2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende acilden geldim bacaklarimda kasıgimda sanci vajinada baski vardi korktum ultrason ve çatı muayenesi oldum açılma yok cok şükür kızım içimde oturmuş pozisyonu tersmiş hala bel ve kasik ağrım devam ediyor

Kızlar bişey sorucam yarın doktora gidicem ama inş o zamana kadar bi sıkıntı olmazda sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum ama akıntım oldu sarı gibi sanki sulu geldi ve çok korktum suyum falan değildir demi ağrım falan yok yattım şimdi

Yok canım değildir geçen bende oldum enfeksiyondan dolayı akıntının rengi değişebiliyor telaş yapma

Adalat die bi ilaç verdi sabah yarım akşam yarım içilecek. Bn ilk aylarda progestanı vajinal kullanmıştım. Uzandığımda ii de o nasa çok fırsatım olmuyor :)
benimde pek fırsatım olmuyor ama eşim izne çıktı çok şükür o çocuğa bakıyor ara arada bende dinleniyorum.bundan sonra zaman yaratmak gerek aslında ama nerdeeeee

benimde pek fırsatım olmuyor ama eşim izne çıktı çok şükür o çocuğa bakıyor ara arada bende dinleniyorum.bundan sonra zaman yaratmak gerek aslında ama nerdeeeee
Bu günlerimi değerlendirmediğim için kendime ilerde çok kızcam biliyorum Dün dr çocuğuna eziyet ediyosun deyince içim acıdı (

Hayırlı pazarlar kızlar.. Nasılsınız? Epeydir yazmamıştım buraya.. Herkes iyidir İnşaAllah..
Annişler ben yaklaşık 15 gün önce falan şeker yüklemesi yaptırdım.. 75grlık..
Sonuçlarım
Açlık:88
1.saat:113
2. saat:91

çıkmış.. Dr.um insülin direncin yüksek sanırım,diyet yapsan iyi olur dedi... Ama bana sanki emin olarak söylemiyor sadece tedbir için söylüyor gibi geldi.. Diyetisyene yönlendirdi ama ben tatile gittiğim için gidemedim.. Sizde bu sonuçlara bakarak diyet yapmam gerekir mi? Ailemde sadece ananemde şeker var..

Canim cok gecmis olsun
Bende acilden geldim bacaklarimda kasıgimda sanci vajinada baski vardi korktum ultrason ve çatı muayenesi oldum açılma yok cok şükür kızım içimde o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…