- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #37.361
Yok cnm bilmiyorum ki bi soru gelmedi sadece onaylandı dedi tlf giriyorum şimdide girmeye çalışıyorum hata diyor anlamadım gitti dün galiba gönderdimne zaman gönderdin istek?
grup yöneticisi orda hangi nick olduğunu soruyor cvp vermezsen siliyor
belki gruptan değildir diye
DOKTORUM BU AY 3 KİLOYU ÇOK BULDU 2 KİLO NORMAL DEDİ AMA BEBEK TE AĞIRLAŞIYOR.BİLMİYORUM NE YAPICAZ.hergün yürüyüş yapıyorum bakalım bu ay faydası olacak mı...Aynı günmüşüz canım. Ben de 10 hatta 11 kilo aldım. 15 ile bitirirsem iyi
Ben hiç bilmiyorum cnm ya hiç istekmedimkızlar baişa numune gönderen site varmııııı?? hemen istekte bulunayım çk beleşçi oldum bu ara
O ağrı olanlarda doğum kolay olurmuş diye rivayetler var oyle avutuyorum ben de kendimi :) Çoğu gitti azı kaldı zaten..O ağrıdan aynı şekilde bende de var. Çatı ağrısıymış sanırım.
Nettin canım senkızlarr bir başka soru dahaaa..misafirlere ikramlık buzluğunuza neler stoklayacaksınız?? ben açma börek,pohaça fln koycam pişirip çk rahat oluyormuş kuzenime yapmıştık.gelen olursa tavada ısıtır veririm.yanına bi kısır yada rus salatası yada patates salatı bide sütlü hafif bi tatlı yeter diye düşünüyorum ama değişik fikirlerede açığım
negüzel benim boş oıdam yok sadece beşikle idare edeceğiz şimdilir ne yapalım...kızlar yarın oğluşun oda takımı geliyor ınanılmaz heycanlıyımmm. odada baska esyalar vardı onları boşalttık perde siparısınıde verdim bi haftaya da o gelecek. halısı ve duvar kagıdı kaldı :)
O ağrı olanlarda doğum kolay olurmuş diye rivayetler var oyle avutuyorum ben de kendimi :) Çoğu gitti azı kaldı zaten..
Nettin canım seneve gelenler için mi bu? o kadar şeye gerek var mı ki? Ben düşünmemiştim henüz bu kısmını :)
Vallahi kuzum benim ev uzak biraz gelen yemekli gelir galiba kuru fasulye nohut yaprak topladım koydum buzluga ama dediyin doğru poca ve kurabiyede katayim kimsede yok yanımda nasıl yapacam hem bebiş hem misafir iyi akıl ettin cnmkızlarr bir başka soru dahaaa..misafirlere ikramlık buzluğunuza neler stoklayacaksınız?? ben açma börek,pohaça fln koycam pişirip çk rahat oluyormuş kuzenime yapmıştık.gelen olursa tavada ısıtır veririm.yanına bi kısır yada rus salatası yada patates salatı bide sütlü hafif bi tatlı yeter diye düşünüyorum ama değişik fikirlerede açığım
çatı ağrısı yokta kasık ağrısı hafif hafif başladı bende bide akıntınm sarı renk çok geliyor sizde de öylemi kızlarBenim çok uzun zamandır ağrıyor canım. Doktora hep sordum hatta başka doktorlara da normalmis.. Bazı kişilerde son ayda baslarmis bazılarında daha erken baslarmis.. doğum kolay olur o zaman diye söylentiler olduğu için ben de kendimi öyle avutuyorum :) bugün ise gitmedim biraz temizlik yaptım şu an feci durumdayım şu anda
yeni doğum yapan arkadaşım mothercare i al başka bişey alma dedi ama aile doktorumuz mustela dan yanakızlar pişik için mustelanın pişik önleyicisini mi aldınız? pişik kremini mi? her ikisini mi?
pişik önleyici her gün kullanılan bişey mi acaba? zararlı olmasın? kimyasal sonuçta
göğüüsleri uyarmamak grekiyor cnm bende kendiliğinde sarı iltihap gibi akıntı oluyor arkadaşım sütün olucak diyor bakalım inşallahcnm sıkmak göğüsleri uyarmak doğumu başlatabiliyor sıkma elleme bence.
kan olayınıda dr unu ara sor bence
evet cnm bebek görmeye gelenler için.benm bütün sülale aynı şehirde eşimin aileside memleketten gelecek,iş ark,normal ark akraba eş dost derken baya kalabalık oluyoruz.o yüzden baya bişey atıcam sanırım buzluğa.köfte,haşlanmış kuru fasülye nohut,sigara böreği flnO ağrı olanlarda doğum kolay olurmuş diye rivayetler var oyle avutuyorum ben de kendimi :) Çoğu gitti azı kaldı zaten..
Nettin canım seneve gelenler için mi bu? o kadar şeye gerek var mı ki? Ben düşünmemiştim henüz bu kısmını :)
Cnm fesi kapatıp tekrar açtım bu seferde hiç görünmüyor kk 2015 agustos anneleri deyilmi benim adım figen mustafa yorgun niye böyle oldu acaba benim feyde bi sorunmu varne zaman gönderdin istek?
grup yöneticisi orda hangi nick olduğunu soruyor cvp vermezsen siliyor
belki gruptan değildir diye
Çok hafif kremsi bir akıntı var bende canım..çatı ağrısı yokta kasık ağrısı hafif hafif başladı bende bide akıntınm sarı renk çok geliyor sizde de öylemi kızlar
Bizim de çoğu İstanbul'da şehir dışından gelecek olanlar da var hatta.. Ama cidden düşünmemiştim bu kısmı :) Börek, sarma falan olur bi de gelenler de getirir çok birşey hazırlamam o yüzden sanırım..evet cnm bebek görmeye gelenler için.benm bütün sülale aynı şehirde eşimin aileside memleketten gelecek,iş ark,normal ark akraba eş dost derken baya kalabalık oluyoruz.o yüzden baya bişey atıcam sanırım buzluğa.köfte,haşlanmış kuru fasülye nohut,sigara böreği fln
burda açık açık niye yazıyosun adını :)Cnm fesi kapatıp tekrar açtım bu seferde hiç görünmüyor kk 2015 agustos anneleri deyilmi benim adım figen mustafa yorgun niye böyle oldu acaba benim feyde bi sorunmu var
İstek kapalı birşey olmaz diye düşündümburda açık açık niye yazıyosun adını :)
https://www.kadinlarkulubu.com/355800277950508/?fref=ts
burayı kopyala tıkla istersen
Canım çok da canını sıkıp stres yapma. Sonuçta bu da bir stres unsuru. Şerbetli tatlı ve ekmek hamur işi çok yemeyelim yeter bence. Yürüyüşü de abartma 40 dkyı geçme.DOKTORUM BU AY 3 KİLOYU ÇOK BULDU 2 KİLO NORMAL DEDİ AMA BEBEK TE AĞIRLAŞIYOR.BİLMİYORUM NE YAPICAZ.hergün yürüyüş yapıyorum bakalım bu ay faydası olacak mı...
şimdi sen sayfanı yineleİstek kapalı birşey olmaz diye düşündüm
Tmm cnmşimdi sen sayfanı yinele
facebook sayfanı.. sonra KK 2015 Ağustos anneleri ni bul face de
tekrar istek gönder bakalım olacak mı
Yok cnm çıkmıyor böyle bir şey yok diyorşimdi sen sayfanı yinele
facebook sayfanı.. sonra KK 2015 Ağustos anneleri ni bul face de
tekrar istek gönder bakalım olacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?