• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar burda biri paylaşmıştı hastane-doğum çantasına koyulacaklar listesi vardı ayrıntılı olarak. Arıyorum çıkmıyor bilenler linki yazabilir mi?

günaydın kızlarrrr iyi haftalarr.cumartesi kontrolümüz vardı 2.185 gr olmuş oğluşum herşey yolunda çok şükür nts ye girdim sancı çıkmadı,çalışabilir raporumuda aldım.doktor 8 aydır ilk defa kilo konusunda kızdı bana çok almışsın fazla kilonun bebeğe bi yararı yok dedi ama napıyım çok acıkıyorum moralim bozuldu tabi biraz, eşimde sağolsun benim kadar yiyo dedi doktora güldüler :KK11: bende 20 kiloyu gözden çıkardım dedim kapattım konuyu :KK55:.artık 15 günde bir gidicez kontrole.birde kızlar bel ve sırt ağrısı çekenlere,eli ayağı şişenlere kesinlikle yüzmeyi tavsiye ediyorum havalarda ısındı.ben mayıstan beri yüzüyorum her hafta ne sırt ağrısı ne bel ağrısı nede şişme var.zaten doktorum demişti yüz diye

günaydın kızlarrrr iyi haftalarr.cumartesi kontrolümüz vardı 2.185 gr olmuş oğluşum herşey yolunda çok şükür nts ye girdim sancı çıkmadı,çalışabilir raporumuda aldım.doktor 8 aydır ilk defa kilo konusunda kızdı bana çok almışsın fazla kilonun bebeğe bi yararı yok dedi ama napıyım çok acıkıyorum moralim bozuldu tabi biraz, eşimde sağolsun benim kadar yiyo dedi doktora güldüler :KK11: bende 20 kiloyu gözden çıkardım dedim kapattım konuyu :KK55:.artık 15 günde bir gidicez kontrole.birde kızlar bel ve sırt ağrısı çekenlere,eli ayağı şişenlere kesinlikle yüzmeyi tavsiye ediyorum havalarda ısındı.ben mayıstan beri yüzüyorum her hafta ne sırt ağrısı ne bel ağrısı nede şişme var.zaten doktorum demişti yüz diye
ama havuz mikroplu değilmi canım yani havuzdamı yüzüyorsun.
ben korkuyorum mikropdan

Günaydın kızlar herkese iyi haftalar ..

Ben 1 tane aldım lohusa külodu özelliği esnek ve karın bölgesinin geniş olması yani göğüs altına kadar uzun
ben kullan at lohusa kilodu aldım 5 li oaket e-bebekten,esnek ve yumuşak gargı beziyle ped karışımı bir dokusu var ince rahat.tavsiye ederim içine bir gece pedi tak yeterli.ilk iki gün hasta bezi takılıyo zaten ben evde fln giymek içn aldm ama hastane çantamada koydum

KAÇ KİLO ALDIN Kİ

Millet,
sıvı kaçağı mı var bende idrar mı kaçırıyorum yoksa ter mi anlayamadığım bir şeyler var.
iç çamaşırında ıslaklık gören oluyo mu aranızda? sarımsı renkte ama akıntı değil bu başka bir sıvı??
böyle bir şey yaşadınız mı? kasılma yada başka bir belirti de yok Allaha şükür.
cevap verirseniz sevinirim. sıvı kaçağı tehlikeli bir durummuş sanırım erken doğuma sebep oluyormuş :KK17:
Evet cnm bendede oluyor bende çok korkuyorum inşallah bir şey olmaz bebislerimize

Tampon kullaniomusun cnm,ben kullaniodum bu hafta kullanmadim

tskler cnm simdilerde nasılsın<*
Canım daha iyiyim fakat kasiklara vurup duruyor bazen o da normal sanırım.

Hava çok sıcak bu arada nasıl geçecek son haftalar bakalım :/

Sanirim rubikkkk haber vermişti Sleepy ıslak havlu numunesini. Ben de istemiştim geldi benimkisi de :) böyle numuneler iyi oluyormuş ya :)

nasıl iyi bişey mi canım bnde isteyeym diyorum.1 adet mi gönderiyolar
çok güzel cnm ben beğendim kilot şeklinde.1 adet gönderiyolar.ben iki arkadaş adınada istedm onlarda bana gelicek 3 tane hastane çantasına yeter,benm hastane hasta bezi veriyomuş

Evet cnm bendede oluyor bende çok korkuyorum inşallah bir şey olmaz bebislerimize
bende de oluyo cnm merak etme ya idrar yada akıntı.ben acile gitmiştim bu yüzden hiç bişey çıkmadı.zaten sıvı gelse anlıyomuşsun rengi değişik bi sarı ve çok tuhaf bi kokusu varmış.saten sızsa suyun azalırdı benm nerdeyse 1 aydır sulu akıntım var ama daha 2 gün önce kontroldeydim sıvıya baktı normal yeterli dedi

Back