- 8 Aralık 2014
- 1.580
- 2.110
- 108
- 34
- Konu Sahibi ayse1234512
- #38.521
ALIŞVERİŞ LİSTESİ YAPAN VARMI KIZLAR
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben orta boy aldım cnm şuan m giyiyorum o yüzden,kargo parası almıyolar ücretsizcanım hangi boydan talep etmek gerekiyor kargo ücreti onlara mı ait oluyor kaç günde geldi.
ama havuz mikroplu değilmi canım yani havuzdamı yüzüyorsun.günaydın kızlarrrr iyi haftalarr.cumartesi kontrolümüz vardı 2.185 gr olmuş oğluşum herşey yolunda çok şükür nts ye girdim sancı çıkmadı,çalışabilir raporumuda aldım.doktor 8 aydır ilk defa kilo konusunda kızdı bana çok almışsın fazla kilonun bebeğe bi yararı yok dedi ama napıyım çok acıkıyorum moralim bozuldu tabi biraz, eşimde sağolsun benim kadar yiyo dedi doktora güldüler bende 20 kiloyu gözden çıkardım dedim kapattım konuyu .artık 15 günde bir gidicez kontrole.birde kızlar bel ve sırt ağrısı çekenlere,eli ayağı şişenlere kesinlikle yüzmeyi tavsiye ediyorum havalarda ısındı.ben mayıstan beri yüzüyorum her hafta ne sırt ağrısı ne bel ağrısı nede şişme var.zaten doktorum demişti yüz diye
ben kullan at lohusa kilodu aldım 5 li oaket e-bebekten,esnek ve yumuşak gargı beziyle ped karışımı bir dokusu var ince rahat.tavsiye ederim içine bir gece pedi tak yeterli.ilk iki gün hasta bezi takılıyo zaten ben evde fln giymek içn aldm ama hastane çantamada koydumGünaydın kızlar herkese iyi haftalar ..
Ben 1 tane aldım lohusa külodu özelliği esnek ve karın bölgesinin geniş olması yani göğüs altına kadar uzun
yok cnm denizde yüzüyorum ben antalyadayım.havuza girmem bende denizi seviyorum.mayısta açtım sezonu bir aydır yüzüyorum haftasonuama havuz mikroplu değilmi canım yani havuzdamı yüzüyorsun.
ben korkuyorum mikropdan
of harika işte bu bizim fırsatımız yokkkiyok cnm denizde yüzüyorum ben antalyadayım.havuza girmem bende denizi seviyorum.mayısta açtım sezonu bir aydır yüzüyorum haftasonu
Haaaa haaaa bu şarkıyı benim gibi uyarlayanlar da varmış. Çok şaşırdımgünaydın kızlar :)
uykuuuu biraz uykuuuu bütün isteğim buydu
KAÇ KİLO ALDIN Kİgünaydın kızlarrrr iyi haftalarr.cumartesi kontrolümüz vardı 2.185 gr olmuş oğluşum herşey yolunda çok şükür nts ye girdim sancı çıkmadı,çalışabilir raporumuda aldım.doktor 8 aydır ilk defa kilo konusunda kızdı bana çok almışsın fazla kilonun bebeğe bi yararı yok dedi ama napıyım çok acıkıyorum moralim bozuldu tabi biraz, eşimde sağolsun benim kadar yiyo dedi doktora güldüler bende 20 kiloyu gözden çıkardım dedim kapattım konuyu .artık 15 günde bir gidicez kontrole.birde kızlar bel ve sırt ağrısı çekenlere,eli ayağı şişenlere kesinlikle yüzmeyi tavsiye ediyorum havalarda ısındı.ben mayıstan beri yüzüyorum her hafta ne sırt ağrısı ne bel ağrısı nede şişme var.zaten doktorum demişti yüz diye
nasıl iyi bişey mi canım bnde isteyeym diyorum.1 adet mi gönderiyolarben orta boy aldım cnm şuan m giyiyorum o yüzden,kargo parası almıyolar ücretsiz
Offffff nassııılll özendim şimdiyok cnm denizde yüzüyorum ben antalyadayım.havuza girmem bende denizi seviyorum.mayısta açtım sezonu bir aydır yüzüyorum haftasonu
Evet cnm bendede oluyor bende çok korkuyorum inşallah bir şey olmaz bebislerimizeMillet,
sıvı kaçağı mı var bende idrar mı kaçırıyorum yoksa ter mi anlayamadığım bir şeyler var.
iç çamaşırında ıslaklık gören oluyo mu aranızda? sarımsı renkte ama akıntı değil bu başka bir sıvı??
böyle bir şey yaşadınız mı? kasılma yada başka bir belirti de yok Allaha şükür.
cevap verirseniz sevinirim. sıvı kaçağı tehlikeli bir durummuş sanırım erken doğuma sebep oluyormuş
Tampon kullaniomusun cnm,ben kullaniodum bu hafta kullanmadimgünaydın kızlarrrr iyi haftalarr.cumartesi kontrolümüz vardı 2.185 gr olmuş oğluşum herşey yolunda çok şükür nts ye girdim sancı çıkmadı,çalışabilir raporumuda aldım.doktor 8 aydır ilk defa kilo konusunda kızdı bana çok almışsın fazla kilonun bebeğe bi yararı yok dedi ama napıyım çok acıkıyorum moralim bozuldu tabi biraz, eşimde sağolsun benim kadar yiyo dedi doktora güldüler bende 20 kiloyu gözden çıkardım dedim kapattım konuyu .artık 15 günde bir gidicez kontrole.birde kızlar bel ve sırt ağrısı çekenlere,eli ayağı şişenlere kesinlikle yüzmeyi tavsiye ediyorum havalarda ısındı.ben mayıstan beri yüzüyorum her hafta ne sırt ağrısı ne bel ağrısı nede şişme var.zaten doktorum demişti yüz diye
aaaa eşimde kocaeli kandıralı cnmm hemşeri sayılırız...cebeci,kefken,kerpe çok güzel sizin oralarda denizi güzelof harika işte bu bizim fırsatımız yokkki
ben kocaelindeyim
Canım daha iyiyim fakat kasiklara vurup duruyor bazen o da normal sanırım.tskler cnm simdilerde nasılsın<*
çok güzel cnm ben beğendim kilot şeklinde.1 adet gönderiyolar.ben iki arkadaş adınada istedm onlarda bana gelicek 3 tane hastane çantasına yeter,benm hastane hasta bezi veriyomuşnasıl iyi bişey mi canım bnde isteyeym diyorum.1 adet mi gönderiyolar
kullanmıyorum cnm sakıncalı diye biliyorum kullanmak.antalyanın denizi çok temiz zaten sıkıntı olmadı hemen değiştiriyorum mayomuTampon kullaniomusun cnm,ben kullaniodum bu hafta kullanmadim
bende de oluyo cnm merak etme ya idrar yada akıntı.ben acile gitmiştim bu yüzden hiç bişey çıkmadı.zaten sıvı gelse anlıyomuşsun rengi değişik bi sarı ve çok tuhaf bi kokusu varmış.saten sızsa suyun azalırdı benm nerdeyse 1 aydır sulu akıntım var ama daha 2 gün önce kontroldeydim sıvıya baktı normal yeterli dediEvet cnm bendede oluyor bende çok korkuyorum inşallah bir şey olmaz bebislerimize