2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

BEN HİÇ BAKtırmadım kuzum onu daha bi detaylı baktık siyah beyazdı aradı renki açtı okadar.

Gunaydin kizlar aksam bisuru soru sormustum kimse cvp yazmamis
Pisik icin mustela oneriliyor.onun pisik önleyicisini mi almak lazim? Pisik kremini mi? Yoksa ikisini mi acaba?
Pisik önleyici her gün sürülüyorsa zararli degil midir? Kimyasal sonucta

canim pisik kremi alma bence cocuk dr tavsiyesi ile daha sonra alabilirsin

canım her çocukta pişik olmuyor olanada ne yaparsan yap bazılarına hiçbirşey kar etmiyor çocugun bunyesı ıle alakalı .
bence acele etme pişik kremi için dogumdan sonrada alabilirsin çocuk doktoruna sorup tüm eczanelerde var çeşit çeşit. tabi yinede sen bilirsin.

nasıl bişey bu çatı ağrısı?
benim leğen kemiğime doğru sağ taraf ağrıyor 2.-3. aydan beri. çatım mı şimdi o benim?
canım benim üst taraf sağlı sollu ağrıyor.. Bacaklarımı açtığımda, ani kalkışlarda, hele yatakta dönerken ve ayağımla bişi itersem hemen ağrıyor..
Ben de merak ediyorum aynı soruyu :) Ben desitin pişik öneliyici aldım ama bi tane daha almak lazım mı bilemedim

tamam o işte kuzum detaylıya gıttıgınde 3 bpyutlu bakıyorlar yada 4 boyutlu onda ultrason ucu sıcak oluyor ıste
hee 45 dakka girdik karnım kaç kez kurudu
ah yavrum zarar görmemiştir inş. bidahada girmedik girmeyiz zaten.
zaman hızla geçsin kavuşalım sağlıkla ya.
benim tansiyon gene düşüyor
ekrana bakınca oluyor galiba.

bir iki kezden birşey olmuyormuş canım
bakma o zaman ekrana iş yeri hekiminiz yada sağlık personeliniz varmı? tansiyonunu ölçtür

O ağrıdan aynı şekilde bende de var. Çatı ağrısıymış sanırım.

Günaydın herkesee.. :))
Ben gibi gebelik şekeri çıkan var mı? Çok şükür geçici bir şey ama ne zormuş, hele ki tatlı sever biri için. :)

bir iki kezden birşey olmuyormuş canım
bakma o zaman ekrana iş yeri hekiminiz yada sağlık personeliniz varmı? tansiyonunu ölçtür
7 aydır hep ölçtürüyorum bıktılar benden anlayınca hemen ayran içiyorum bişeyler yiyorum biraz düzeliyor sonra bidaha
dayanmam lazım temmuza kadar.

7 aydır hep ölçtürüyorum bıktılar benden anlayınca hemen ayran içiyorum bişeyler yiyorum biraz düzeliyor sonra bidaha
dayanmam lazım temmuza kadar.
dayan kuzum tansıyonunu yukseltecek seyler tuket az kaldı sabret geçecek bu gunlerde ağustostan sonra kı dertlerımız bambaska olacak.

bu gece yıne uyumadım. kızım acaba neden aglıyor. kuafore bıle gıdemıyorum, gib gib gibi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…