Merhaba Kızlar !
28.10.2013 tarihli kan tahlili sonucum 259,1 çıktı.Sanırım ben de anne oluyorummm![]()
Ben de 28 Ekim'de kan tahlili yaptırdım ve sonucum 270 çıktı ve benim de bebeğimin doğacağı muhtemel tarih 6 Temmuz. Ne güzel tesadüf :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Kızlar !
28.10.2013 tarihli kan tahlili sonucum 259,1 çıktı.Sanırım ben de anne oluyorummm![]()
Benimde Sat 28 Eylül. Doktor keseyi görebilmek için 8 Kasım'da çağırdı. Umarım sağlıklı bir hamilelik süreçi yaşarız.
Tebrik ederim seni
canım merhaba test yaptırmadan önce kasık bölgende bir agırlık var gibi hissediyormuydun![]()
kızlar bugün benim kanamam biraz arttı ve kırmızı geldi..
evimin yanındaki devlet hastanesine gittim dr. muayne etti dinlen dedi..
inş yarın hayırlı haberlerle dönerim![]()
Arkadaşlar... dün itibariyle doktora gidip, keseyi gördümbende sizlere katıldım
ilk gebelik
BURDUR
26 EYLÜL
TAHMİNİ DOĞUM:3 TEMMUZ
Doktor 2 hafta sonra kalp atışlarını duyarız dedi bekliyoruz bakalım.![]()
iyi akşamlar kızlar,ben hala hamıle olduguma inanamıyorum nedense halbuki kan degerıne bakınca bellı ama nıyeyse şaşkınlıgımı atamadım :):)
yarın doktora gidiyorum 2. kan testini ve rutin değerlere bakılacak folbiol kullanıyorum 1 ay önce baslamıstım :) daha çok yeni ama gebelık ıle ılgılı mağazalara giriyorum bakıyorum birşeyler alasım var garip bir ruh hali işte :)
Rabbime emanetsiniz Rabbim yavrunu sana bagislasin cnm
Yarin hayirki haberle gel guzelim
iyi akşamlar kızlar,ben hala hamıle olduguma inanamıyorum nedense halbuki kan degerıne bakınca bellı ama nıyeyse şaşkınlıgımı atamadım :):)
yarın doktora gidiyorum 2. kan testini ve rutin değerlere bakılacak folbiol kullanıyorum 1 ay önce baslamıstım :) daha çok yeni ama gebelık ıle ılgılı mağazalara giriyorum bakıyorum birşeyler alasım var garip bir ruh hali işte :)
kızlar bugün benim kanamam biraz arttı ve kırmızı geldi..
evimin yanındaki devlet hastanesine gittim dr. muayne etti dinlen dedi..
inş yarın hayırlı haberlerle dönerim![]()
günlerimiz aynı :) benim de son adet tarihi 26 eylül :) inşallah hayırlısıyla temmuz ayını görürüz sağ salim inşallah :)ben geçen p.tesi gitmiştim doktora görememiştik keseyi yavrum o kadar küçük ki daha kesesi bile yok :) bizde önümüzdeki cuma gidelim dedik :) kesin görelim diye :) ama sen keseyi görmüşsün ya demekki benimde bebeğimin kesesi var artık :) kendim görmüş kadar sevindim tebrik ederim :)