2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm numune gönderimi bitmiştir diyor.siz nerden başvurdunuz

Yaa ben bu sabah hastaneye gittim. Su gb birseyler goruyordum ic camasirimda diye paylasmistim dun gece. Hemsireler alttan turnusol kagida sivi ornegi aldilar.. O ne igrenc birsey oyle! Vajinayi acip derinliklerden ornek aliyor o kagida eger kagit lilaya donerse sivi kacagi anlamani geliyormus. Cok sukur negatif cikti ama iki problem var enfeksiyon ve karinda sertlesme. Enfeksiyon tedavisi kolaymis ama sertlesme erken dogum belirtisi oldugundan dr'um yarin o kasilmalarin yada sertlesmelerin ne siklikta oldugunu takip edip carsamba gunu tekrar kendisini bilgilendirmemi istedi. Bebegimiz erken gelmesi nolur...zaten o muayenede birsey olacak diye cok korktum. İnsallah bi sorun yoktur. Bizim icin dua edin olur mu?? Daha cok kucuk! Herkese saglik ve huzur diliyorum. İnsallah bebeleri saglikla hayirli vakitte kucaklariz.

Cnm çok geçmiş olsun.. İnşallah bebişlerimiz zamanında gelir acele etmezler.. O yaptıklrı sıvı kaçağı testinide ilk defa duydum hep yeni bişeyler öğreniyoruz burda

Evet cnm bendede oluyor bende çok korkuyorum inşallah bir şey olmaz bebislerimize
Canim ben busabah hastaneye gittim. Enfeksiyon bir de karinda sertlesme var
Sertlesme oluyor mu ona bir bak sen de. Dr'una soyle eger oluyorsa. Erken dogum belirtisiymis bu sertlesmeler.
Gecmis olsun sana da.

cnm numune gönderimi bitmiştir diyor.siz nerden başvurdunuz
Canım netten başvurmuştum ben de oluyor baya ama o yüzden bitmiş olabilir.

Canı atraksiyon istemiştir bebisinin biraz daha uslu dursun da zamanında gelsin inşallah.

Canim ben busabah hastaneye gittim. Enfeksiyon bir de karinda sertlesme var
Sertlesme oluyor mu ona bir bak sen de. Dr'una soyle eger oluyorsa. Erken dogum belirtisiymis bu sertlesmeler.
Gecmis olsun sana da.
canim sertlesmenin sikligi onemli. Ortik vucut kendini yavas yavas doguma hazirliyor o yuzden ara ara olmasi normal diye biliyorum.

canım bu sıvı akıntı sorunu nerdeyse herkeste var bende acile gitmiştm bana o testten yapmadılar ama suyuma baktılar yeterli demişlerdi,haftasonuda doktorum baktı suya oda iyi dedi sızdırsaydı 1 ayda ciddi azalma olurdu.bence biz büyük ihtimal idrar kaçırıyoruz yada enfeksiyon ki bende 3 aydır hep enfeksiyon çıktı,2 gün önce idrar tahlili yaptırdım yine enfeksiyon çıktı

canim sertlesmenin sikligi onemli. Ortik vucut kendini yavas yavas doguma hazirliyor o yuzden ara ara olmasi normal diye biliyorum.
bende de oluyor hep sertleşme ama doktor herşey normal dedi nts ye girdim sancı çıkmadı bebeğin konumuda normal.bel ve sırtta ani ağrılar olmadığı sürece o sertleşmeler kasılmalar normalmiş 8. ayda

dun geceden beri bel agrisi ve ara ara kasik agrim oluyordu bu sabah ta devam edince ve yogun sari lapa bir akinti geldi doktora gittik doktor biraz ruhsuz gibi geldi bana once ultrasona bakti ama olcum yapmadi sadece bakti. kac haftalik oldugumuz bile soylemedi.
nst ye girdim ciktim dedi ki dogum sancisi die bisi cikmadi ama dedim belim cok agriyor agri kesici alirsin dedi yuzune anlamsiz bir sekilde baktimm dedi ki iciniz rahat etmiycek sanirim bir alttan bakalim bakti kapaliymis rahim sonra ciktik zaten hastaneden..
usutmus olabilirmisim bakalim insallah gecer..Son zamanlarda baya agri sizi cok oluyor bu arada karnimdaki ara ara sertlesmeyide dedim olur ogle dedi :/

ne manasız bi doktormuş öyle yaa.olur öyle ne demek.nts de sancı çıkmadıysa rahatla cnm.benmde iki gündür kasıklarıma ağrı giriyo ara ara doğuma hazırlık bence yarın 34. haftaya giriyorum bnde

ne manasız bi doktormuş öyle yaa.olur öyle ne demek.nts de sancı çıkmadıysa rahatla cnm.benmde iki gündür kasıklarıma ağrı giriyo ara ara doğuma hazırlık bence yarın 34. haftaya giriyorum bnde

bende ogle dusunuyorum zaten acayip ilgisiz bir doktor du zaten muayne 35 tl 20 tl nst aldilar ozeller harbi kazik ya :/
allah yardimcimiz olsun valla

bende ogle dusunuyorum zaten acayip ilgisiz bir doktor du zaten muayne 35 tl 20 tl nst aldilar ozeller harbi kazik ya :/
allah yardimcimiz olsun valla
aminn cnmmm cümlemizin.benm hastane ntsden ücret almıyo,çoğu hastane alıyomuş çok saçma son haftalar hep ntsye bağlıcaklar ultrason gibi bişey ne maksatla para alıyolar anlamad

Bu bazı drlar neden böyle bi rahatlatır bi açıklama yapar.. Neyse geçmiş olsunn cnm nst sancı çıkmsmış karında sertleşme bendede oluyor

aminn cnmmm cümlemizin.benm hastane ntsden ücret almıyo,çoğu hastane alıyomuş çok saçma son haftalar hep ntsye bağlıcaklar ultrason gibi bişey ne maksatla para alıyolar anlamad

valla 20 20 surekli aliniyor ben anlamadim bu isten :/

Bu bazı drlar neden böyle bi rahatlatır bi açıklama yapar.. Neyse geçmiş olsunn cnm nst sancı çıkmsmış karında sertleşme bendede oluyor

cikmadi ama insan bisi der mal gibi bakiyordu yuzume sanki daha once hic telasli hamis gormemis belim agriyor diyorum olur ogle dio :/ sacma sapan is yapiyorlar valla

geçmiş olsun canım karındaki setleşmeyi doktormu anladı sen mi bunu söyledin .bazen bende sertlik ve acı hissediyrm bir yere bebek toplanıyr gibi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…