- 5 Mart 2014
- 959
- 475
- 158
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #37.321
Ay çooooook tatlısınbu yorumlardan çok sıkıldım
benim karnım sivri bana kız değildir erkektir karnın sivri diyorlar
hepsi sussun diye doğurasım var.
Evet canim her doktor farkl8 seyler soyluyolar hangisine inansam bilmiyorumherkes bişey diyo
sıkmak çok sakıncalı diye biliyorum neden sıkıyorsun ki?slm kızlar günaydın bişi sorucam bnm göğüslerimden sıktırdığımda kan gibi bişi geliyor normal mi bu korktum biras
BEN HİÇ BAKtırmadım kuzum onu daha bi detaylı baktık siyah beyazdı aradı renki açtı okadar.canım 3 boyutlu ultrason bıle zararlı imiş.
geçen gittiğimde doktora sorduk 3 boyutlu goremıyormuyuz diye doktor dedi benim cihazım malesef göstermiyor fakat önermiyoruz zaten dedi ısı yaydığı için bebeğe zarar veriyormuş onun ıcın tum hamılelık boyunca en fazla 2 kez bakılabılır dıyor
bence dr guven canim boyle kizdi erkek oldular cok onceydi artik ult cihazlari baya gelistiCanim ultrasonda baktigimizda bende gördum kiz oldugun ama annem öyle deyince aklima takildi
tamam o işte kuzum detaylıya gıttıgınde 3 bpyutlu bakıyorlar yada 4 boyutlu onda ultrason ucu sıcak oluyor ısteBEN HİÇ BAKtırmadım kuzum onu daha bi detaylı baktık siyah beyazdı aradı renki açtı okadar.
canim pisik kremi alma bence cocuk dr tavsiyesi ile daha sonra alabilirsinGunaydin kizlar aksam bisuru soru sormustum kimse cvp yazmamis
Pisik icin mustela oneriliyor.onun pisik önleyicisini mi almak lazim? Pisik kremini mi? Yoksa ikisini mi acaba?
Pisik önleyici her gün sürülüyorsa zararli degil midir? Kimyasal sonucta
canım her çocukta pişik olmuyor olanada ne yaparsan yap bazılarına hiçbirşey kar etmiyor çocugun bunyesı ıle alakalı .Gunaydin kizlar aksam bisuru soru sormustum kimse cvp yazmamis
Pisik icin mustela oneriliyor.onun pisik önleyicisini mi almak lazim? Pisik kremini mi? Yoksa ikisini mi acaba?
Bencede canim hem kiza cok alistim ben hergun kizim diyip konusuyorum kizimlabence dr guven canim boyle kizdi erkek oldular cok onceydi artik ult cihazlari baya gelisti
canım benim üst taraf sağlı sollu ağrıyor.. Bacaklarımı açtığımda, ani kalkışlarda, hele yatakta dönerken ve ayağımla bişi itersem hemen ağrıyor..nasıl bişey bu çatı ağrısı?
benim leğen kemiğime doğru sağ taraf ağrıyor 2.-3. aydan beri. çatım mı şimdi o benim?
Ben de merak ediyorum aynı soruyu :) Ben desitin pişik öneliyici aldım ama bi tane daha almak lazım mı bilemedimGunaydin kizlar aksam bisuru soru sormustum kimse cvp yazmamis
hee 45 dakka girdik karnım kaç kez kurudutamam o işte kuzum detaylıya gıttıgınde 3 bpyutlu bakıyorlar yada 4 boyutlu onda ultrason ucu sıcak oluyor ıste
hee 45 dakka girdik karnım kaç kez kurudu
ah yavrum zarar görmemiştir inş. bidahada girmedik girmeyiz zaten.
zaman hızla geçsin kavuşalım sağlıkla ya.
benim tansiyon gene düşüyor
ekrana bakınca oluyor galiba.
canım benim üst taraf sağlı sollu ağrıyor.. Bacaklarımı açtığımda, ani kalkışlarda, hele yatakta dönerken ve ayağımla bişi itersem hemen ağrıyor..
Ben de merak ediyorum aynı soruyu :) Ben desitin pişik öneliyici aldım ama bi tane daha almak lazım mı bilemedim
Günaydııın, amiiin inşallah :)günaydın güzel anneler ve bebişleri,tekmeniz bol olsun ,1 aydan sonra pazartesi günü doktora kontrolüm var dualarınızı eksik etmeyin ...
7 aydır hep ölçtürüyorum bıktılar benden anlayınca hemen ayran içiyorum bişeyler yiyorum biraz düzeliyor sonra bidahabir iki kezden birşey olmuyormuş canım
bakma o zaman ekrana iş yeri hekiminiz yada sağlık personeliniz varmı? tansiyonunu ölçtür
dayan kuzum tansıyonunu yukseltecek seyler tuket az kaldı sabret geçecek bu gunlerde ağustostan sonra kı dertlerımız bambaska olacak.7 aydır hep ölçtürüyorum bıktılar benden anlayınca hemen ayran içiyorum bişeyler yiyorum biraz düzeliyor sonra bidaha
dayanmam lazım temmuza kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?