- 20 Mart 2014
- 2.277
- 1.671
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
- #3.681
cnmm bnde hiçbi belirti yok şimdilik gögüs dolgunluğu sık idrar dışındaKızlar son Günler'de bulantım çok fazla beni benden alıyo yani...sizlerde durum nasıl??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnmm bnde hiçbi belirti yok şimdilik gögüs dolgunluğu sık idrar dışındaKızlar son Günler'de bulantım çok fazla beni benden alıyo yani...sizlerde durum nasıl??
benim de adetten sonraki gün 245,2 çıktı hemşire iyi demişti. yarın kan testini tekrarlıcaz salıda doktor bekliyo :) inşallah herşey yolundadırMerhaba canım ben de 5+1 günlük hamleyim salı günü ilk kontrolum var adet günüm den 1 gün sonra kan testi yaptırmıştım 223.3 çıktı doktor yükselir normal iyi yani dedi hemşire m de normal oldugunu yükselmiştir dedi erken çıkmış hatta hemen yükselmiş iyi dedi inşallah keseye görürüz sence iyi miydi adetten 1 gün sonra böyle çıkması o zman 4 haftalik 2 günlük falandi canim
benim de adetten sonraki gün 245,2 çıktı hemşire iyi demişti. yarın kan testini tekrarlıcaz salıda doktor bekliyo :) inşallah herşey yolundadır
Benim 4+2 de 240 çıkmıştı, doktor normal dedi,çünkü Döllenme herkeste farklı olabiliyor ve 1-2 günde bile farklı sonuçlar çıkabiliyor.
Doktorun normal dediyse hiiiiç kafana takma derim.demek
Benim 4+2 de 240 çıkmıştı, doktor normal dedi,çünkü Döllenme herkeste farklı olabiliyor ve 1-2 günde bile farklı sonuçlar çıkabiliyor.
Doktorun normal dediyse hiiiiç kafana takma derim.demek ki normalmiş.
Aynen canım kan testini tekrarlayip da stres yapmak da istemiyorum zaten salı günü ilk kontrolü m var hayırlısı bakalım ben de sık idrara çıkma ve göğüsleri de dolgunluk var mide bulantim yok daha sen de nasıl canım
Cuma günü lekelenmem oldu panik yaptım allaha şükür geçti hemen yatıyorum kaç gündür :)kızlar pazar gününüz nasıl geçiyor bakalım ? :)
Çizgi film izliyorum bebeğim in canı aldı istiyor sanırsam senden naberkızlar pazar gününüz nasıl geçiyor bakalım ? :)
Bende regl gününden 1 gün önce oldu 1cay kaşığı kadar sonra iki gün iki üç damla lekelenmem oldu ama bitti neyse kiCuma günü lekelenmem oldu panik yaptım allaha şükür geçti hemen yatıyorum kaç gündür :)
yatarak:)dun cok yoruldm hafif bi lekelenmem oldu progestanmi icip yatiorm bas donmesi bulanti vs:)kızlar pazar gününüz nasıl geçiyor bakalım ? :)
Bende var aynen sabsh ılık su ile kayısı yiyorum Kara olanindan bu ara iyi şükür bol su içiyorumKizlar sindirim problemim var. Sizdr de oluyo mu? Napabilirim bunun icin?
Çizgi film izliyorum bebeğim in canı aldı istiyor sanırsam senden naber
Ben 27 iken öğrendimbenim de adetten sonraki gün 245,2 çıktı hemşire iyi demişti. yarın kan testini tekrarlıcaz salıda doktor bekliyo :) inşallah herşey yolundadır
Aynen çok soğuk yaa duş aldım arkadaşlar bulusmasına gidemedim eşim yine hastalanacaksin dedibende ne yapıyım soğuk dışarısı evde vakit geçirmeye çalışıyoruz :)
Biz beşinci hafta yiz daha canim ins iyi olursunuzKızlar son Günler'de bulantım çok fazla beni benden alıyo yani...sizlerde durum nasıl??
senin 4+5 olman lazım canımKızlar sat 18 Kasım şimdi ben kaç haftalık im bi komşu kadın tutturdu bir haftalik bile değilmiş
Kızlar sat 18 Kasım şimdi ben kaç haftalık im bi komşu kadın tutturdu bir haftalik bile değilmiş
Anladım canım ben bilmesem yaniltacak israr ediyor bi desenin 4+5 olman lazım canım
Bencede cahil bilmişlerden kendisi birazKomşunda Abartmış iyice
Yok Bide Hamile Değilsin Deseymiş