2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu sabah balkonda esimle otururken bi baktik otoparkta bizim arabanin altindan 2 minnak 1 tanede anne kedi cikti. Saglik ocaginda kan vericektim indim asagi bakayim dedim biri hareket etmiyor pek meger gozleri kapanmis iltihap olmus annesi bakamamis.kostur kostur eczaneye gittim ilac aldim bir de onlari yakalicam diye ugrastim.o hareket etmeyeni yakaladim sonunda bir guzel temizledim gozlerini ilacinida siktim gozune sonra kardesinide yakalayim dedim kaciyor firlama.neyse ciktim yukari anaaa bi baktim bizim hareketsiz zipliyor,kosturuyor:)ayyy yaaa benimde senin gibi bebisim olucak Allah sanada onada ömür versin ins dedim. Bu hayvanlar cokmu tatli yoksa banami oyle geliyor acaba:)

ben hiç bir hazırlık yapmadım bebek gormeye gelende börek çörek yemeyemı gelecek hiç yapamam ben valla gelen yicekse alıp gelsin

Yok cnm bilmiyorum ki bi soru gelmedi sadece onaylandı dedi tlf giriyorum şimdide girmeye çalışıyorum hata diyor anlamadım gitti dün galiba gönderdim
merhaba KK 2015 Ağustos Anneleri grubunu ben kurdum ve 3 yöneticiyiz. diğer arkadaşlarımda kabul ediyor ıstekleri ve ben büyük ihtimal nickinizi sormuşumdur cevap vermemişsinizdir.

Ayrıca grup kararı gereği bu topicte aktif kullanıcı olmayan yani tanımadığımız kişiler olduğu zaman gruptan çıkartıyoruz ki, sizinde nickinizi ben daha yeni gördüm öncesinde hatırlamıyoru.

Grubumuz gizliye alınmıştır bu nedenle sayfanız hata vermektedir. Zaten gizliydi burda başından beri bizime olan birkaç arkadaşımız grubumuza dahil olsun diye açmıştık.

Anlayışınız için şimdiden teşekkürler.

ben hiç bir hazırlık yapmadım bebek gormeye gelende börek çörek yemeyemı gelecek hiç yapamam ben valla gelen yicekse alıp gelsin

Aynen bende böyle düşünüyorum.. Yemeğe gelen varsa getirsin birlikte yiyelim yani.. bide milletin aç karnını mı doyuracam o kadar işin arasında.

Tşkler cnm başlarda dahildim ama ev tasimaydi dükkandi çok giremedim yeni girmeye başladım haklısın tekrardan tşkler en azından boşuna ugrastirmadin tabi haklısınız

göğüüsleri uyarmamak grekiyor cnm bende kendiliğinde sarı iltihap gibi akıntı oluyor arkadaşım sütün olucak diyor bakalım inşallah
kızlar yaa utanarak söylüyorm bnde kendim uyarmadm göğüslerimieşim biras yaramazlık yapmak istedi ama öyle olunca korktuk ikimizde umarım önemli bişi diildir

Aynen bende böyle düşünüyorum.. Yemeğe gelen varsa getirsin birlikte yiyelim yani.. bide milletin aç karnını mı doyuracam o kadar işin arasında.
bnde poğacalar yapıp koyayım diyodm da amaaan alırım hazır pogaca cörek olmadı kurupasta veririm giderler bide 2 bebikimle uğrasamıcm

kızlar yaa utanarak söylüyorm bnde kendim uyarmadm göğüslerimieşim biras yaramazlık yapmak istedi ama öyle olunca korktuk ikimizde umarım önemli bişi diildir

canım bir daha yapmayın öyle şeyler
şaka bir tarafa bu durumu sürekli hale getirmen erken doğuma yol açabilirmiş uyarması benden :)

biz eşimle kardeş olduk valla tık yok bizde uzun zamandır.

Kuzuummm masallah sana. Ne hummali hazirlik planlamissin.Ben hicbir sey hazirlamayacagim.Gelen kimse de kusura bakmasin yani. O halde, lohusa lohusa damak zevklerini tatmin edip kimseye dort basi mamur sofra kuramam. Kurduklarima sayacaklar epeyce bir sure Evin karsisinda 24 saat acik firin ve unlu mamul dukkani var. Artik reyonlarinda ne varsa tabaklarinda da o olacak yapacak bisey yok

şaka bir tarafa bu durumu sürekli hale getirmen erken doğuma yol açabilirmiş uyarması benden :)

bizde kardeş gibiydik cnm ama anlamadm adamcağız kardeşlikten sıkıldı sanırım ama yok yok sunun surasında ne kaldı sabretsin biras daha

Bize ilk 3 ay yasak dedi biz o yasagi hala delmedik.ben korkuyorum esimde korkuyor yok yani:)

Kızlar bebişimin kıyafetlerini yikicam bugün acaba erkenmi yoksa hazır olsunmu sonra doğuma kadar toz olurmu acaba kararsizim

iyi yapmışsın cnm Allah razı olsun onlarda bir can.ben kedi aşığıyım hepsi çok tatlı elimde olsa bütün kedileri eve sokarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…