- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #38.601
ay parmagını mı gezdiriyor içerde ?? ay ben neler gördüm neler yaşadım amaa gene dde tırsıyorum su çataldan.. Allah yardımcımız olsun herbirimizin..
rahim boyunu doktor kendi soylüyor benim 4 hafta once bakmıştı ilk olarak.. herhalde yarın da bakar.. gayet normal demişti ama işte neler okuyoruz aklımız karısıyor..
sende bidahaki kontrolde sorarsın doktoraa. usg ile bakıyorlar sonuctaa :)
Sağol canım sen nasılsın merak ediyordum seni prensesin nasılCanim ya yeni ogrendim cok gecmis olsun ya inşallah tez zamanda duzelir iyi olursun
anladım canımm.. bakalım insallah gerek kalmaz bakmasınaa. 34ten sonra baksın mümkünse :)sorarim merak ettm bende :)
evet canim biraz gezdiriyor sag sol yapio iki parmakla.
biraz da ileriye daldiriyo sonra cekio.
kasmadigin surece aci hissetmiyorsun korkma kasma kendini.
ilkinde kastim cok okumadigim dua kalmamisti girerken bakarken sonra canim yandi.
doktorumuzu degiseli iyiyiz cok şükür dr erken dogum yok dedi evet küçüktür geriden geliyor ama sağlığı iyi dedi her cocuk ayni dogacak degil dedi simdi 1kilodur bebegim senin bebis nasilSağol canım sen nasılsın merak ediyordum seni prensesin nasıl
Çok şükür canım maşallah kocaman olmuş dahada iyi olacak inş benim kız da zayıf canım güzel beslenemiyorum sanırım aman sağlıklı dogsunlarda doğunca büyürler diye teselli ediyorum kendimidoktorumuzu degiseli iyiyiz cok şükür dr erken dogum yok dedi evet küçüktür geriden geliyor ama sağlığı iyi dedi her cocuk ayni dogacak degil dedi simdi 1kilodur bebegim senin bebis nasil
Seninde yanlis hatirlamiyorsam ismi Elif Ervaydi..kiz dr bana ne dedi biliyormusun ismi ne olacak dedi Elif Nisa dedim elifler cok cılız olur dedi dogrumudur acaba... aynen sonra zaten buyuyorlar hasta olmasinlardaÇok şükür canım maşallah kocaman olmuş dahada iyi olacak inş benim kız da zayıf canım güzel beslenemiyorum sanırım aman sağlıklı dogsunlarda doğunca büyürler diye teselli ediyorum kendimi
Canım elif uzun ince kız demekmiş şimdiden mi isimlerini aldılar bilmem kiSeninde yanlis hatirlamiyorsam ismi Elif Ervaydi..kiz dr bana ne dedi biliyormusun ismi ne olacak dedi Elif Nisa dedim elifler cok cılız olur dedi dogrumudur acaba... aynen sonra zaten buyuyorlar hasta olmasinlarda
Bizde anne baba uzunuz ve zayifiz bize ceker kesinCanım elif uzun ince kız demekmiş şimdiden mi isimlerini aldılar bilmem kidoğuma kadar başka isim diyelim bari ay kilo alsınlar
anladım canımm.. bakalım insallah gerek kalmaz bakmasınaa. 34ten sonra baksın mümkünse :)
yarın sikayetlerimi sayıp döküceeeemmm. nst ye felanda sokar insallahh..
bir de ben bebeğin tekmesinden cok hareketlerini hissediyorum artık. sanki etimi yarıp dısarı cıkacak o derecede serrt oluyor bazen. insallah normaldir hersey.. sizlerinde böyle olmuş muydu ?? bir de bir deeee sen cok kabızlık cekiyordun diye okumustum. bir çözüm buldun mu onaa ???
amma soru sordum bende dimi yaaa. ben bile kendimden usandımmm
Canım elif uzun ince kız demekmiş şimdiden mi isimlerini aldılar bilmem kidoğuma kadar başka isim diyelim bari ay kilo alsınlar
Olur canım tombiş deneyelim birazBizde anne baba uzunuz ve zayifiz bize ceker kesintombiş mi desek ne
Senin maşallahın varmış canımkiz benim adim elif 3.850 dogmusum boy uzun da suan baya kilom var :)
Tombişlerimiz kilo alir insallahOlur canım tombiş deneyelim biraz
Ooo masallah kiz benim 3 kilo dogsa yeterkiz benim adim elif 3.850 dogmusum boy uzun da suan baya kilom var :)
Ooo masallah kiz benim 3 kilo dogsa yeter
Bizde seni teyzecikyerim kiz seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?