2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O ağrıdan aynı şekilde bende de var. Çatı ağrısıymış sanırım.
O ağrı olanlarda doğum kolay olurmuş diye rivayetler var oyle avutuyorum ben de kendimi :) Çoğu gitti azı kaldı zaten..
Nettin canım seneve gelenler için mi bu? o kadar şeye gerek var mı ki? Ben düşünmemiştim henüz bu kısmını :)

negüzel benim boş oıdam yok sadece beşikle idare edeceğiz şimdilir ne yapalım...

Yaaa öyle miymiş , hadi inşallah. :) Aslında düşününce çatı ağrısıysa, çatı doğuma hazırlanıyor, daha bir genişliyordur belki :))

Evet evet bir şey kalmadı çok şükür.

Vallahi kuzum benim ev uzak biraz gelen yemekli gelir galiba kuru fasulye nohut yaprak topladım koydum buzluga ama dediyin doğru poca ve kurabiyede katayim kimsede yok yanımda nasıl yapacam hem bebiş hem misafir iyi akıl ettin cnm

çatı ağrısı yokta kasık ağrısı hafif hafif başladı bende bide akıntınm sarı renk çok geliyor sizde de öylemi kızlar

kızlar pişik için mustelanın pişik önleyicisini mi aldınız? pişik kremini mi? her ikisini mi?
pişik önleyici her gün kullanılan bişey mi acaba? zararlı olmasın? kimyasal sonuçta
yeni doğum yapan arkadaşım mothercare i al başka bişey alma dedi ama aile doktorumuz mustela dan yana

evet cnm bebek görmeye gelenler için.benm bütün sülale aynı şehirde eşimin aileside memleketten gelecek,iş ark,normal ark akraba eş dost derken baya kalabalık oluyoruz.o yüzden baya bişey atıcam sanırım buzluğa.köfte,haşlanmış kuru fasülye nohut,sigara böreği fln

ne zaman gönderdin istek?
grup yöneticisi orda hangi nick olduğunu soruyor cvp vermezsen siliyor
belki gruptan değildir diye
Cnm fesi kapatıp tekrar açtım bu seferde hiç görünmüyor kk 2015 agustos anneleri deyilmi benim adım figen mustafa yorgun niye böyle oldu acaba benim feyde bi sorunmu var

çatı ağrısı yokta kasık ağrısı hafif hafif başladı bende bide akıntınm sarı renk çok geliyor sizde de öylemi kızlar
Çok hafif kremsi bir akıntı var bende canım..
Bizim de çoğu İstanbul'da şehir dışından gelecek olanlar da var hatta.. Ama cidden düşünmemiştim bu kısmı :) Börek, sarma falan olur bi de gelenler de getirir çok birşey hazırlamam o yüzden sanırım..

DOKTORUM BU AY 3 KİLOYU ÇOK BULDU 2 KİLO NORMAL DEDİ AMA BEBEK TE AĞIRLAŞIYOR.BİLMİYORUM NE YAPICAZ.hergün yürüyüş yapıyorum bakalım bu ay faydası olacak mı...
Canım çok da canını sıkıp stres yapma. Sonuçta bu da bir stres unsuru. Şerbetli tatlı ve ekmek hamur işi çok yemeyelim yeter bence. Yürüyüşü de abartma 40 dkyı geçme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…