• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba canım ben de 5+1 günlük hamleyim salı günü ilk kontrolum var adet günüm den 1 gün sonra kan testi yaptırmıştım 223.3 çıktı doktor yükselir normal iyi yani dedi hemşire m de normal oldugunu yükselmiştir dedi erken çıkmış hatta hemen yükselmiş iyi dedi inşallah keseye görürüz sence iyi miydi adetten 1 gün sonra böyle çıkması o zman 4 haftalik 2 günlük falandi canim
benim de adetten sonraki gün 245,2 çıktı hemşire iyi demişti. yarın kan testini tekrarlıcaz salıda doktor bekliyo :) inşallah herşey yolundadır

benim de adetten sonraki gün 245,2 çıktı hemşire iyi demişti. yarın kan testini tekrarlıcaz salıda doktor bekliyo :) inşallah herşey yolundadır

Inşallah canım ya ben kan testi tekrarlayın stres yapmak istemedim salı günü benim de ilk kontrolüm hayırlısı bakalım benim hemşire de yükselmiştir meraklanma rahat ol demişti sen de rahat ol tatlım :)

Benim 4+2 de 240 çıkmıştı, doktor normal dedi,çünkü Döllenme herkeste farklı olabiliyor ve 1-2 günde bile farklı sonuçlar çıkabiliyor.
Doktorun normal dediyse hiiiiç kafana takma derim.demek
Benim 4+2 de 240 çıkmıştı, doktor normal dedi,çünkü Döllenme herkeste farklı olabiliyor ve 1-2 günde bile farklı sonuçlar çıkabiliyor.
Doktorun normal dediyse hiiiiç kafana takma derim.demek ki normalmiş.

Aynen canım kan testini tekrarlayip da stres yapmak da istemiyorum zaten salı günü ilk kontrolü m var hayırlısı bakalım ben de sık idrara çıkma ve göğüsleri de dolgunluk var mide bulantim yok daha sen de nasıl canım

Kızlar sat 18 Kasım şimdi ben kaç haftalık im bi komşu kadın tutturdu bir haftalik bile değilmiş:KK11:

Back