- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #3.141
hayırlısıyla dogsun canım hem günahına gırme sımdı zor geliyor tabıkı ama alışırsın benım görümcem suan hamıle 42 yasında oğlunu evlendırmeyı dusunurken hamıle olduğunu ogrendı cok dert ettı ama sımdı alıstıı duruma heycan bıle varyani öyle görünüyor ama bi doktora gidip netleştirmemiz lazım
kabullenmek zor . hatta başka bi çözüm yolu düşündük..karar verdik gibi bişeydi ..ama arkadaşlar sağ olsun yanlış yolda oldumu söyleyip azıcık da psikolojik baskı yaptılor . vazgeçtik bakalım.ama daha kabullenemedim
anladım eşinizle ilişkinizi bilmiyomda benimki ilkindede karışmadı şimdide ben kendi bildiğim düzene göre gidiyorum tavsiyem kendiniz nasıl stressiz rahat olacaksanız öyle yapın , randevu işide gittiğiniz dr un yoğunluğuna bağlı bişey benim dr um 2 hafta dolu oluyo bugün gitsem 2 hafta randevu alamam ama başka dr o kadar yoğun değil ertesi güne alınabilirışte kese de görmedim doktor üç hafta sonra gel dedi bir hafta kaldı eşime de doktor tanıdığımız sekiz olsun öyle gidin dedi oda tutturdu ben daha kese bile gör me dim çok merak ediyorum bir de randevu ne zaman almak lazım şimdi alsak pazartesi için geç midir
Ay canım ben mutlu oldum senin adına biz üç istiyoruz :) belki birde kızın olur sakın aldırayım deme bir doktora görün gerçekten varsa görünce fikrin değişir zaten kaç haftalık pekiyani öyle görünüyor ama bi doktora gidip netleştirmemiz lazım
kabullenmek zor . hatta başka bi çözüm yolu düşündük..karar verdik gibi bişeydi ..ama arkadaşlar sağ olsun yanlış yolda oldumu söyleyip azıcık da psikolojik baskı yaptılor . vazgeçtik bakalım.ama daha kabullenemedim
Anladım teşekkürler ...eşim anlayışıdır da inat yaptı ben de yaptım ama:)anladım eşinizle ilişkinizi bilmiyomda benimki ilkindede karışmadı şimdide ben kendi bildiğim düzene göre gidiyorum tavsiyem kendiniz nasıl stressiz rahat olacaksanız öyle yapın , randevu işide gittiğiniz dr un yoğunluğuna bağlı bişey benim dr um 2 hafta dolu oluyo bugün gitsem 2 hafta randevu alamam ama başka dr o kadar yoğun değil ertesi güne alınabilir
yani bilmiyorum canımcımAy canım ben mutlu oldum senin adına biz üç istiyoruz :) belki birde kızın olur sakın aldırayım deme bir doktora görün gerçekten varsa görünce fikrin değişir zaten kaç haftalık peki
oluyor canım stres yapma vücudun açılıyor. gayet normal sen yinede doktoruna sorarsın. takma sakın kafana
hayırlı olsun cnm allah tamamına erdirsin benim ilk hamileliğimde kuyruk sokumum çok ağrıyodu hiç iş yapamıyordum ağlıyorum sinirden eğilemiyordum ama neyseki ilk aylarda oldu sonra azaldı yavaş yavaş doğuma yakın karın büyüdükçe yine oldu tabi bel ağrılarım ama yapacak bişey yoktu ona..
yaaaaaaahayırlısıyla dogsun canım hem günahına gırme sımdı zor geliyor tabıkı ama alışırsın benım görümcem suan hamıle 42 yasında oğlunu evlendırmeyı dusunurken hamıle olduğunu ogrendı cok dert ettı ama sımdı alıstıı duruma heycan bıle var
şimdi giderseniz tam zamanı aslında daha da beklemeye gerek yok. yeterince büyümüş . ultrasonda rahat rahat görünürBen hafta ya gidelim doktora diyorum eşim sekiz dolsun öyle gidelim diyor ben nasıl bekleyeyim o kadardurum nasıl büyüdümu sıkıntı varmı sorular sorular
Evet zor olacak senin için yeni bir düzen kurmuşken hayırlısı diyelimyani bilmiyorum canımcım
sanırım 10 gün falan geçti.
yarın doktora gideyim diyorum.randevu aldım . izin de alırsam balakım.
biz hiç 3 düşünmediğimiz için şok olduk.
siz 3 istiyorsunuz demek.
yani şimdi işe başladım. herşeyi bi düzene koyduk sanki.
o yüzden sıkıldık biraz
evde oturup da başıma böyle bi şey gelseydi daha kolay olurdu belki
merhaba hoşgeldin bir Antalyalı daha :)teşekkür ederim kızlar sağolun.inşallah dediğiniz gibi olur
Evet bana kalsa hemen gideceğim koşa koşaşimdi giderseniz tam zamanı aslında daha da beklemeye gerek yok. yeterince büyümüş . ultrasonda rahat rahat görünür
anladımEvet zor olacak senin için yeni bir düzen kurmuşken hayırlısı diyelim
Biz oturduğumuz evi satıp yine anneme komşu geldik kira ama yazın belki ev alabiliriz benim stajda bitecek durumumuz iyi olursa uç olsun istiyoruz
pazartesine de bi şey kalmadı zaten şunun şurasında. az kaldı.Evet bana kalsa hemen gideceğim koşa koşaama pazartesi artık insalallah
Evet azcicik kaldı sabır :) ilk kez göreceğim için çok heyecanlıyım birde ilk bebebk oluncapazartesine de bi şey kalmadı zaten şunun şurasında. az kaldı.
henüz bebek görünmüyo gelecek hafta bebeği görelim ve kalp atışını dinliyelim demişKızlar gittim doktora lekelenmem olduğunu söyledim.
Progestan hapı verdi. Bol bol dinlen ağır kaldırma dedi ve kesinlikle ilişki yasak dedi.
Kese daha yeni dedi haftaya gel embriyo oluşmuş mu bakalım dedi ama ben ne demek istedi anlamadım :)
Aminnnnnnnnnnnn canım amin hayırlısıyla...İnşallah hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağınıza
Eylüle yarım gün bakıyor maşallah hiç değişmedi uyuyor halen geç saate kadar öğlen okula götürüyorum akşam iş çıkışı alıyorum annem de yiyip içiyoruz sağolsun staj bitince işten ayrılacağımanladım
yine annen bakacak sanıyorum çocuklara.
inşallah durumunuz iyi olur da o zamana . gönlünüze göre yaparsınız her istediğiniz şeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?