi kaç kere durulama yaptım.e bebekte baby marka var tamamen doğal içerikli herşeyi ben leke çıkarıcısı ve beslenme gereçleri yıkama jelini aldım.sonra sıvı deterjanını gördüm hoşuma gitti dalinden daha doğal geldi bana fiyatıda daha uygun bi bakın derim
baby me olcak

:) esler ogle ya benimde ogle diorda takmiorum hatta moral verecegine dahada bozuorsun diorumda guluyor..
hayir sata gore 32+1
ama ultrasona gore 34+6 yiz arada daglar kadar fark var yani :/

Kuzum eğer öyleyse 40 haftadan önce doğacaktır muhtemelen. Yani 37. haftada falan. Ama şunu da hesapla. Ultrasona göre bebeğin gelişmiş zaten. Yani bizimkilerin 34.haftada göstereceği gelişimi seninki 31. haftada göstermiş. Bu da demektir ki bizimkinin 40.hafta göstereceği gelişimi seninki 37.hafta gösterecek. O yüzden korkma erken bile gelse dünyaya hazır olarak gelecektir tatlım. Bizler sat a göre hesap yaparız. O yüzden bebekler genelde tam zamanında gelmezler. Bebekler kendi gelişimlerini yani ultrasonları baz alırlar biz ise sat ı baz alırız hesaplarken :)

dogum sata gore mu ultrasona gore mi olur die canim..
bizim 2 hafta onde de erken dollenme oldugu icin..

Tatlım hesaplamaları sat a göre yaparız çünkü bebeğin gelişimi önce ileri sonra geri gelişim gösterebilir. Doğum haftasını aslında döllenmeye göre hesaplamıyoruz bu yüzden erken döllenme ile ilgili olacağını sanmıyorum. Şöyle anlatayım. Son adet tarihin, yumurta oluşmaya başladığı tarihtir. Yani artık hamilelik için hazır olacağın tarihtir. İlişkiye girişin ve o yumurtanın döllenmesi bu tarihten sonradır. Bu yüzden döllenmen erken olduğu için olduğunu sanmıyorum. Benim mesela sat aslında 1 kasım. ama 8 kasım olarak değiştirdi doktorum çünkü bebeğimin gelişimi o haftaya göre ilerliyor. Yani şuanda 31+5im, ama işin aslına bakarsanız 32+4 olmam gerekiyordu. Senin doktorun da bu şekilde bir ayarlama yapmadığı için bebeğin gelişimi önden gidiyor şeklinde görünüyor tatlım. En başından beri bebeğin gelişimi bu şekilde ilerlerken doktorum 12.haftada sat ile kendisini dengeler demişti. Sat tan 1 hafta geride olduğu için sat tarihimi değiştirdi. Bunun nedenini tam olarak bilemiyorum ama döllenme tarihi değil sat tarihi baz alınıyor kuzum bunu biliyorum... Bu arada sayende acıktım @Visneli_Turtam canım senden çekti :D

Canım ben de 29 haftalığım , benim de 2 gündür hareketleri yavaş gibi. Normal mi acaba? Bilen arkadaşlar lütfen cevaplayabilir mi? Içerde dalgalanma gibi hissediyorum, ama çok fazla göbeğimi hareket ettirmiyor :KK43:
canım benimki ertesi gün normale döndü ,sanırım pozisyon değiştirdiği zaman içeri tarafa daha cok vuruyor ve bız bunu pek hıssedemıyor olabiliyoruz..biraz bekle bakalım daha fazla hissettirir inşallah

BEN NETTEN HİÇ ALIVERİŞ ETMEDİM HAYATIMDA :)

Etme zaten kuzum alıştırma kendini bence hiç :D hayır şimdi mesela mağazaya gitmeye, evden çıkmaya üşenirsin sıcak falan diye ya. Ha işte onu kaldır. Kıçını kaldırmadan alışveriş yapmaya başlayınca "biri beni durdursuuuuuuuun" diye yırtınsan da işe yaramıyor o vakit :D:D:D:D:D

Back