2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Günaydın kızlar nasıl gidiyor hamilelik? Benim dünden berş mideem bulanıyor ara ara inşallah sürekli olmaz çok kötü bişey ya ağzımın tadı yok ve canım hiçbişey yemek istemiyor kızımda da çok bulantı çekmiştim inşallah bunda çekmem sizde başladı mı bulantılar

Günaydın annecikler :) bütün hafta sonu kafamı yastıktan kaldıramadım desem yalan olmaz iki akşamdır 9 da sızıp kalıyorum :) sabah da

7,5 da kalkıyorum tabi. dün ilk mide bulantım oldu ama çok fazla baş dönmem var. ben fazla temkinliyim sanırım ayın 15 ine randevu

aldım. hem kalp atışlarını da görürüm inşallah. dünyanın en sabırsız insanı olan ben bu sefer çok daha fazla temkinli davranmaya

çalışıyorum sevinmek bile birer doz şeklinde :)

canım merhaba seninle aramızda 1 gün var bişey sormak istiyorum seninde rahimde kasılma şeklinde ağrıların oluyor mu ? birde kan tahlili sonucun kaç çıkmıştı? benim ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı da şimdi sürekli bişey olur korkusu içerisindeyim düne kadar rahimde sürekli kasılma şeklinde ağrım oluyordu dünden beri sadece 1 kere oldu bende bişey mi oldu diye endişeleniyorum ?

evet kasıklarımda batma gibi bir şeyler oluyor ve belim çok ağrıyor .kan tahlilini yarın vericem. her şeyi ağırdan alıyorum. randevum bile

burada en geç benim sanırım. benim de ilki kalp durmasıyla sonuçlandı. nasıl duygular hissettiğini tahmin ediyorum. evham yaptıkca kötü

düşündükçe üst üste geliyor. gidişatına bırakmak gerektiğini inanıyorum artık . hayırlısıysa beri gelsin hayırsız sızsa öte gitsin. iyi şeyler düşün.

allah bu sefer kucağımızı boş koymasın hiçbirimizin.

bende çarşamba günü gitmeyi düşünüyorum kese görmek için inşallah görebilirim evet malesef öncesinde kötü şeyler yaşanınca böyle oluyor birde ben 2 ay önce tüp bebek yaptırdım tutmadı bu sefer kendiliğinden oldu mucize gibi bişey yani o yüzden fazlasıyla evhamlıyım ama dediğin gibi akışına bırakmak lazım amin inşallah canım

Günaydın

Biz bugün sağlıkocağında kan testi yaptıracağız. Değeri yüksek görmeden hamile olduğuma inanamayacağım.

Sadece ailelerimize söyledik. Çok sevindiler. Başka kimseye söylemeyeceğiz kalbi atana kadar.

Beslenme konusunda dikkat etmeye başladım. Hazır tavuk eti ve hazır yumurta yemeyeceğim. Badem, ceviz, hurma tüketmeye çalışıyorum. Balık ve kırmızı et diyorum. Sebze-meyveye dikkat ediyorum.

Dün akşam biz de eşimle bi bebek mağazasında bakındık. Çok güzel şeyler var ama çok erken :44:

Ben de de aynı durumlar var. Akşam sızıyorum koltukta. Yatsı namazını kılamadım 2 akşamdır, o derece. Sabah 7'de ayaktayım. Mide bulantısı yaşamadım daha. Ben de bu sefer daha temkinliyim sevinirken. Bi de dün gece rüyamda yabani hurma yiyordum. Aşerme gibi değildi sanki, şu anda da canım istemiyor.

Doktor randevusu 18'inde, çoook var daha

evet benim de 13 kasımda daha çok var,yatsam kalksam gelse o gün

hatta doktor kalp atışından sonra tahlilleri yaptır dedi ama ben dayanamadım hepsini yaptırdım,
çünkü sonuçlar 5 gün sonra veriliyor

EVETTTT an itibariyle mide bulantılarına merhaba demiş bulunuyorum ): :S limonlu su en güzel çözümüm şimdilik :)

EVETTTT an itibariyle mide bulantılarına merhaba demiş bulunuyorum ): :S limonlu su en güzel çözümüm şimdilik :)

Ay limonlu suyu denicem ben de.bulantı da oluyo da arada ama nadir en çok tiksinti var yiyeceklere karşı off inş olmaz yada hemen geçer

evet benim de 13 kasımda daha çok var,yatsam kalksam gelse o gün

hatta doktor kalp atışından sonra tahlilleri yaptır dedi ama ben dayanamadım hepsini yaptırdım,
çünkü sonuçlar 5 gün sonra veriliyor

Randevum yarın ama vakit geçmiyor .merektayımmm

yarın yaptırıcam henüz yaptırmadım . doktor randevum da 18 kasım.biraz beklemek istedim.

anladım canım hayırlısı olsun . ben kan tahlilini cuma günü yaptırdım ve bu akşam doktor randevum var çok merak ediyorum da ondan sordum :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…