ahh be canım alüminyum folyo korumaz senı radyasyondan bir kursun yelek bulmak gerek ben telefona artık kulaklıkla cevap verıyorum dunden berı :)
çalışma ortamımda bilgisayardan uzak kalmam mümkün değil salı günü doktora bi sorayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahh be canım alüminyum folyo korumaz senı radyasyondan bir kursun yelek bulmak gerek ben telefona artık kulaklıkla cevap verıyorum dunden berı :)
kızlar günaydın hepinize
malesef sabah uyandığımda pembe akıntım gelmişti yine
bir an önce şu pazartesi gelsin :26:
slm kizlar :) hepimizin bebisleri hayirli olsun , INSALLAH saglikla kucagimiza aliriz. :)) bnm bat im 25 ekimdi. 28-29-30 ekimde toplam 5 tane test yaptim silikten koyuya dogru gecisi gordum :) cok mutluyum. doktora gittim, hic bir test yapmadi, bana 12 kasimda gel dedi. ben rusyadayim bunlarda baska bir sistem var galiba . insanin sevincisini kursaginda birakiyorlar (( sizce bir sikinti yoktur dimi
canım neyin var senin
canım o tarihte gel demesinin sebebi
bebek ultrasonda daha rahat görünür diye demiştir..
yoksa vajinadan ultrasonla bakmak zorunda kalıyorlar görmek için..
bir de tr. de olsaydın kesin kan testi yparlardı para koparmak için
birde benim mecbur şimdi kantesti sık sık yapılmaya
tama yoluncak kazları durumundayım şuan :))
cnm tesekkur ederim ilgin icin :) belki de ben biraz sabirsizim . kadinin onune 5 tane idrar testiyle gittim :) o zamankiler tam koyu diildi. bnm gittigim universite hastanesi. belkide ozel olsa isterdi kan tahlili. simdi esimle kararsiz kaldik soyleyemedik daha aileleremize, keseyi gordukten sonra diyelim dedik, ama cok heycanliyim. insan birileriyle paylasmak istiyor mutlaka.
tatlım aslında ben ilk mesajımda yazdım
spiralle hamile kaldım
düşük riskim çok yüksek
(
çalışma ortamımda bilgisayardan uzak kalmam mümkün değil salı günü doktora bi sorayım
cnm dikkat et kendine, mumkun oldugunda dinlen ve vitaminlerini eksik etme. dusuk riskini buyuk oranda engelliyor dogru beslenme ve vitamin alimi.
saol tatlım şuanda yatıyorum
yapmam gerekenleri ara ara yapıyorum
kızlar hamilesiniz dua edin benim için hayırla sağlık doğsun inş ..
evt bende yemek olarak iyi beslenmenin fayda ediceğini düşündüm..
elimden geldiğince faydalı şeyler yemeye çalışıyorum..
KİMSECİKLER YOK. BENİM REGL GÜNÜM BUGÜN YADA YARINDI KIZLAR. PERŞEMBE GÜNÜ TEST YAPTIM ÇİFT ÇİZĞİYİ GÖRDÜM. DÜNDE KAN TESTİNE GİTTİK BETA HGC 1017 ÇIKTI. PAZARTESİDE MUAYENEYE GİDECEĞİZ İNŞALLAH KESEYİ GÖRÜRÜZ :)
Merhaba Arkadaşlar,
Dün akşam test yaptım, çift çizgiyi görünce ne yapacağımı şaşırdım, henüz kan testi yaptırmadım ama galiba ben de müstakbel bir anneyim... Bu arada foruma şöyle bir baktım da galiba en yaşlı ilk anne benim:78:
Listeye beni de ekleyiinn.. Sat:06.10 ilk bdt:13.07 Ankara