• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yine siz bilirsiniz karışmak istemem ama katkı maddesi olmayan besleyici özelliği olan şeyler daha ii sanki. Nesquik neticede işlem görmüş katkılı bi gıda. Hurma ve ceviz tavsiye ederim. Şimdilerde bnm kilo alımım durdu çok şükür bebiş alıyor
yok canım doğru söylüyorsun ben de yapay şeylere karşıyım Dr tavsiye etmiş o kişiye onu yazdım sadece

Kizlar ya benim aklim karma karisik oldu dogum tarihi ile ilgili.. randevum 8 temmuzda gec oldugundan size sorayim..
dogum sata gore mu ultrasonda bebegin gelisimine gore mi?
benim kiz 2 hafta onden gelio bunu biliyoruz suan 34+6 yiz ama sata gore 32+6 oluyor..
eger ki sata gore ise 42+6 civari mi dogurucam ben yoksa :(
bu arada erken dollenme olmus benim 5 gun kala ogrenmistik..

Kizlar ya benim aklim karma karisik oldu dogum tarihi ile ilgili.. randevum 8 temmuzda gec oldugundan size sorayim..
benim kiz 2 hafta onden gelio bunu biliyoruz suan 34+6 yiz ama sata gore 32+6 oluyor..
eger ki sata gore ise 42+6 civari mi dogurucam ben yoksa :KK43:
bu sorunun cevabını bende çook merak ediyorum, sata göre 2 hafta önden gidiyoruz bizde

öyle canım ister istemez su ve sigara etkiliyor eşimi
gerçekten bebek eşyaları pahalı ama ne yapalım alacak gücümüz var çok şükür
canım ben ilk kızım da sağma makinesini çalışmaya başlayınca almıştım hemen değil
tabi maşallah kızım emmişti.. emmezse ihtiyaç olacaktı
benim çevremde herkes de öyle yaptı ben şuanda almayacağım o yüzden
BİZİMKİ sigara içmezde yinede oruç işte etkiler tbi.

eger ki sata gore ise 42+6 civari mi dogurucam ben yoksa :KK43:
Biz de 2 haftaya yakin onden gidiyoruz ama ben doktoruma sormustum dogum tarihini etkiler mi diye hayir dedi dogum sat a gore dedi..ayrica kizim da 7-8 gun onden gidiyordu 40 haftada sezeryanla aldi dogum belirtilerinin hicbiri yoktu keyfi yerindeydi

arkadaşlar bu erken doğum kasılmaları nasıl oluyor hala anlamadım.Karında sertleşme derken karnın ne tarafında oluyor altmı üst mü.benimde göbek üstümde genelde sertlik var ama inşallah erken doğum kasılması değildir.

arkadaşlar bu erken doğum kasılmaları nasıl oluyor hala anlamadım.Karında sertleşme derken karnın ne tarafında oluyor altmı üst mü.benimde göbek üstümde genelde sertlik var ama inşallah erken doğum kasılması değildir.
Avuc icini karninin ortasina koy karnin toparlaniyormus gibi oluyor mu iste bu kasilma bazen bebek bir tarafa toplaninca da sertlik olabiliyor ama onu anlarsin canim bebwgin karnini ittigini

Biz de 2 haftaya yakin onden gidiyoruz ama ben doktoruma sormustum dogum tarihini etkiler mi diye hayir dedi dogum sat a gore dedi..ayrica kizim da 7-8 gun onden gidiyordu 40 haftada sezeryanla aldi dogum belirtilerinin hicbiri yoktu keyfi yerindeydi

desene bizde belki sezeryana donebilirz die :/ suan acayip moralim bozuldu..

Avuc icini karninin ortasina koy karnin toparlaniyormus gibi oluyor mu iste bu kasilma bazen bebek bir tarafa toplaninca da sertlik olabiliyor ama onu anlarsin canim bebwgin karnini ittigini[/QUOT elimi koyduğumda öyle bir şey hissetmedim hiç. off sanırım ben anlayamıyorum yada inşallah kasılmam yoktur :)

Back