2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Cici anneleerr Hepinizi kutlarım bebişlerinizin kalp atışını duydunuz ya da keselerini gördünüz eminim çok heyecanlıdır ben yarın 6. haftama giriyorum (5+1) oluyorum.. kalp atışı için ne zaman gidersem ultrasondan duyarım acaba? kalp atışını duyanların hamilelik takvimlerinde bakıp bir tahmin yapayım diyorum ama herkesin ayrı ayrı.. haftaya 6+1 de gitsem duyabilirmiyim acaba ne dersiniz? :103:

herkese iyi akşamlar.Rabbim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.benide listeye eklermisiniz.
sat:02.10.2013
bdt:10.07.2014
pazartesi kontrolüm var inşallah herşey yolundadır.

mandalinaa, canım çok sağ ol :* cidden herkesde kese görünmesi, kalp atışını duyma süreçleri değişiyor. Ama alttan bakarsa kesin duyar senin doktorun da. İnş karından görünür duyulur canım :)))

nrdndgl (alıntılayamıyorum nicki doğru yazdım inş) canım ben bi defa kan testi yaptırdım sadece. Bat`ım 28.09 du 26.09 da yaptırdım 150.11 çıktı. Sonra nasıl arttı fln hiç bikmiyorum. Keşke yaptırsaydım bi kez daha. Üstten bakınca da görünmüyo ya hoş benim minikler (( inş senin artışın da güzel olur ve karından görünür alttan bakmaya gerek kalmaz. Hiç sevmiyorum şu alttan bakma olayını (

bence bol bol gaza basmalı heheh

tüpraşa ortak olacam valla,bedava ısınırız napalım :)

off cok dikkatli olmak gerek valla

Kızlar aranızda regl sancısı gibi bi ağrı hisseden var mı? Ben 6.haftadayım ve ağrım oluyor ara ara ve endişeleniyorum.

7. haftadayım bendede oluyo canım merak etme,üşütmemeye dikkat et

Siskinlikten patlamak uzereyim

al benden de o kadar...

hayırlı olsun bebiş var bebiş,kandada cıkar zaten :)

evet nar yasakmış ben sevmem zaten ama suyunu içerdim eskden şimdi yok,ama maydonoza bayılırdım onu kestim ödem sökücü oldugu için mi yasak acaba

kizlar bugun doktara gittim kese ve kesinin icindeki yolk keseside vardi beta hcg 6513 4+5 mis doktora gore bide kocaman kisim var bebege zarari olur mu acaba

kist ve myom gibi yapılarla gebe kalan kadınların takıbının biraz daha sık yapılması gerekıyor korkma bir sıkıntı olmaz inşallah

Kizlaaar bzde pitpitlarimizi duydukk. Musmutluyuuumm cok sukur
Drdan ciktik snrada kendme hamile cicileri aldim dayanamadim

bu ne hız maşallah gözün aydın :)

oooo 2 iz geliyor he ,canım kafanı takma 2 iz olunca birinin gelişimi daha yavaş oluyor hatta senın ki gibi sonradan fark ediliyor
yeni atmaya başlamışsa üstten görünmeyebilir kalbini,ay cok sevindim kalbini çürütme bir sorun olmaz allahın izniyle ailede ikiz var mı?

dün akşam üstü bendede hafif kahverengi leke geldi,panik oldum doktorumu aramadım takip edeyim dedim gece neredeyse tuvalette geçirdim vaktimi allaha şükür gelmedi bir daha,normalmiş bu akıntı,bu internete kalsa allah korusun ne kadar cok can sıkıcı şey yazdı bu akıntı için

canım benim Allah bebiş-ler-ine sağlık shhat versin. desene tek yumurta ikizlerin geliyo :)))

radyolog, canım ailede ikiz şöyle var, babannemin ikizi varmış. Vefat etmiş 7-8 yaşında tanımadık biz hiç yani benim endişemüstten bakılınca sadece bi kese görünmesi. Boş.. Bide ultrason kağıdında 1. CRL 1.38 cm 7w3d - 2. CRL 1.25 cm 7w3d yazıyo. Çok da fark yok amailte epey de büyük 7+ üstten görüntü yok. Neyse kötü düşünmiyim. İnş diğerinin de kalbini duyarım haftaya. Senin de lekelenmen olmuş, evet ben de okadarcık lekenin normal olduğunu biliyorum. Çok şükür devam etmemiş canım, bol bol dinlen :)))))

çok sevindim nektarcım allah sağlıcakla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inş :)kalp atışı için darısı perşembe benim başıma inş :)

çok sevindim canım darısı benim başıma inş perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorum :)

ben 6+2 de gittim yeni atmaya başlamıştı bekle bence o hafta sonuna doğru git.

dedim ya belli olmuyor 8.9. haftadada karından görünmediği oluyor canım benım takılma ,allah saglık versin bebişlerine ve sana,alttan görünmüş işte göbek tarafın yağlı ise o zaman net görünmeyebiliyor ya da kalp atışların yenı atmaya baslamıs olabilir canım 10 gun sonra belli olur vaginal usg nın bu aralar zararı olmadıgını düşünüyorum morral bozmak yok bebişleri etkileme annesi

Canim ikiz olblrmş çok sewindim merak etme duyarsin kalp atislarini ikiz bebis bende cok isterdim canim ya:)

Hakkaten acele ettim ama zaten bebekten once kilo almistim e gaz siskinligi de var bi kot bi gomlek bi sweat bi de esofman aldimm ohh yasasinnn mutlu annisler

temmuz anneleri ne güzel hepinizin kesesi , kalp atışları görünmeye başladı:)
benim dün doktorum yoktu haftaya da olamayabilirmiş. başka bi doktora da görünmek istemiyorum aslında bi yandan da merak ediyorum kalp atışları oluştu mu diye bugün hesaplayıcıya göre 6+0 :) ilk hamileliğimde kalp atışları yoktu ve kürtaj olmak zorunda kalmıştım.inş hiçbir temmuz annesi bu durumla karşılaşmaz

kızlar inşallah benim de temmuza geliyor doğum bi aksilik olmazsa. Korkuyorum çünkü 3 kez düşük yaşadım.Tüm testleri yaptırdım sebep çıkmadı. 11 kasımda bhcg 1439 çıktı 12 kasımda dra gittim karından keseyi gördü 0.8 cm yazıyo .14ünde başka bi hastanede tekrar bhcg baktırdım 2730 çıktı .Sizce nasıl?Lütfen bi cevap yazar mısınız.Kafam çok karışık korkuyorum

canım bende çarşamba gidicem doktora inş kalp atışlarını duyarız bende senin gibi ilk gebeliğimde keseyi gördüm ama kalp atışını duyamadan düşmüştü inş bu kez böyle şeyler yaşamayız sağlıklı sıhhatli bebeişlerimizi kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…