2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Makbussss canım senin mi böbrek büyümen vardı bir arkadaşımızın burda böbrek büyümesi vardı ya ben agrısı kesici alıyorum ama geçmiyor bu bel agrısı ona soru sorucaktım bunla ilgili

Kızlar numune isteyenlere gönderen firmalar: g.oon bebek bezi,depend hasta bezi,huggies,molfix,tena yetişkin bezi,joly yetişkin bezi. ben hepsinden istedim

canım teolog arkadaşımızda vardı böbrek büyümesi yanlış hatırlamıyorsam

anladim canim bel agrim var agri kesici kesmio doktora gittik pek ilgilenmedi nst bagladi alttan bakti okadar belim diorum agrir onemli degil agri kesici alirsin deyip yolladi ultrason kagidini bile vermedi sooktayim birde okadar para verdik muayne 35 nst 20 :/

Yaa niye oyle bisey yaptilar ki ben de bir kez suyum mu geldi diye suphelenmistim doktorum medikalciden amniyon sivisi icin ped aldirtti muhtemelen turnusollu ped ama kullanimi günlük ped seklinde 1 saat bekletti renk degisimi olmadi problem yok dedi kullanimi da gayet rahat insAllah bir problem yasamadan vaktinde alirsin kucagina canim

kızlarr öğretmenim semineri istediğin yerde alma şansı tanıdılar doğum yapacağım yere geldim 1000km geldik 33.haftada ama bittim resmen artık uzun yolculuk yapmayın ya da bende böyle oldu bilmiyorum geldim annem bebeğimin kıyafetlerini hemen ayırdı yıkamaya başladı çook yoğunum :) neyse az kaldı geçecek bunlar :)

KIZLAR BENİM DE KARNIMIN SAĞ TARAFI SERTLEŞİYOR YORULUNCA GENELLİKLE
BU KÖTÜ BİŞEY Mİ

Canim cok gecmis olsun hakkaten bazı drlar cok alakasız bende drumu degistirdim o yüzden

Canim cok gecmis olsun hakkaten bazı drlar cok alakasız bende drumu degistirdim o yüzden

Sağolasın birtanem Sabah Sabah sinir Yaşattı bize Dengesiz kadın..
Birde Özel hastane olucaklar Acil Geliyorum Belimden şikayetim var kadın mal mal bakıo sanki uykudan yeni kalkmış ta uyanamamış normaldede ögleymiş bir kadın vardı isyan ederken hep ögle o dedi :/
elimde nebir ultrason fişi ne nst fişi kaldım dımdızlak kilosunu ögrenemedim..
ben ısrar etmesem çatı muaynesi yapmıycak bakmıycaktı.
birde utanmadan sizin içiniz rahat etmiycek ozaman bakalım alttan demesin mi üşendi resmen hanımefendi..
sarı lapa akıntım Gelmese baktırmıycaktım da burda bir arkadaşa gelmişti önemsememiş sonradan kanamayla birlikte gitmişti meger nişanmış o geldi aklıma birde bel agrısı korkuyla gittim.. şimdi agrı kesici aldım ama ufak hafifledi gibi..
allah bizleri merhametli insanlarla karşılaştırsın bu gibi doktorun eline düşersek dogumda yandık ozaman :/

GEÇMİŞ OLSUN CANIM ÖNEMLİ BİŞEY YOKTUR İNŞALLAH

Amin canim benimde drum bana hep sezeryan olursun erken dogum olur diyordu baska dra gittim normal gozukuyor dedi normal dogum olursun oyle erken dogumda yok dedi cok şükür artik ignede kullanmiyorum elifimde iyiye gidiyor cok şükür Insaallah hepimiz gununde saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi

kızlar ben kızımın ismini NİSA veya NİSA NUR vermek istiyorum sizce nasıl, çevrenizde var mı bu isimlerden

Elif mi Adı maşallah ona Benim Adımda Elif :) Desene Adaşım gelio
benim ilk doktorum hasan bey die muayne etmedi çatı felan Direk Bana dediki Sen asla normal Doğuramassın çocuk çok iri 4 kilo üstünde dogar Sezeryanla alıcaz dedi Dedim bir gariplik var ozaman 22 haftalık felandım eşime dedim başka doktora gittik bana herşey normal Gözüküyor cocuk bas asagıda bebegin kilosu güzel ne sezeryanı dedi :) çatıma baktı çatında güzel dedi işte bazen doktorlar para amaçlı Sezeryan isteyebiliyor.. ve bazıları var bu sabah karşılaştık ilgisizz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…