- 12 Aralık 2014
- 167
- 253
- 48
- 37
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #2.081
inşallah öyledir. önümüzdeki cumartesi tostosa bakmaya gidicez günler çabuk geçsin istiyorum:) :)mrb hoşgeldin kahverengi akıntı bendede olmuştu ilk hamileliğimde yerleşme kanamasıdır büyük ihtimal üzülme eğer devam ederse dr.a gidersin ilaç verir
inşallah öyledir. önümüzdeki cumartesi tostosa bakmaya gidicez günler çabuk geçsin istiyorum:) :)
rabbim gönlüne göre versin inşallah tutmuştur. herşeyi olumlu düşün pozitif bak . Öncelikle herşeyin hayırlısı cenabı Allah ne yazdı ise biz onları yaşayacağız hakkımızda hayırlı yazılar yazmıştır inşallah...inş. cnm hayırlısı.. bende ikinci için uğraşıyorum bakalım tuttumu bu ay 8 günüm var adetime hayırlısı..
Günaydın herkese...her yerim dökülüyor kafam kalkmiuo hep yatmak hep uyumak istyrm...
rabbim gönlüne göre versin inşallah tutmuştur. herşeyi olumlu düşün pozitif bak . Öncelikle herşeyin hayırlısı cenabı Allah ne yazdı ise biz onları yaşayacağız hakkımızda hayırlı yazılar yazmıştır inşallah...
tatlım mutalaka dr dan çıkınca yaz çünkü bende geçen cuma keseyi gördüm bebeği görmeye cmt gidicez içim içimi yiyiyor :) inanıyorum ikimizde görcez ama ben çok evhamlıyım
gözünüz aydınBiz kalp atışlarımızı duyduk teyzeleriim
bende öyleyim işyerinde uyku bir bastırıyor. Dayanıyorum ama eve gidip yemek yedikten sonra kafayı koymam ile gece lavobaya kalktığımı hatırlıyorum birde sabah tekrar işe gelmek için kalktığımı o kadar halim dermanın kalmıyorkızıma hamileyken ilk 3-4 ay nasıl uyuyordum anlatamam akşam 8de tv izlerken küt gidiyordumsonra zamanla geçti yaz geldi falan bidaha o kadar uyku yapmadı seninde zamanla azalır diye düşünüyorum..
gözünüz aydındarısı başımıza :)[
maşallah inşallah gümbür gümbür kalp atışlarınıda duyacaksınız :)Kızlarr minnoşumuzu gorduk her şey yoluna çok şükür kalp atışlarını ekranda gorduk biraz dinletti ama daha derinden geliyor haftaya cumartesi tekrar gideceğiz sorun olsun olmasın bir hafta sonra tekrar görmek istiyormuş folic Plus kullanıyordum devam et başka bir şeye gerek yok zaten tecrübeli annesin dedi :) inşallah hep böyle gider hepimizin kızlar çok optum
Kızlarr minnoşumuzu gorduk her şey yoluna çok şükür kalp atışlarını ekranda gorduk biraz dinletti ama daha derinden geliyor haftaya cumartesi tekrar gideceğiz sorun olsun olmasın bir hafta sonra tekrar görmek istiyormuş folic Plus kullanıyordum devam et başka bir şeye gerek yok zaten tecrübeli annesin dedi :) inşallah hep böyle gider hepimizin kızlar çok optum
hayırlı olsun siz hangi hastaneye gidiyorsunuz doktorunuz kimKızlarr minnoşumuzu gorduk her şey yoluna çok şükür kalp atışlarını ekranda gorduk biraz dinletti ama daha derinden geliyor haftaya cumartesi tekrar gideceğiz sorun olsun olmasın bir hafta sonra tekrar görmek istiyormuş folic Plus kullanıyordum devam et başka bir şeye gerek yok zaten tecrübeli annesin dedi :) inşallah hep böyle gider hepimizin kızlar çok optum
haftaya o şekilde duyarız çünkü daha yeni başlamış sata göre 5+6 bugün kese 6+5 i gösteriyordu amamaşallah inşallah gümbür gümbür kalp atışlarınıda duyacaksınız :)
Sağol canım senden de güzel haberi bekliyoruz bu arada ben uç gün kala normal teste öğrenmiştim sen sormuştun sanırımhayırlısı olsun cnm çok sevindim :)
sağol canım eskiden bizde dallar sitesinde oturuyorduk :) şimdi konukseverdeyiz medstar yıldız gökbay elpek doktorum çok iyidirhayırlı olsun siz hangi hastaneye gidiyorsunuz doktorunuz kim
haftaya o şekilde duyarız çünkü daha yeni başlamış sata göre 5+6 bugün kese 6+5 i gösteriyordu ama
Sağol canım senden de güzel haberi bekliyoruz bu arada ben uç gün kala normal teste öğrenmiştim sen sormuştun sanırım
sağol canım eskiden bizde dallar sitesinde oturuyorduk :) şimdi konukseverdeyiz medstar yıldız gökbay elpek doktorum çok iyidir
Kızlarr minnoşumuzu gorduk her şey yoluna çok şükür kalp atışlarını ekranda gorduk biraz dinletti ama daha derinden geliyor haftaya cumartesi tekrar gideceğiz sorun olsun olmasın bir hafta sonra tekrar görmek istiyormuş folic Plus kullanıyordum devam et başka bir şeye gerek yok zaten tecrübeli annesin dedi :) inşallah hep böyle gider hepimizin kızlar çok optum
günaydın hanımlar geri sayım başladı 8 gün kaldı adet günüme.. bu arada ne zaman test yapsam acaba erken gebelik testleri varmış kullanan varmı aranızda?[/QUOTE
ben ba diğer başıma geleni paylaşmak istiyorum canım seni çok ama çok iyi anlıyorum ve diğer anne ve anne adaylarının da anladığını biliyorum. benim en son regl tarihim 26 ekim ve ben yaklaşık 17 8 kasım gibi ufak ufak kahverengi akıntılar geldi sonra kesildi. ben 2o kasım da idrar gebelik testi aldım aksam yaptım . ve silik çıktı. Burada umutlandım ve günleri bırak saatler benim için geçmedi. eşime birsey demedim . hatta hastalandım dedim. içim içim e sığmıyor tabi . sabah oldu yan tarafımıza kızılay var işyerine geldim ve geri kızılay a gitti kadındoğum a dedım kı ben 3 gün geciktim. test yaparmısınız. neyse yaptı halbukı daha 5 gün var regl tarıhme neyse tahlıl sonucu öğlen cıktı ve değerler 98 . 35 doktor hamılesın dedı ama daha cok yenı dedı o yüzden henüz paylaşma kımse ıle dedı. ben bu sevıncı sızce paylaşmadan dururmuyum . neyse 1 hafta sonra cuma gel keseye bakalım dedı tamam dedım. biz işte mutlu yakın aılelerımıze soyledık esıme soyledım falan fılan cuma gunu geldı doktora keseye bakmaya gıdıcez. esımle beraber heyecanla bekliyorum. doktor gormedı keseyı dedı kı 1500 olması lazım belkı olmamıştır. oyuzden görünmez test yapalım dedım tamam dedi kan verdim tekrar ben tabi ağla ağla ne durumda olduğumu anlarsınız . ben ağladıkça eşimde üzüldü neyse işyerine gelmeden gittim idrar testı aldım . işyerine geldım yaptım hicbişey yok negatif çıktı.. tamam daha günüme var biliyorum. ama butun olumsuzluklar ust uste geldı ne dusunecegımı sasırdım. neyse öğlen oldu ve test sonucu cıktı . 2893 değer yanı kesenın gorunmesı lazım normal sartlarda doktor sasırdı Allah korusun dıs gebelik falan dıye dusunduler neyse alltan muayene edelım dedı muayene ettı gene kese yok tabı bu arada hastalığım geçti 2. ne gunu neyse ben gene başladım ağlamaya doktor dedıkı gıt başka yerde kan ver bakalım değer ne cıkıcak dıye ben kadın doğum a gıttım tanıdığımıza alttan muayene ettı ve keseyı gordu cok sukur kendıme geldım bu sefer mutluluktan ağlamaya başladım. dıyecegım o kı keşke erken davranmasaydım gunumu bekleseydım. açıkçası bu bana ders oldu. üzüldüğüm günler ile kaldım diyebilirim arkadaşım. hakkımızda hayırlısı inşallah.. :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?