2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
KİMSECİKLER YOK. BENİM REGL GÜNÜM BUGÜN YADA YARINDI KIZLAR. PERŞEMBE GÜNÜ TEST YAPTIM ÇİFT ÇİZĞİYİ GÖRDÜM. DÜNDE KAN TESTİNE GİTTİK BETA HGC 1017 ÇIKTI. PAZARTESİDE MUAYENEYE GİDECEĞİZ İNŞALLAH KESEYİ GÖRÜRÜZ :) :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Merhaba Arkadaşlar,

Dün akşam test yaptım, çift çizgiyi görünce ne yapacağımı şaşırdım, henüz kan testi yaptırmadım ama galiba ben de müstakbel bir anneyim... Bu arada foruma şöyle bir baktım da galiba en yaşlı ilk anne benim:78:

Listeye beni de ekleyiinn.. Sat:06.10 ilk bdt:13.07 Ankara :KK49:

Son düzenleme:
slm kizlar :) hepimizin bebisleri hayirli olsun , INSALLAH saglikla kucagimiza aliriz. :)) bnm bat im 25 ekimdi. 28-29-30 ekimde toplam 5 tane test yaptim silikten koyuya dogru gecisi gordum :) cok mutluyum. doktora gittim, hic bir test yapmadi, bana 12 kasimda gel dedi. ben rusyadayim bunlarda baska bir sistem var galiba . insanin sevincisini kursaginda birakiyorlar :KK43:(( sizce bir sikinti yoktur dimi

kızlar günaydın hepinize
malesef sabah uyandığımda pembe akıntım gelmişti yine :KK43:
bir an önce şu pazartesi gelsin :26:

listeye beni de eklermisiniz kızlarrr SAT:03/10/2013 - ilk - BDT: 10/07/2014 yaş: 25 izmirrr

Son düzenleme:
slm kizlar :) hepimizin bebisleri hayirli olsun , INSALLAH saglikla kucagimiza aliriz. :)) bnm bat im 25 ekimdi. 28-29-30 ekimde toplam 5 tane test yaptim silikten koyuya dogru gecisi gordum :) cok mutluyum. doktora gittim, hic bir test yapmadi, bana 12 kasimda gel dedi. ben rusyadayim bunlarda baska bir sistem var galiba . insanin sevincisini kursaginda birakiyorlar :KK43:(( sizce bir sikinti yoktur dimi

canım o tarihte gel demesinin sebebi
bebek ultrasonda daha rahat görünür diye demiştir..
yoksa vajinadan ultrasonla bakmak zorunda kalıyorlar görmek için..
bir de tr. de olsaydın kesin kan testi yparlardı para koparmak için:KK34:
birde benim mecbur şimdi kantesti sık sık yapılmaya
tama yoluncak kazları durumundayım şuan :))

canım o tarihte gel demesinin sebebi
bebek ultrasonda daha rahat görünür diye demiştir..
yoksa vajinadan ultrasonla bakmak zorunda kalıyorlar görmek için..
bir de tr. de olsaydın kesin kan testi yparlardı para koparmak için:KK34:
birde benim mecbur şimdi kantesti sık sık yapılmaya
tama yoluncak kazları durumundayım şuan :))

cnm tesekkur ederim ilgin icin :) belki de ben biraz sabirsizim . kadinin onune 5 tane idrar testiyle gittim :) o zamankiler tam koyu diildi. bnm gittigim universite hastanesi. belkide ozel olsa isterdi kan tahlili. :KK1: simdi esimle kararsiz kaldik soyleyemedik daha aileleremize, keseyi gordukten sonra diyelim dedik, ama cok heycanliyim. insan birileriyle paylasmak istiyor mutlaka. :KK5:

cnm tesekkur ederim ilgin icin :) belki de ben biraz sabirsizim . kadinin onune 5 tane idrar testiyle gittim :) o zamankiler tam koyu diildi. bnm gittigim universite hastanesi. belkide ozel olsa isterdi kan tahlili. :KK1: simdi esimle kararsiz kaldik soyleyemedik daha aileleremize, keseyi gordukten sonra diyelim dedik, ama cok heycanliyim. insan birileriyle paylasmak istiyor mutlaka. :KK5:

bence ailelerinizle paylaşabilirsiniz :))
12 kasımdan sonra da arkadaşlarınızla paylaşırsınız :))

cnm dikkat et kendine, mumkun oldugunda dinlen ve vitaminlerini eksik etme. dusuk riskini buyuk oranda engelliyor dogru beslenme ve vitamin alimi. :emir_bebek:

saol tatlım şuanda yatıyorum
yapmam gerekenleri ara ara yapıyorum
kızlar hamilesiniz dua edin benim için hayırla sağlık doğsun inş ..
evt bende yemek olarak iyi beslenmenin fayda ediceğini düşündüm..
elimden geldiğince faydalı şeyler yemeye çalışıyorum..

saol tatlım şuanda yatıyorum
yapmam gerekenleri ara ara yapıyorum
kızlar hamilesiniz dua edin benim için hayırla sağlık doğsun inş ..
evt bende yemek olarak iyi beslenmenin fayda ediceğini düşündüm..
elimden geldiğince faydalı şeyler yemeye çalışıyorum..

ceviz, findik , badem, brokoli, balik , kirmizi et, mercimek, bulgur... bu tur seylerle beslenmeye calis cnm. 3 beyazdan uzak dur. bi de su ara sakin cay kahve icme, bol su ic. ve bence sadece dua et kotu seyleri arastirma. nelerini duyuyoruz cevremizde. bnm yengemin bebegine 3 doktor sagliksiz, yasamaz dedi, sonra ozurlu dediler, simdi masallah 2. sinifa gidiyor akilli bir kiz. insan kendini neye sartlarsa onu yasar. sen bu narin donemi kolaylikla atlatmayi dile ALLAH tan. bencde guzel seyleri oku kendine moral ver. bak ben sana dua edicem, ama onemli olan hep pozitif dusunmen :nazar::nazar::nazar:

çalışma ortamımda bilgisayardan uzak kalmam mümkün değil salı günü doktora bi sorayım:KK49:

tabi önlem almak şart artık :)

KİMSECİKLER YOK. BENİM REGL GÜNÜM BUGÜN YADA YARINDI KIZLAR. PERŞEMBE GÜNÜ TEST YAPTIM ÇİFT ÇİZĞİYİ GÖRDÜM. DÜNDE KAN TESTİNE GİTTİK BETA HGC 1017 ÇIKTI. PAZARTESİDE MUAYENEYE GİDECEĞİZ İNŞALLAH KESEYİ GÖRÜRÜZ :) :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

oyy senın cok yenı keseyi görmek için vaginal ugs yapabilirler ki pek tavsiye etmiyolar düşük riskinden dolayı

Merhaba Arkadaşlar,

Dün akşam test yaptım, çift çizgiyi görünce ne yapacağımı şaşırdım, henüz kan testi yaptırmadım ama galiba ben de müstakbel bir anneyim... Bu arada foruma şöyle bir baktım da galiba en yaşlı ilk anne benim:78:

Listeye beni de ekleyiinn.. Sat:06.10 ilk bdt:13.07 Ankara :KK49:

hayırlı ugurlu olsun :)

allah hepimize sağlıklı gebelik geçirmeyi ve bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasip etsin..cok takmamak lazım aslında tadını cıkarmalıyız bu zamanların bulantı yok kusma yok :)

sevgılı hamişler bebeleriniz hayırlı olsun ınsallh sağlıcakla evlatlarınızı kucagınıza alırsınız :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: bende2013 temmuz annesıyım :119::119::119::119::119::119::119::119: gecen sene 20 kasımda öğrenmıstım hamıle oldugumu sımdı .ınsallh rahat sakın bı hamılelık gecırırsınız:))

Arkadaslar,herkesi tebrik ederim, insallah hepimizin hamileligi saglikli huzurlu gecer, cok heyecanliyim ama esim benden daha komik durumda, dun geceden beri '' eee simdi napcaz, nolcak.. nerden baslicaz '' diye sorup duruyor 10dk da bir :)

X