2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar satim 19 kasimdi bat ta 17 aralikti. 16 aralikta cift cizgiyi gordum 18 aralikta doktora gittim. Kesemin 7 mm oldugunu ama daha 4 haftalik bile olmadigini soyledi 28 gunluk adet dongumden sanirim her neyse benim merak ettigim bir arkadasimin 4.5 haftalikken kesesi 6,44 mm iken benim neden daha 4 hafta olmamisken 7mm. haftaya kontrolum var su an 4 hafta 4 gunlugum sizin nasildi keseler?

canım benimde sat ve bat seninle aynı :) bende 17 aralıkta çift çizgiyle öğrendim. 18 aralıkta kan testi 245,2 çıktı. bana düşük bi değer gibi geldi hemşire normal olduğunu daha çok yeni olduğunu söyledi. salı günü doktora gidicem. sen de çok takılma olur mu doktorun zaten söyler sana herkesin bir olmuyo. benimde bundan önceki gebeliğimde kan değerim daha yüksekti kaybettim onu o değerle karşılaştırıp çok üzülmüştüm ama gerek yok boştan yere strese girmeye her hamilelik birbirinden bağımsızdır hele başkalarıyla hiç karşılaştırma olur mu sevgiler....

Canim onceki hamileligimde adet gecik esinin 4. gunu degerim 82 ydi ve doktor 5 gunluktur demisti ama sata gore 5. haftadaydim ve bir hafta sonrasinda gittigimde keseyi bebegi gorduk kese 3.64 mm iken hemde vede 6. haftada hastaneye yatisim vardi bastan sona sorunlu bir hamilelik gecirdim ama 6. haftada kalp atisini da duymustum. bunda ise 7 mm diyor bebekten sozetmedi anlamadim burda özel hastanede yok kanda ise hic bakmadi kontrole gelmemi istedi on gun sonra o kadar. Diger bebegimden az cok biliyorum bazi seyleri hakkimizda hayirlisi canim

doğru canım haklısın hayırlısı herşeyin. Rabbim kimseye yaşatmasın hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. bi sorun olsa söylerdi doktor bence 10 gün sonraya çağırmazdı içini ferah tut :)

persembe yada cuma gidecegim doktor o gunler geliyor ilceye bakalım ne diyecek herseyin hayirlisi canim :)

ay Rabbim bizede nasip etsin inşallah o pıtır pıtırları duymayı

bende oyle oksruk nobetleri tutuo bal yiyiorm bi kasik ustune zencefil rendeliorm azck iyi geliyo ilacsiz iyilesmek nkdr zormus anlamis olduk bnde yatiorm surekli yorulnca kahwerengi akinti oluyo

Haklisin canim sende nezaman basladi ki bulanti ben suan 6 haftalik hamileyim
Bende 4.haftada sabahları başladı sadece sabahti ve iştah her zamanki gibiydi.5.haftada şiddetlendi yemekten önce sonra hep bulantı var ve iştahsızlık da cabasi... her şeye rağmen şükürler olsun bu günlere...inşallah hepimiz sorunsuz ve sağlıklı kucaklarız bebislerimizi...

bende oyle oksruk nobetleri tutuo bal yiyiorm bi kasik ustune zencefil rendeliorm azck iyi geliyo ilacsiz iyilesmek nkdr zormus anlamis olduk bnde yatiorm surekli yorulnca kahwerengi akinti oluyo
iyi yapmissin canim aynen oyle.aman dikkat et ben de yorulunca ayakta kalinca agrim oluyor kizimdan firsat buldukca uzaniyorum sadece yemek bulasik,temizlik yapmiyorum babaya devrettim o isleri haftada bir idare edicez artik cok zor geldik bugunlere kiymetini bilmek lazim.

Aman ne güzel ...ilk zamanlar bende de yoktu cok seviniyordum rahat geçirecem diye ama 3-4 gündür çok fena
Aman ne güzel ...ilk zamanlar bende de yoktu cok seviniyordum rahat geçirecem diye ama 3-4 gündür çok fena

Merhaba canım ben de 5+1 günlük hamleyim salı günü ilk kontrolum var adet günüm den 1 gün sonra kan testi yaptırmıştım 223.3 çıktı doktor yükselir normal iyi yani dedi hemşire m de normal oldugunu yükselmiştir dedi erken çıkmış hatta hemen yükselmiş iyi dedi inşallah keseye görürüz sence iyi miydi adetten 1 gün sonra böyle çıkması o zman 4 haftalik 2 günlük falandi canim

Benim 4+2 de 240 çıkmıştı, doktor normal dedi,çünkü Döllenme herkeste farklı olabiliyor ve 1-2 günde bile farklı sonuçlar çıkabiliyor.
Doktorun normal dediyse hiiiiç kafana takma derim.demek ki normalmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…