• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

doktorumuzu degiseli iyiyiz cok şükür dr erken dogum yok dedi evet küçüktür geriden geliyor ama sağlığı iyi dedi her cocuk ayni dogacak degil dedi simdi 1kilodur bebegim senin bebis nasil
Canım ben kk da okumuştum Bebeğin kilo alması için bir bayana Dr U süte nesquik katıp içmesini tavsiye etmişti

Kızlar katipmerve katipmerve den haberi olan var mi ?? KKaç hafta oldu kontrole gidip gelicekti bi yazmadı gitti. Meraktayim. İnşallah herşey yolundadir.
Cnm kusura bakma facedeki gruba.takiyorm artik girerim burayada gittim dra sordum herdeyi iyi dedi sagligiyla ilgili bi sikinti gorunmuyo dedi hayirlisiyla bebisleri alsaydik kucaklarimiza

Basim catliyo buyuk alisverise xiktim oda stresli bitti eve geldimden beri bas agrisi var stres bebegi nekadar etkiliyor acaba

Bacağıma ilk kez kramp giriyor zorladım biraz ondan oldu sol taraf kalçadan itibaren felaket bir şey hareket ettirince kilitleneçek gibi kasiliyor:(

Allahim bu saatte gizler fal tasi gibi neden acilirki yaaaa,benim oglan dogdugunda boyle zamansiz olursa yandigimin resmidir:KK51:tum gececilere sevgiler simdiden gunaydin:KK200::KK46::KK76:

Allahim bu saatte gizler fal tasi gibi neden acilirki yaaaa,benim oglan dogdugunda boyle zamansiz olursa yandigimin resmidir:KK51:tum gececilere sevgiler simdiden gunaydin:KK200::KK46::KK76:
valla canım işe gidicem diye deliksiz uyuyorum birde uyanamıoyurm düşün. bende böyle uyursam bebeğe nası uyancam diyorm.uyanırımda yorulcam yani. halim yokkkkk

Canım ben kk da okumuştum Bebeğin kilo alması için bir bayana Dr U süte nesquik katıp içmesini tavsiye etmişti
Yine siz bilirsiniz karışmak istemem ama katkı maddesi olmayan besleyici özelliği olan şeyler daha ii sanki. Nesquik neticede işlem görmüş katkılı bi gıda. Hurma ve ceviz tavsiye ederim. Şimdilerde bnm kilo alımım durdu çok şükür bebiş alıyor

GÜNAYDIN KIZLAR BİŞEY SORACAĞIM DÜN MOLFİX 44 LÜ YENİ DOĞAN GÖBEK BAĞI OYUNTULU BEZDEN 1 PAKET ALDIM A101 DE 15 LİRA HABERİNİZ OLSUN BİRTANE DAHA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM DA GÖBEK BAĞI 1 HAFTADA DÜŞER GÖBEK BAĞI OYUTULU ALMIYAYIM DİYORUMDA KAÇ NUMARA ALAYIM 2 Mİ

günaydın kızlar,
bitsin bu hafta cumartesi kontrolümüz var ve çalışabilir raporumuzu alcaz inş.
ama çalışamaz haldeyim nası olcaksa :)
bide karnın aşağı inmiş diyorlar sürekli bıktım insanlardan umrumda dğiller.
yavas yavas bitiriyorum alışverişi hala bişeyler var ama.

aramızda 5 haftaa var kızz senden gelsin senden :) dediğin gibi hayırlısıııı.. saglıkla sıhhatle gelsinnler..

bizimde heriflen 7 aydır tık yok.. korkudan bişey yapmadık.. şimdi oraya bişeyin girecek olması korkutuyor beni.. bir de sanki bakarlarsa aksi bişey olcakmıs gibime geliyor..
bakalım benimde kontrolüm yarın.. hayırlısıyla bir problem cıkmaz insallah.. rahim agzım 27mm di insallah kısalmamıstır. 25mm altı sıkıntıymıs..
karnımdada sertlesmeler oluyor ara ara.. korkuyorum..
stres sardı beni.. bakalım hayırlısıyla gider gelirim insallahh..
bizim o konuda sorun olmadı bikaç aydır oluyor. ama dikkatlice tabiki skıntı yaşamadık.
ama tabi korkuyorum bişey olursa sorunsuz gebeliklerde olması iyiymi hatta.
benmde dünden beri sanki karnım hafif sertleşiyor.
ama kız baya hareketli maşallah.

Kızlar numune isteyenlere gönderen firmalar: g.oon bebek bezi,depend hasta bezi,huggies,molfix,tena yetişkin bezi,joly yetişkin bezi. ben hepsinden istedim :KK76:
molfix in sitesinde ücretsiz numune alanını bulamıyorum cnm nası buldun link atarmısın

estahfirullah canim ask olsun sor tabi :)
1.sorun evet tekmesinden haric hareketleri netlesiyor ve baya aciyor bazen dirsek attiginda bazsn cikicak saniyorim gobek deligimden :KK70:

2.cisi kayisi derdime deva oldu ac karnina 2 tane yiyorum o gunu cok rahat cikiorum ikinmadan..
tavsiye ederim :KK66:
Himmmm gayet normal yanii. Tsk ederim canimmmm :)
Kayisiyi bende alip deniyim o zaman. Yoksa bu dert oldurecek beni..

Cnm kusura bakma facedeki gruba.takiyorm artik girerim burayada gittim dra sordum herdeyi iyi dedi sagligiyla ilgili bi sikinti gorunmuyo dedi hayirlisiyla bebisleri alsaydik kucaklarimiza
Allah iyiliğini versin kizz ben faceye takilmiyorum. Bir de en son kontrole gittin sesin çıkmadı. Merak ettim.
İyi sevindim herşeyin yolunda olmasına. Sağlıkla sihhatle gelsin bebislerimiz.

bizim o konuda sorun olmadı bikaç aydır oluyor. ama dikkatlice tabiki skıntı yaşamadık.
ama tabi korkuyorum bişey olursa sorunsuz gebeliklerde olması iyiymi hatta.
benmde dünden beri sanki karnım hafif sertleşiyor.
ama kız baya hareketli maşallah.
Canim benim öncesinde iki dusugum
var. Simdikindede hergun kan
sulandırıcı iğne oluyorum ve hap
kullanıyorum. Çok şükür geldik bugünlere.
O yüzden korku var bende. esimde sağolsun sadece lafta satasiyor icraate dokmuyor :)
Dediğin gibi sorunsuz gebeliklerde çok iyimis normal doğuma yardimciymis.
Benimde bugün kkontrolüm var sorucam doktora sertlesmeleri iinşallah çok önemli bisey değildir.benimde hareketli maşallah. Dünden beri daha da sertleşti hareketleri hatta. Canımı bile yakıyor. Sanki dayak yemiş gibiyim :)

Canim benim öncesinde iki dusugum
var. Simdikindede hergun kan
sulandırıcı iğne oluyorum ve hap
kullanıyorum. Çok şükür geldik bugünlere.
O yüzden korku var bende. esimde sağolsun sadece lafta satasiyor icraate dokmuyor :)
Dediğin gibi sorunsuz gebeliklerde çok iyimis normal doğuma yardimciymis.
Benimde bugün kkontrolüm var sorucam doktora sertlesmeleri iinşallah çok önemli bisey değildir.benimde hareketli maşallah. Dünden beri daha da sertleşti hareketleri hatta. Canımı bile yakıyor. Sanki dayak yemiş gibiyim :)
kuzum sorunlu gebelikse aman uzak dursun boşver benimki 2.5 ay korktu ilk bebek heycanıyla uzaklaştı benden sonra özüne döndü.
zorlamaz oda sorar öyle bende duydum normal doğum için iyi bide annenin rahatlamasıda bebek için iyimiş.
bizde uyarılmadık dr tarafından öyle normal takılıyoruz :)
ama son bi ay yasak sanırım herkeze
inş bişey yoktur sor bakalım sertleşme nedenmiş.
bende havadanmıdır nedir ayağa zor kalıyorum çok yorgunum.

Back