- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #38.641
Himmmm gayet normal yanii. Tsk ederim canimmmm :)
Kayisiyi bende alip deniyim o zaman. Yoksa bu dert oldurecek beni..
günaydın cnmm ben aldım çalışabilir raporunu ama hiç çalışasım yokkgünaydın kızlar,
bitsin bu hafta cumartesi kontrolümüz var ve çalışabilir raporumuzu alcaz inş.
ama çalışamaz haldeyim nası olcaksa :)
bide karnın aşağı inmiş diyorlar sürekli bıktım insanlardan umrumda dğiller.
yavas yavas bitiriyorum alışverişi hala bişeyler var ama.
http://molfixyenidogan.com/gobek-bagi-oyuntulu-bebek-bezi/ en sağda bi form varya onu doldurdum cnmmolfix in sitesinde ücretsiz numune alanını bulamıyorum cnm nası buldun link atarmısın
günaydın cnmm ben aldım çalışabilir raporunu ama hiç çalışasım yokkayrıca bebek aşağı inmiş diyenlere hiç aldırış etme banada diyenler oldu cumartesi randevum vardı doktora sordum sen kulak asma denilenlere aşağı fln inmemiş olması gerektiği gibi yeri dedi,o yüzden sende kulak asma cnm en doktorumuz bilir ki o inmemiş diyosa inmemiştir
orda numune talep ediyoruz bölümü falan bişe yokhttp://molfixyenidogan.com/gobek-bagi-oyuntulu-bebek-bezi/ en sağda bi form varya onu doldurdum cnm
Amin canım yaa! Valla ben de bilmiyorum neden? cok sinir bozucu bişeydi nerdeyse ağlıycaktım sinirimden.Yaa niye oyle bisey yaptilar ki ben de bir kez suyum mu geldi diye suphelenmistim doktorum medikalciden amniyon sivisi icin ped aldirtti muhtemelen turnusollu ped ama kullanimi günlük ped seklinde 1 saat bekletti renk degisimi olmadi problem yok dedi kullanimi da gayet rahat insAllah bir problem yasamadan vaktinde alirsin kucagina canim
Dr farketti canım yaa.. ben önemsememiştim sertleşmeyigeçmiş olsun canım karındaki setleşmeyi doktormu anladı sen mi bunu söyledin .bazen bende sertlik ve acı hissediyrm bir yere bebek toplanıyr gibi ..
Bende de çıktı zaten enfeksiyon canım.canım bu sıvı akıntı sorunu nerdeyse herkeste var bende acile gitmiştm bana o testten yapmadılar ama suyuma baktılar yeterli demişlerdi,haftasonuda doktorum baktı suya oda iyi dedi sızdırsaydı 1 ayda ciddi azalma olurdu.bence biz büyük ihtimal idrar kaçırıyoruzyada enfeksiyon ki bende 3 aydır hep enfeksiyon çıktı,2 gün önce idrar tahlili yaptırdım yine enfeksiyon çıktı
dün çok gerildim ben hastanede bi karışıklık oldu neyse sonra çözüldü ama ben kaygılandım yoruldum falancanim sertlesmenin sikligi onemli. Ortik vucut kendini yavas yavas doguma hazirliyor o yuzden ara ara olmasi normal diye biliyorum.
Ayyy inşallah canım :) bi doğsun ben ona ne atraksiyonlar yaşatıcam.Canım netten başvurmuştum ben de oluyor baya ama o yüzden bitmiş olabilir.
Canı atraksiyon istemiştir bebisinin biraz daha uslu dursun da zamanında gelsin inşallah.
Takma cnm boşver yaa banada tombik teyze fln diyolar hiç sallamıyorum.hamile kalmadan önceden çok zayıfsın kilo al yakışmıyo diyolarda,insanlar fesatlancak bişey buluyolar illaki şişkoyum ve mutluyummm,güzeller güzeli bir bebişim olcak inşşş kiloyu kim takarrrinan hiçççç umrumda değil malların n dediği diyen kızın karnı düşüyodu yere kendine baksaydı
hepsi gözümde değersiz.
neler diyorlar bana ikizmi karnın çok büyük ay çok şişko olmuşun neler neler
ay erkek kesin karnın sivri
ay adı omu başka bişe bulamadınmı,
kız neler neler çevremde insan kalmamış benim.
hiç birini takmıyorum çok mutluyum
aynen çokda umrumdu inan umrumda değil.Takma cnm boşver yaa banada tombik teyze fln diyolar hiç sallamıyorum.hamile kalmadan önceden çok zayıfsın kilo al yakışmıyo diyolarda,insanlar fesatlancak bişey buluyolar illaki şişkoyum ve mutluyummm,güzeller güzeli bir bebişim olcak inşşş kiloyu kim takarrr
numunecim diye bi site vardı oraya yönlendirdi bende doldurdum formu belki yollarlarorda numune talep ediyoruz bölümü falan bişe yok
ben nivea sebamed hepsine mailler attım bübchen formalrını doldurdum numune istiyorum yazdım not yerine bakalım nolur.
pozisyon değiştirdiyse etkiliyo cnm hareketleri merak etme uzun sürmez başlar aksiyonaGünaydın Kızlar ,nu bebek hareketleri yüzünden kafayı yiyecem dünden beri çok yavaşladı gene acaba pozisyon değişikliği yüzünden mi bugün yine beklemeye başladım seri hareketlerini offfffffffffffff
Kizz uyuyabiliyosan keyfini cikar dogdugunda nasil olsa cigliklariyla uyandirir senivalla canım işe gidicem diye deliksiz uyuyorum birde uyanamıoyurm düşün. bende böyle uyursam bebeğe nası uyancam diyorm.uyanırımda yorulcam yani. halim yokkkkk
İnşallah canım biraz tıkırtı var :)pozisyon değiştirdiyse etkiliyo cnm hareketleri merak etme uzun sürmez başlar aksiyonabanada oluyo bazen
öyle bi uyuyorum ki uyanamıyorum :)))Kizz uyuyabiliyosan keyfini cikar dogdugunda nasil olsa cigliklariyla uyandirir seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?