2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mrb arkadaşlar bende dün doktora gittim ve kesemizi gördük kalp atışları içinde 20 gün sonra gelirsin dedi sizce çok geç bir tarih mi doktorum 5 haftalık dedi şuan için bir evvel kalp atışlarını duymak istiyor insan

Düşük tehlikesi yoksa sakıncası yok ama emin olmak istersen doktoruna sor bence

canım herkeste farklıdır o duyulma meselesi rahat ol gidip gidip duyamamaktansa 20 gün sonra git garanti olrak duy

eğer düşük riski yoksa ilişkiye kısıtlama getirmiyorlar. benim doktorum normal hayatınıza devam edın demıstı
Valla çok panik bir hatunum, sanmıyorum ilişkiye devam edebileceğimi
Halbu ki 7. aya kadar ilişkide bulunuyormuş insanlar, ama ben yapamam

bebegi gormedi mi canm

ben de Türkiye hastanesine gidiyorum muayene ücretleri ne kızlar? benimki 80 TL. çok tavsiye edebileceğiniz ve memnun kaldığınız hastane ve doktor varsa değiştirebilirim
bizim muayene ücreti 35 tl nuriye hanımdan da herkes memnun hatta randevu almak bile çok zor herkes kendisini tercih ediyor.

Kızlar benim çok fena gaz sancım var, bacaklarımı kendime doğru çekemiyorum bile. Ne fayda eder bi fikriniz var mı?

ben de Türkiye hastanesine gidiyorum muayene ücretleri ne kızlar? benimki 80 TL. çok tavsiye edebileceğiniz ve memnun kaldığınız hastane ve doktor varsa değiştirebilirim
Ben internette araştırırken önceden hizmet hastanesinde görev yapan bir doktorun methini duydum. Şimdi ordan ayrılmış muaynehane açmış. Sait halil ismi. Bir kez gittim ama memnun kaldım ilk sefer için. Bi araştır istetsen.

İlişki soran hanımlar ben ilk gebeliğim de nerdeyse doğuma kadar devam etmiştim.  özel bir durumunuz yoksa sakıncası da yok. Özellikle son zamanlarda devam etmek doğumu kolaylaştırıyor. Ellerinize de kendinize de eziyet etmeyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…