- 27 Nisan 2012
- 15.291
- 18.006
- 498
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #38.661
kız adı o mu muuuuuinan hiçççç umrumda değil malların n dediği diyen kızın karnı düşüyodu yere kendine baksaydı
hepsi gözümde değersiz.
neler diyorlar bana ikizmi karnın çok büyük ay çok şişko olmuşun neler neler
ay erkek kesin karnın sivri
ay adı omu başka bişe bulamadınmı,
kız neler neler çevremde insan kalmamış benim.
hiç birini takmıyorum çok mutluyum
TAKMIYORUM ki kuzum ama insanlarda utanma yok ben diyemem valla :)kız adı o mu muuuuu
sanane lennnnn diyeceksin tövbe tövbeee
çok kilo aldın diyenleri hele hiç takma canım
can taşıyoruz tabiki alacağız..
o eksik hiç bitmiyo cnm bana hala eksik bişeyler kaldı gibi geliyo halbuki yokTAKMIYORUM ki kuzum ama insanlarda utanma yok ben diyemem valla :)
kızım vurdukça uçuyorum sevinçden hiç umrum deiller.
eksikleri bitirme telaşındayım şuan hala bitmedi.
kız sen forumda herşeyi bitiren tek kişisin heraldeo eksik hiç bitmiyo cnm bana hala eksik bişeyler kaldı gibi geliyo halbuki yok
aynen cnm çok şükür bitirdim herşeyi noktasına kadr aldım iyikide almışım burda çok fena sıcaklar bastırdı mümkün değil çarşı pazar gezemezdim bu halimle..sıcak çok etkiliyo bide ağırlaşıyoruz gitgidekız sen forumda herşeyi bitiren tek kişisin heralde
biliyorum herşeyin tam maşallah
en güzelini yaptın ama senin dahada ileri ii oldu kuzum
en güzeli canımTAKMIYORUM ki kuzum ama insanlarda utanma yok ben diyemem valla :)
kızım vurdukça uçuyorum sevinçden hiç umrum deiller.
eksikleri bitirme telaşındayım şuan hala bitmedi.
harika bitmek üzere ama daha var.en güzeli canım
bizim de eksikler var hala bende iyice ağırlaşmadan bitirmek istiyorum
eşime bazı taşıncakları Ramazan başlamadan alıp taşıttım
bebek arabası banyo seti v.s. gibi hiç uğraşamam Ramazan da onla
kalanları da ablasıyla hallederiz artık teyzesi :)
senin ii oldu ne güzel hastane süslemelerinin peşindeyim iki gündür neyseki bişeyler bitiyoraynen cnm çok şükür bitirdim herşeyi noktasına kadr aldım iyikide almışım burda çok fena sıcaklar bastırdı mümkün değil çarşı pazar gezemezdim bu halimle..sıcak çok etkiliyo bide ağırlaşıyoruz gitgide
öyle canım ister istemez su ve sigara etkiliyor eşimiharika bitmek üzere ama daha var.
işte şu sağma makinesini düşünüyom hala çok pahalı
çok pra gidiyor ya.
senin ii oldu ne güzel hastane süslemelerinin peşindeyim iki gündür neyseki bişeyler bitiyor
bi işte bavul hazırlancak yıkancak birz daha eşyası var çekmecesi doldurulcak
bakalım daha var anca 1 ayda yaparım ben bunları
adamda oruçlu huysuz olur şimdi. haklı olrak
iyidir canım senı sormalıSelam kızlar nasılsınızz
bu sıcaklar olmasa daha iyi olucam iyice zor geliyor artık işe gelip gitmek :/iyidir canım senı sormalı
o hepimizde var sanırım çok sıcak adım atılmıyor ama napalım çekeceğiz bir müddet daha :)bu sıcaklar olmasa daha iyi olucam iyice zor geliyor artık işe gelip gitmek :/
KIZLAR AKIL VERECEK YOKMUGÜNAYDIN KIZLAR BİŞEY SORACAĞIM DÜN MOLFİX 44 LÜ YENİ DOĞAN GÖBEK BAĞI OYUNTULU BEZDEN 1 PAKET ALDIM A101 DE 15 LİRA HABERİNİZ OLSUN BİRTANE DAHA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM DA GÖBEK BAĞI 1 HAFTADA DÜŞER GÖBEK BAĞI OYUTULU ALMIYAYIM DİYORUMDA KAÇ NUMARA ALAYIM 2 Mİ
Kimseler yok artik burada:) ben sormustm alacaksaniz 4-5 numara alin stok yapmak icin dediler bana ama bende bilmiyorumKIZLAR AKIL VERECEK YOKMU
Kızlar numune isteyenlere gönderen firmalar: g.oon bebek bezi,depend hasta bezi,huggies,molfix,tena yetişkin bezi,joly yetişkin bezi. ben hepsinden istedim
verilmiyor cnm ücretsiz geliyocanım kargo ücreti veriliyor mu?
bugün bende yeni başlıyacağım inşallah akşamaynen cnm çok şükür bitirdim herşeyi noktasına kadr aldım iyikide almışım burda çok fena sıcaklar bastırdı mümkün değil çarşı pazar gezemezdim bu halimle..sıcak çok etkiliyo bide ağırlaşıyoruz gitgide
Kesinlikle tek doktorda da kalmamak gerek biri başka diğeri başka söylüyor cnm geçmiş olsunElif mi Adı maşallah ona Benim Adımda Elif :) Desene Adaşım gelio
benim ilk doktorum hasan bey die muayne etmedi çatı felan Direk Bana dediki Sen asla normal Doğuramassın çocuk çok iri 4 kilo üstünde dogar Sezeryanla alıcaz dedi Dedim bir gariplik var ozaman 22 haftalık felandım eşime dedim başka doktora gittik bana herşey normal Gözüküyor cocuk bas asagıda bebegin kilosu güzel ne sezeryanı dedi :) çatıma baktı çatında güzel dedi işte bazen doktorlar para amaçlı Sezeryan isteyebiliyor.. ve bazıları var bu sabah karşılaştık ilgisizz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?