- 11 Temmuz 2013
- 1.602
- 771
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #37.381
ben hiç bir hazırlık yapmadım bebek gormeye gelende börek çörek yemeyemı gelecek hiç yapamam ben valla gelen yicekse alıp gelsinkızlarr bir başka soru dahaaa..misafirlere ikramlık buzluğunuza neler stoklayacaksınız?? ben açma börek,pohaça fln koycam pişirip çk rahat oluyormuş kuzenime yapmıştık.gelen olursa tavada ısıtır veririm.yanına bi kısır yada rus salatası yada patates salatı bide sütlü hafif bi tatlı yeter diye düşünüyorum ama değişik fikirlerede açığım
merhaba KK 2015 Ağustos Anneleri grubunu ben kurdum ve 3 yöneticiyiz. diğer arkadaşlarımda kabul ediyor ıstekleri ve ben büyük ihtimal nickinizi sormuşumdur cevap vermemişsinizdir.Yok cnm bilmiyorum ki bi soru gelmedi sadece onaylandı dedi tlf giriyorum şimdide girmeye çalışıyorum hata diyor anlamadım gitti dün galiba gönderdim
ben hiç bir hazırlık yapmadım bebek gormeye gelende börek çörek yemeyemı gelecek hiç yapamam ben valla gelen yicekse alıp gelsin
Tşkler cnm başlarda dahildim ama ev tasimaydi dükkandi çok giremedim yeni girmeye başladım haklısın tekrardan tşkler en azından boşuna ugrastirmadin tabi haklısınızmerhaba KK 2015 Ağustos Anneleri grubunu ben kurdum ve 3 yöneticiyiz. diğer arkadaşlarımda kabul ediyor ıstekleri ve ben büyük ihtimal nickinizi sormuşumdur cevap vermemişsinizdir.
Ayrıca grup kararı gereği bu topicte aktif kullanıcı olmayan yani tanımadığımız kişiler olduğu zaman gruptan çıkartıyoruz ki, sizinde nickinizi ben daha yeni gördüm öncesinde hatırlamıyoru.
Grubumuz gizliye alınmıştır bu nedenle sayfanız hata vermektedir. Zaten gizliydi burda başından beri bizime olan birkaç arkadaşımız grubumuza dahil olsun diye açmıştık.
Anlayışınız için şimdiden teşekkürler.
kızlar yaa utanarak söylüyorm bnde kendim uyarmadm göğüslerimigöğüüsleri uyarmamak grekiyor cnm bende kendiliğinde sarı iltihap gibi akıntı oluyor arkadaşım sütün olucak diyor bakalım inşallah
bnde poğacalar yapıp koyayım diyodm da amaaan alırım hazır pogaca cörek olmadı kurupasta veririm giderler bide 2 bebikimle uğrasamıcmAynen bende böyle düşünüyorum.. Yemeğe gelen varsa getirsin birlikte yiyelim yani.. bide milletin aç karnını mı doyuracam o kadar işin arasında.
kızlar yaa utanarak söylüyorm bnde kendim uyarmadm göğüslerimieşim biras yaramazlık yapmak istedi ama öyle olunca korktuk ikimizde umarım önemli bişi diildir
biz de aynen :)cogu bıttı azı kaldı zatencanım bir daha yapmayın öyle şeyler
şaka bir tarafa bu durumu sürekli hale getirmen erken doğuma yol açabilirmiş uyarması benden :)
biz eşimle kardeş olduk valla tık yok bizde uzun zamandır.
Ay Amin canim en önemlisi saglikli olmalari
Ama ben kendimi kiza cok alistirdim annem hep belkide erkek diyor bende hayir o kiz diyorum
hormonlardan ötürü bizim istemememiz normal ama eşlerimizde korkuyor sanırımbiz de aynen :)cogu bıttı azı kaldı zaten
kızlarr bir başka soru dahaaa..misafirlere ikramlık buzluğunuza neler stoklayacaksınız?? ben açma börek,pohaça fln koycam pişirip çk rahat oluyormuş kuzenime yapmıştık.gelen olursa tavada ısıtır veririm.yanına bi kısır yada rus salatası yada patates salatı bide sütlü hafif bi tatlı yeter diye düşünüyorum ama değişik fikirlerede açığım
canım bir daha yapmayın öyle şeyler
şaka bir tarafa bu durumu sürekli hale getirmen erken doğuma yol açabilirmiş uyarması benden :)
Ben ilk zamanlar komsulara bie haber vermeyo dusunmuyorum:)))ben hiç bir hazırlık yapmadım bebek gormeye gelende börek çörek yemeyemı gelecek hiç yapamam ben valla gelen yicekse alıp gelsin
Bize ilk 3 ay yasak dedi biz o yasagi hala delmedik.ben korkuyorum esimde korkuyor yok yani:)canım bir daha yapmayın öyle şeyler
Aynen bizede yasak vardı eşimle kanki olduk vallahi korkudan yanımda bile yatmiyordu yeni yatmaya başladı oda her dönmem de uyanıyor birşey mi oldu diye bi telaşlaBize ilk 3 ay yasak dedi biz o yasagi hala delmedik.ben korkuyorum esimde korkuyor yok yani:)
iyi yapmışsın cnm Allah razı olsun onlarda bir can.ben kedi aşığıyım hepsi çok tatlı elimde olsa bütün kedileri eve sokarımBu sabah balkonda esimle otururken bi baktik otoparkta bizim arabanin altindan 2 minnak 1 tanede anne kedi cikti. Saglik ocaginda kan vericektim indim asagi bakayim dedim biri hareket etmiyor pek meger gozleri kapanmis iltihap olmus annesi bakamamis.kostur kostur eczaneye gittim ilac aldim bir de onlari yakalicam diye ugrastim.o hareket etmeyeni yakaladim sonunda bir guzel temizledim gozlerini ilacinida siktim gozune sonra kardesinide yakalayim dedim kaciyor firlama.neyse ciktim yukari anaaa bi baktim bizim hareketsiz zipliyor,kosturuyor:)ayyy yaaa benimde senin gibi bebisim olucak Allah sanada onada ömür versin ins dedim. Bu hayvanlar cokmu tatli yoksa banami oyle geliyor acaba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?