Merhaba Kızlar !
28.10.2013 tarihli kan tahlili sonucum 259,1 çıktı.Sanırım ben de anne oluyorummm
Benimde Sat 28 Eylül. Doktor keseyi görebilmek için 8 Kasım'da çağırdı. Umarım sağlıklı bir hamilelik süreçi yaşarız.
Tebrik ederim seni
canım merhaba test yaptırmadan önce kasık bölgende bir agırlık var gibi hissediyormuydun
kızlar bugün benim kanamam biraz arttı ve kırmızı geldi..
evimin yanındaki devlet hastanesine gittim dr. muayne etti dinlen dedi..
inş yarın hayırlı haberlerle dönerim
Arkadaşlar... dün itibariyle doktora gidip, keseyi gördümbende sizlere katıldım
ilk gebelik
BURDUR
26 EYLÜL
TAHMİNİ DOĞUM:3 TEMMUZ
Doktor 2 hafta sonra kalp atışlarını duyarız dedi bekliyoruz bakalım.
iyi akşamlar kızlar,ben hala hamıle olduguma inanamıyorum nedense halbuki kan degerıne bakınca bellı ama nıyeyse şaşkınlıgımı atamadım :):)
yarın doktora gidiyorum 2. kan testini ve rutin değerlere bakılacak folbiol kullanıyorum 1 ay önce baslamıstım :) daha çok yeni ama gebelık ıle ılgılı mağazalara giriyorum bakıyorum birşeyler alasım var garip bir ruh hali işte :)
Rabbime emanetsiniz Rabbim yavrunu sana bagislasin cnm
Yarin hayirki haberle gel guzelim
iyi akşamlar kızlar,ben hala hamıle olduguma inanamıyorum nedense halbuki kan degerıne bakınca bellı ama nıyeyse şaşkınlıgımı atamadım :):)
yarın doktora gidiyorum 2. kan testini ve rutin değerlere bakılacak folbiol kullanıyorum 1 ay önce baslamıstım :) daha çok yeni ama gebelık ıle ılgılı mağazalara giriyorum bakıyorum birşeyler alasım var garip bir ruh hali işte :)
kızlar bugün benim kanamam biraz arttı ve kırmızı geldi..
evimin yanındaki devlet hastanesine gittim dr. muayne etti dinlen dedi..
inş yarın hayırlı haberlerle dönerim
günlerimiz aynı :) benim de son adet tarihi 26 eylül :) inşallah hayırlısıyla temmuz ayını görürüz sağ salim inşallah :)ben geçen p.tesi gitmiştim doktora görememiştik keseyi yavrum o kadar küçük ki daha kesesi bile yok :) bizde önümüzdeki cuma gidelim dedik :) kesin görelim diye :) ama sen keseyi görmüşsün ya demekki benimde bebeğimin kesesi var artık :) kendim görmüş kadar sevindim tebrik ederim :)