- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #38.561
yok canım benim değildi karıştırdın senMakbussss canım senin mi böbrek büyümen vardı bir arkadaşımızın burda böbrek büyümesi vardı ya ben agrısı kesici alıyorum ama geçmiyor bu bel agrısı ona soru sorucaktım bunla ilgili
anladım cnm
yok canım benim değildi karıştırdın sen
ESTAĞFURLA CANIM OLABİLİRogle kalmis aklimda birtanem özür :)
canım teolog arkadaşımızda vardı böbrek büyümesi yanlış hatırlamıyorsamogle kalmis aklimda birtanem özür :)
canım teolog arkadaşımızda vardı böbrek büyümesi yanlış hatırlamıyorsam
Yaa niye oyle bisey yaptilar ki ben de bir kez suyum mu geldi diye suphelenmistim doktorum medikalciden amniyon sivisi icin ped aldirtti muhtemelen turnusollu ped ama kullanimi günlük ped seklinde 1 saat bekletti renk degisimi olmadi problem yok dedi kullanimi da gayet rahat insAllah bir problem yasamadan vaktinde alirsin kucagina canimYaa ben bu sabah hastaneye gittim. Su gb birseyler goruyordum ic camasirimda diye paylasmistim dun gece. Hemsireler alttan turnusol kagida sivi ornegi aldilar.. O ne igrenc birsey oyle! Vajinayi acip derinliklerden ornek aliyor o kagida eger kagit lilaya donerse sivi kacagi anlamani geliyormus. Cok sukur negatif cikti ama iki problem var enfeksiyon ve karinda sertlesme. Enfeksiyon tedavisi kolaymis ama sertlesme erken dogum belirtisi oldugundan dr'um yarin o kasilmalarin yada sertlesmelerin ne siklikta oldugunu takip edip carsamba gunu tekrar kendisini bilgilendirmemi istedi. Bebegimiz erken gelmesi nolur...zaten o muayenede birsey olacak diye cok korktum. İnsallah bi sorun yoktur. Bizim icin dua edin olur mu?? Daha cok kucuk! Herkese saglik ve huzur diliyorum. İnsallah bebeleri saglikla hayirli vakitte kucaklariz.
bende istemiyoruuuuummmmmmmmmmmmmmkızlarrrrrrrrrrr artık çalışmak istemiyorummmmmmmmmmmmmmmm
Canim cok gecmis olsun hakkaten bazı drlar cok alakasız bende drumu degistirdim o yüzdendun geceden beri bel agrisi ve ara ara kasik agrim oluyordu bu sabah ta devam edince ve yogun sari lapa bir akinti geldi doktora gittik doktor biraz ruhsuz gibi geldi bana once ultrasona bakti ama olcum yapmadi sadece bakti. kac haftalik oldugumuz bile soylemedi.
nst ye girdim ciktim dedi ki dogum sancisi die bisi cikmadi ama dedim belim cok agriyor agri kesici alirsin dedi yuzune anlamsiz bir sekilde baktimm dedi ki iciniz rahat etmiycek sanirim bir alttan bakalim bakti kapaliymis rahim sonra ciktik zaten hastaneden..
usutmus olabilirmisim bakalim insallah gecer..Son zamanlarda baya agri sizi cok oluyor bu arada karnimdaki ara ara sertlesmeyide dedim olur ogle dedi :/
Canim cok gecmis olsun hakkaten bazı drlar cok alakasız bende drumu degistirdim o yüzden
GEÇMİŞ OLSUN CANIM ÖNEMLİ BİŞEY YOKTUR İNŞALLAHanladim canim bel agrim var agri kesici kesmio doktora gittik pek ilgilenmedi nst bagladi alttan bakti okadar belim diorum agrir onemli degil agri kesici alirsin deyip yolladi ultrason kagidini bile vermedi sooktayim birde okadar para verdik muayne 35 nst 20 :/
GEÇMİŞ OLSUN CANIM ÖNEMLİ BİŞEY YOKTUR İNŞALLAH
KIZLAR BENİM DE KARNIMIN SAĞ TARAFI SERTLEŞİYOR YORULUNCA GENELLİKLE
BU KÖTÜ BİŞEY Mİ
Amin canim benimde drum bana hep sezeryan olursun erken dogum olur diyordu baska dra gittim normal gozukuyor dedi normal dogum olursun oyle erken dogumda yok dedi cok şükür artik ignede kullanmiyorum elifimde iyiye gidiyor cok şükür Insaallah hepimiz gununde saglikla kucagimiza aliriz bebislerimiziSağolasın birtanem Sabah Sabah sinir Yaşattı bize Dengesiz kadın..
Birde Özel hastane olucaklar Acil Geliyorum Belimden şikayaetim var kadın mal mal bakıo sanki uykudan yeni kalkmış ta uyanamamış normaldede ögleymiş bir kadın vardı isyan ederken hep ögle o dedi :/
elimde nebir ultrason fişi ne nst fişi kaldım dımdızlak kilosunu ögrenemedim..
ben ısrar etmesem çatı muaynesi yapmıycak bakmıycaktı.
birde utanmadan sizin içiniz rahat etmiycek ozaman bakalım alttan demesin mi üşendi resmen hanımefendi..
sarı lapa akıntım Gelmese baktırmıycaktım da burda bir arkadaşa gelmişti önemsememiş sonradan kanamayla birlikte gitmişti meger nişanmış o geldi aklıma birde bel agrısı korkuyla gittim.. şimdi agrı kesici aldım ama ufak hafifledi gibi..
allah bizleri merhametli insanlarla karşılaştırsın bu gibi doktorun eline düşersek dogumda yandık ozaman :/
Amin canim benimde drum bana hep sezeryan olursun erken dogum olur diyordu baska dra gittim normal gozukuyor dedi normal dogum olursun oyle erken dogumda yok dedi cok şükür artik ignede kullanmiyorum elifimde iyiye gidiyor cok şükür Insaallah hepimiz gununde saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?