2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın cnmm ben aldım çalışabilir raporunu ama hiç çalışasım yokk ayrıca bebek aşağı inmiş diyenlere hiç aldırış etme banada diyenler oldu cumartesi randevum vardı doktora sordum sen kulak asma denilenlere aşağı fln inmemiş olması gerektiği gibi yeri dedi,o yüzden sende kulak asma cnm en doktorumuz bilir ki o inmemiş diyosa inmemiştir

inan hiçççç umrumda değil malların n dediği diyen kızın karnı düşüyodu yere kendine baksaydı
hepsi gözümde değersiz.
neler diyorlar bana ikizmi karnın çok büyük ay çok şişko olmuşun neler neler
ay erkek kesin karnın sivri
ay adı omu başka bişe bulamadınmı,
kız neler neler çevremde insan kalmamış benim.
hiç birini takmıyorum çok mutluyum

Günaydın Kızlar ,nu bebek hareketleri yüzünden kafayı yiyecem dünden beri çok yavaşladı gene acaba pozisyon değişikliği yüzünden mi bugün yine beklemeye başladım seri hareketlerini offfffffffffffff

Amin canım yaa! Valla ben de bilmiyorum neden? cok sinir bozucu bişeydi nerdeyse ağlıycaktım sinirimden.
Allah'ım hayırlı vakitte sağ salim kavuşmayı nasip etsin bebeklerimize.

kızlar geçenlerde birisi "1 numara bez bile doğduğunda büyük gelecek, prematüre bebekler için olandan almıştık tam gelmişti sen de 1 paket de ondan al" dedi. tecrübeli olanlarınız bilir alalım mı hakkaten??? ki bunu söyleyen kişinin bebeği 4kg a yakın doğmuştu.

Bende de çıktı zaten enfeksiyon canım.
Benim gebeliğim riskliydi ilk aylarda belki de dr o yüzden işi böyle sıkı tutmak istedi.

canim sertlesmenin sikligi onemli. Ortik vucut kendini yavas yavas doguma hazirliyor o yuzden ara ara olmasi normal diye biliyorum.
dün çok gerildim ben hastanede bi karışıklık oldu neyse sonra çözüldü ama ben kaygılandım yoruldum falan
sanırım yorulunca daha sık oluyormuyş o kasılmalar.

Takma cnm boşver yaa banada tombik teyze fln diyolar hiç sallamıyorum.hamile kalmadan önceden çok zayıfsın kilo al yakışmıyo diyolarda,insanlar fesatlancak bişey buluyolar illaki şişkoyum ve mutluyummm,güzeller güzeli bir bebişim olcak inşşş kiloyu kim takarrr

aynen çokda umrumdu inan umrumda değil.

orda numune talep ediyoruz bölümü falan bişe yok
ben nivea sebamed hepsine mailler attım bübchen formalrını doldurdum numune istiyorum yazdım not yerine bakalım nolur.
numunecim diye bi site vardı oraya yönlendirdi bende doldurdum formu belki yollarlar bende hepsine yazdım istedim cnm nekadar bebek markası varsa.nivea yollamıyo numune mail atmışlar yollamıyoz diye

pozisyon değiştirdiyse etkiliyo cnm hareketleri merak etme uzun sürmez başlar aksiyona banada oluyo bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…