2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kizlarr beni de ekleyinn. Yas 24. Sat 28eylul. İlk bebis. Mecburen tekirdagdayiz.

Bugun kesemizi gordukk. İki hafta sonra kalp atisina gtcezz.

tatlım aslında ben ilk mesajımda yazdım
spiralle hamile kaldım
düşük riskim çok yüksek
:KK43:(

kızlar günaydın hepinize
malesef sabah uyandığımda pembe akıntım gelmişti yine :KK43:
bir an önce şu pazartesi gelsin :26:

merhaba hanımlar :))
acaba varmıdır böyle bir konu diye girdim ama maşalaah siz 10. sayfaya gelmişsiniz bile :))
hepinize çook güzel hamilelikler ve kolay doğumlar dilerim şimdiden :)
bende hamileyim ama spiralle hemile kaldığım için dğşme olasılığı var malesef:KK43:(
eğer düşmezse ki inş hayırlı sağlıklı bir şekilde doğar meleğim..
bende bu grupta sizlerle olmaya devam ederim..
dualarınızı eksik etmeyin kızlar :KK49:

canim benim eltimde ocak ayinda spralle hamile kaldi spral eline gelmis simdi nur topu gibi oglu var 9 günlük
senin sprali aldimi dr hala duruyormu
bide baktim cizelge 4. haftada o ndenle yerlesme kanamasi olur korkma oda pemebe yada kahvrengi olur :KK49:

ceviz, findik , badem, brokoli, balik , kirmizi et, mercimek, bulgur... bu tur seylerle beslenmeye calis cnm. 3 beyazdan uzak dur. bi de su ara sakin cay kahve icme, bol su ic. ve bence sadece dua et kotu seyleri arastirma. nelerini duyuyoruz cevremizde. bnm yengemin bebegine 3 doktor sagliksiz, yasamaz dedi, sonra ozurlu dediler, simdi masallah 2. sinifa gidiyor akilli bir kiz. insan kendini neye sartlarsa onu yasar. sen bu narin donemi kolaylikla atlatmayi dile ALLAH tan. bencde guzel seyleri oku kendine moral ver. bak ben sana dua edicem, ama onemli olan hep pozitif dusunmen :nazar::nazar::nazar:

ilgin için teşekkür ederim cnm
öneerilerine uyucam çok saol :KK16:
zaten bol bol dua etmekten başka bişey eglmıyor elimden
ve lekelenme olmadığı sürece hep pozitif üşünüyoru ama ara ara gelen o pembe lekeler umudumu kırmıyor değil..
spirali çıkarttı ya dr. ondan olabilirmi acaba?

canim benim eltimde ocak ayinda spralle hamile kaldi spral eline gelmis simdi nur topu gibi oglu var 9 günlük
senin sprali aldimi dr hala duruyormu
bide baktim cizelge 4. haftada o ndenle yerlesme kanamasi olur korkma oda pemebe yada kahvrengi olur :KK49:

ayy bi yerleşme kanaması ne olaki hiç bilmıyorum çok saol içime su serptin :KK19:
dünden beri hep olumlu örnekler duyuyorum inş benim de hayırlı sağlıkla doğar meleğim :)
bu arada dr. çıkarttı siprali duyar duymaz ..

evet kızlar benim kanamalarım yerleşme kanamasına çok benziyor
okudum şimdi netten..
içim ferahladı tam hamilelik günlerimde tutuyor..
bunu bana söleyen arkadaş çok yaşa sen emi :KK54:

ayy bi yerleşme kanaması ne olaki hiç bilmıyorum çok saol içime su serptin :KK19:
dünden beri hep olumlu örnekler duyuyorum inş benim de hayırlı sağlıkla doğar meleğim :)
bu arada dr. çıkarttı siprali duyar duymaz ..

evet kızlar benim kanamalarım yerleşme kanamasına çok benziyor
okudum şimdi netten..
içim ferahladı tam hamilelik günlerimde tutuyor..
bunu bana söleyen arkadaş çok yaşa sen emi :KK54:

canim 3 hamieliktede ben yerlesme kanamsi yasadim tam 4 haftalikken pembe az akintiydi sonra gecti
spiral cikti ise korkma birsey olmaz tedbir amacli sen dinlen cnm bol bol su ic ayaklarini kaldir yukari yat

Arkadaslar android telefon kullananlar icin google play den' kolay hamilelik' uygulamasini indirmenizi tavsiye ederim. Hafta hafta gelisim bilgilerini takip edebiliyorsunuz ayrica gun gun kilonuzu ,yasadiginiz belirtileri , ultrason fotolarinizi takvimine kaydedebiliyorsunuz...

canim 3 hamieliktede ben yerlesme kanamsi yasadim tam 4 haftalikken pembe az akintiydi sonra gecti
spiral cikti ise korkma birsey olmaz tedbir amacli sen dinlen cnm bol bol su ic ayaklarini kaldir yukari yat

sen de diğer arkadaş meltem de .ok sağolun çok iyi moral oldunuz bana
ALLAH razı olsun :KK54:
ALLAH hepimize güzel hamilelikler nasip etsin inş..
şu pazartesiyi bir geçireyim siz o zaman görün beni kızlar
keyif hamileliği yaşıcaz hep birlikte ALLAHın izniyle
:KK49::KK49::KK49:

Hepinize hayırlı olsun kızlar ben de perşembe sabahı gideceğim kesryi görmeye :) su an 4.haftaya gireceğim için acayip takıntılıyım yataktzn kalkmıyorum tedbir olsyn diye bir an önce keseyi görsek kalp atışını duysak içimiz rahat etse

Hepinize hayırlı olsun kızlar ben de perşembe sabahı gideceğim kesryi görmeye :) su an 4.haftaya gireceğim için acayip takıntılıyım yataktzn kalkmıyorum tedbir olsyn diye bir an önce keseyi görsek kalp atışını duysak içimiz rahat etse

Hayrli olsun canim. Ama bu kadar germe kendini, cok yormadan normal hayatimiza devam etcez:KK49:

oooo çoğalmışız bayaa :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

hoşgeldiniz efenimmm ,sefalar getirdiniz :KK42::KK42:
sağlıklı sorunsuz bi şekilde 40.haftaları tamamlarız insallah hepbirlikte :KK16::KK16::KK16::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Eşin de şaşkın ve heyecanlı sanırım, alışacak :) normale dönecek :)

ben bitane kayıp yaşadığım için tekk sağlıklısı için dua ediyorum. cinsiyet zerre önemli değil :)
Allah gönlüne göre versin canımm :))
allah onları korusun :nazar:

hımm, benim de işyerinde bilgisayardan uzak durmam çoook zor :KK43:
foliği de ben günde 1 defa yatmadan önce alıyorum..
folidoce..
sen hangisini kullanıyorsun?

bende folidoce kullanıyorum canım. keseyı görmeden önce sabahları alıyordum sadece.. keseyide gördükten sonra doktor sabah aksam almamı söyledi..
coraspini sabah aksam alıyordum kızdı.. kanaman olursa durduramayız günde 1 tane yeterli dedi.
şimdi bile eşim 30dk oldu kalk artık pc başından diyip duruyor siniirrrr :KK23::KK23::KK23:

zor da olsa bebişimi kabul ettirdim kocişe.:KK23:.bide doktorda baya uyarılarda falan bulununca dikkate aldı desem daha doğru :KK20::KK23:

son bir şey aklıma geldi..doktor bide deterjanlardan ,çamasır suyu gibi maddelerden uzak durmamı,solumamamı falan söyledi..

ahh be canım alüminyum folyo korumaz senı radyasyondan bir kursun yelek bulmak gerek ben telefona artık kulaklıkla cevap verıyorum dunden berı :)

hadi ya :26: hımm o zaman manyetik yelekler yada battaniyeler satılıyor nette onlardan alsak mı napsak :44::44:

beni de ekleyin tabloyaa :) yaş 23, ilk çocuk, şanlıurfa, sat: 26 eylül,, bdt 3 temmuz inşaallllaaah :) :KK8:

Ayy kesemizi gorduk ya heycan ve umut oldu bans bi kaybim olmasna ragmenn.

Hamile kiyafetlerine bakiyorum da cok sekerlrr yaa. Zaman cabuk gecse de giysek sunlardannn:KK49::21:

Herkese merhaba
28 Ekim'de adet olmayı beklerken olmadım. Test yaptırdım sonuç 270 ama doktor 2 gün sonra tekrarla testi dedi. Dediği gibi tekrarladım sonuç 697 :) 8 Kasım'da ultrason için doktora gideceğim. Herşeyler yolunda giderse Temmuz annesi olacağım.
Herkese sağlıklı gebelikler dilerim.

merhaba kısslar, sat 28 eylüldü. adetim 4 gun gecikince dün sabah kan testi yaptırdık esimle ve hamileyim:) :KK49: hcg değeri 750 cıktı ama kese görünmedi,2 gun sonra gorunmesi gerekiyormus noktacığın:) insallah görürüz dua edin..bu arada hcg 'nin en az 1500 olması gerekiyormus ultrasonda kesenin görünmesi için,bilginize :KK23:

Benimde Sat 28 Eylül. Doktor keseyi görebilmek için 8 Kasım'da çağırdı. Umarım sağlıklı bir hamilelik süreçi yaşarız.
Tebrik ederim seni

X