2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba,
Enfeksiyon için hangi ilacı kullanıyorsun? bende de ara ara tekrarlıyor. Bol su içiyoruz. Dikkat de ediyoruz ama önüne geçemiyoruz.

Nisanur kulaga hoş geliyor abla da genede senin fikrin :)
ben duymadımm
canımmmmmm gecmiş olsunnn.. o doktorda senden uzak Allah a yakın olsun.. zaten stres altındayız bir de böylee bön bön öküzz gibi bakmazlar mı insana deli ediyorlarrr. sanki bedavaa yapıyorlar işlerini.. lütfetmiş hanfendi muayene etmeklee.. güzellik uykusu bölünmüş herhaldee.. ne sinir oluyorumm varyaa... önemli bişey cıkmamasına sevindim..
topiğimizin 3.dogumunu senden bekliyorum ona göree en ileri hafta olan sensin :)

bu arada çatı muayenesi can yakıyor mu canım ??? korkuyorum ben yaa.

Evet canim Elif Nisa olacak hayirlisiyla.aynen dengesiz drlar cok

Evet birtanem ya Zaten Dogum stresi var birde ekstra Surpriz yumurtadan çıkar gibi bunlar çıkmaz mı Deli ediyorlar adamı..
çok şükür ama bişi çıkmadı gitmem zaten o doktora ve hastaneye..
inşallah canım ya bakalım ne zaman Gelicek Belli olmaz belki Biz geçiririz günümüzü Sizlerden gelir :)
kısmet işi Sağlıkla Doğsunlar Da nezaman isterlerse ozaman gelsinler

Canım şikayetlerin neler oldu nerden anlaşıldı benim bel agrısı şikayetim var da 2 gündür o yüzden sana sorayım dedim allah yardımcın olsun
Sağol canım ben şişlik ve karın sertleşmesi şikayetleriyle gittim a bide kasık ağrısı ateş tabi enfeksiyon var diyecekler bekliyorum doktor direk böbrek büyümesi dedi kendi doktorum değildi kendi doktoruma gittim ürolojiye yönlendirdi tam batın bakıldı evet sağ böbrek büyüme yapmış belimde kasigimda ve böbrek kısmı boşluklarında olan ağrıların nedeni buymuş bol su iç ve sağ tarafına yatma dedi ama bu mümkün değil maalesef inş senin böyle bir sıkıntın çıkmaz

canım nasılsınn ?? kızın nasıl ? kontrollerine haftalık devam mı ediyorsun ? sık girmiyorsun merak edoorummm.
Sagol bitanem iyiyim cok şükür kizimda iyi yeni drumuz hersey yolunda dedi erken dogum yok dedi normal yaparsin dedi artik haftalik degil bundan 2 haftada bir gel dedi ilaclarimida kesti sadece decavit ve oligofer kullaniyorum. Evet pek giremiyorum nete esimmin ayagi sakatlandi onunla ilgileniyorum sen nasilsin bebis nasil:)

çok Geçmiş olsun arkadaşım sana senin işin zormuş umarım Geçer rabbim şifasını verir senin belirtilerin farklı imiş geçmesse bende bir ürolojiye görünürüm artık

bu ikinciydi bnm
ilkinde çok kastım 5dk canım yanmadı degil yalanım yok..
ama bu seferkinde acımadı hissetmedim sanırım sinirdendi
aramızda 5 haftaa var kızz senden gelsin senden :) dediğin gibi hayırlısıııı.. saglıkla sıhhatle gelsinnler..

bizimde heriflen 7 aydır tık yok.. korkudan bişey yapmadık.. şimdi oraya bişeyin girecek olması korkutuyor beni.. bir de sanki bakarlarsa aksi bişey olcakmıs gibime geliyor..
bakalım benimde kontrolüm yarın.. hayırlısıyla bir problem cıkmaz insallah.. rahim agzım 27mm di insallah kısalmamıstır. 25mm altı sıkıntıymıs..
karnımdada sertlesmeler oluyor ara ara.. korkuyorum..
stres sardı beni.. bakalım hayırlısıyla gider gelirim insallahh..

Canim ya yeni ogrendim cok gecmis olsun ya inşallah tez zamanda duzelir iyi olursun

Strese girme bebişte etkileniyor.. merak etme bişi çıkmaz inşallah hımm bizim ara ara oluyor sık degil bizde korkuyoruz :)
catala oturunca kasma kendini doktor parmagı sokarken derin bir nefes al sonrası 2 dk sürüyor az parmakla gezinio okadar .
bu arada size doktor dio dimi bu rahim uzunlugunu benimki söylemiorda herkez bilio bir ben bilmiorum :/
Hayırlı hakkımızda inşallah 40 bulmayız ya ondan endişeleniorumm

ooooo eşine cok gecmiş olsun canımm. insallah daha iyidir..
yeni doktorunu begenmene sevindim. doktor onemli gercekten. diğerine kalsa 7.ayda alırız demişti sanırsam. zorla dogurtcaklardı seni herhalde... insallah sorunsuz problemsiz gecirirsin geri kalan günleri.
bende iyim nasıl olsunnn. yarın kontrolüm varrr hem sevincliyim hem stresliyim.. bakalım güzel haberlerle gelirim insallah :)

Aynen ya manyak dr.. hersey yolundadir insallah canim bi aksilik cikmaz korkma sen guzel haberlerini okuruz burdan:)

ay parmagını mı gezdiriyor içerde ?? ay ben neler gördüm neler yaşadım amaa gene dde tırsıyorum su çataldan.. Allah yardımcımız olsun herbirimizin..
rahim boyunu doktor kendi soylüyor benim 4 hafta once bakmıştı ilk olarak.. herhalde yarın da bakar.. gayet normal demişti ama işte neler okuyoruz aklımız karısıyor..
sende bidahaki kontrolde sorarsın doktoraa. usg ile bakıyorlar sonuctaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…