• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay parmagını mı gezdiriyor içerde ?? ay ben neler gördüm neler yaşadım amaa gene dde tırsıyorum su çataldan.. Allah yardımcımız olsun herbirimizin..
rahim boyunu doktor kendi soylüyor benim 4 hafta once bakmıştı ilk olarak.. herhalde yarın da bakar.. gayet normal demişti ama işte neler okuyoruz aklımız karısıyor..
sende bidahaki kontrolde sorarsın doktoraa. usg ile bakıyorlar sonuctaa :)

sorarim merak ettm bende :)
evet canim biraz gezdiriyor sag sol yapio iki parmakla.
biraz da ileriye daldiriyo sonra cekio.
kasmadigin surece aci hissetmiyorsun korkma kasma kendini.
ilkinde kastim cok okumadigim dua kalmamisti girerken bakarken sonra canim yandi.

sorarim merak ettm bende :)
evet canim biraz gezdiriyor sag sol yapio iki parmakla.
biraz da ileriye daldiriyo sonra cekio.
kasmadigin surece aci hissetmiyorsun korkma kasma kendini.
ilkinde kastim cok okumadigim dua kalmamisti girerken bakarken sonra canim yandi.
anladım canımm.. bakalım insallah gerek kalmaz bakmasınaa. 34ten sonra baksın mümkünse :)
yarın sikayetlerimi sayıp döküceeeemmm. nst ye felanda sokar insallahh..
bir de ben bebeğin tekmesinden cok hareketlerini hissediyorum artık. sanki etimi yarıp dısarı cıkacak o derecede serrt oluyor bazen. insallah normaldir hersey.. sizlerinde böyle olmuş muydu ?? bir de bir deeee sen cok kabızlık cekiyordun diye okumustum. bir çözüm buldun mu onaa ???

amma soru sordum bende dimi yaaa. ben bile kendimden usandımmm :rolleyes:

doktorumuzu degiseli iyiyiz cok şükür dr erken dogum yok dedi evet küçüktür geriden geliyor ama sağlığı iyi dedi her cocuk ayni dogacak degil dedi simdi 1kilodur bebegim senin bebis nasil
Çok şükür canım maşallah kocaman olmuş dahada iyi olacak inş benim kız da zayıf canım güzel beslenemiyorum sanırım aman sağlıklı dogsunlarda doğunca büyürler diye teselli ediyorum kendimi :-)

Çok şükür canım maşallah kocaman olmuş dahada iyi olacak inş benim kız da zayıf canım güzel beslenemiyorum sanırım aman sağlıklı dogsunlarda doğunca büyürler diye teselli ediyorum kendimi :-)
Seninde yanlis hatirlamiyorsam ismi Elif Ervaydi..kiz dr bana ne dedi biliyormusun ismi ne olacak dedi Elif Nisa dedim elifler cok cılız olur dedi dogrumudur acaba... aynen sonra zaten buyuyorlar hasta olmasinlarda

Seninde yanlis hatirlamiyorsam ismi Elif Ervaydi..kiz dr bana ne dedi biliyormusun ismi ne olacak dedi Elif Nisa dedim elifler cok cılız olur dedi dogrumudur acaba... aynen sonra zaten buyuyorlar hasta olmasinlarda
Canım elif uzun ince kız demekmiş şimdiden mi isimlerini aldılar bilmem ki :-) doğuma kadar başka isim diyelim bari ay kilo alsınlar :-)

anladım canımm.. bakalım insallah gerek kalmaz bakmasınaa. 34ten sonra baksın mümkünse :)
yarın sikayetlerimi sayıp döküceeeemmm. nst ye felanda sokar insallahh..
bir de ben bebeğin tekmesinden cok hareketlerini hissediyorum artık. sanki etimi yarıp dısarı cıkacak o derecede serrt oluyor bazen. insallah normaldir hersey.. sizlerinde böyle olmuş muydu ?? bir de bir deeee sen cok kabızlık cekiyordun diye okumustum. bir çözüm buldun mu onaa ???

amma soru sordum bende dimi yaaa. ben bile kendimden usandımmm :rolleyes:

estahfirullah canim ask olsun sor tabi :)
1.sorun evet tekmesinden haric hareketleri netlesiyor ve baya aciyor bazen dirsek attiginda bazsn cikicak saniyorim gobek deligimden :D

2.cisi kayisi derdime deva oldu ac karnina 2 tane yiyorum o gunu cok rahat cikiorum ikinmadan..
tavsiye ederim ;)

Slm kızlar bn alttan muayene olamayanlardanim tüp bebek tedavisinde nsl dayandim ALLAH biliyor bnm sezaryen oluck ya alttan muayene yine yapilir mi

Buarada beşiklerimizi aldik ama gelmesi 1 ay bulur dedi inşallah daha da gecmez bebiklerimizin doğmasina 6-7 hft var en fazla bugün ilk oyuncaklarini da aldik oto Koltuğu ile güvenli yatış yastiği da aldik cok şükür geriye halı ve Bebek arabasi kaliyor onlar da hemen halledilir

Back