2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaaar
benimde beş hafta bitti.
6.haftaya girdim.ama çok şiddetli, bel ağrım var.hiç bir iş yapmadığım halde.anlamıyorum
canım sıkılıyor.sizdede oldu mu veya oluyormu.
cevaplarsanız sevinirim:))

kızlaaar
benimde beş hafta bitti.
6.haftaya girdim.ama çok şiddetli, bel ağrım var
canım sıkılıyor.sizdede oldu mu veya oluyormu.
cevaplarsanız sevinirim:))

Bende oluyo cnm bel ağrısı ama siddetli degil.oturunca hep belime yastik koyma ihtiyaci hissediyorum. Yarin doktoruma sorarim. Yorulmamaya calismakta gerekiyo tabi

Cok saol
Kendiliginden mi hafifledi sen biseyler yaptin mi ?
Bulanti basdonmesiyle birlesince bayilacak gibi oldum bugun.cok zormus.inslh benimde bir an once hafifler
Saglik ocagina gtmedm ben.dr um bisey demedi.yarin dr a gidecegim belki soyler
Oraya kayıt yaptirmak gerekiyormus hamile oldugumuza dair öyle duydum da ben iki kere serum aldim simdi de bulanti hapi yutuyorum

Acile gitsemmi cuma gidicem ya doktora kesildi şimdi gelmiyo bişey kahverengiydi bulanıktı ya düşük riskim var zaten allahım dua edin bana kızlar

Acile gitsemmi cuma gidicem ya doktora kesildi şimdi gelmiyo bişey kahverengiydi bulanıktı ya düşük riskim var zaten allahım dua edin bana kızlar
Benim de aynen o şekilde hem kahverengi hem de parçalı geldi korkma en tehlikelisi kırmızı olan kanmış. Bu arada annem bana hamileyken ondan kırmızı kan bile gelmiş korkma bolca dinlen.

Emzirmeyi kesmen gerekiyor canım gelişen bebeğin ihtiyacı var

Kızlar, beta hcg değerinin
yüksek olması ne anlama
geliyor tam olarak bilen var
mı?? Benim 4000 çıktı beta hcg
Buna göre 5.5 - 6 haftalık gebe
olmalıyım. Ultrasonda ise 4.5
haftalık gebe görünüyorum.
Böyle birşey yaşayan oldumu ara

Günaydın kizlarr
berkal5 mhrap hosgeldiniz hepbirlikte saglikla kavusalim insallahh kuzularimiza ♡ B Buglemilknur88 cnm benimde dun oglen lekrlenmem oldu senin gibi cok tedirgin oldum sonra gecti. Umarim seninkide gecmistir. Uzan dinlen dinlenince geciyo. Rabbim korusun yavrularimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…