2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
kızlar bu aralar kendimden nefret ediyorum kokular aşırı derecede midemi bulandırıyor burnum bayaa hassaslaştı. en kötüsüde eşim sigara kullanıyo yanımda içmiyor ama teninde o nikotin kokusunu aldıkça içim kalkıyo bana sarılıp öpmesine tahammül edemiyorum nefesimi tutuyorum :KK43:(( ne yapıcamı şaşırdım ve o sigarayı bırakmayı hiiiç düşünmüyo:KK19::KK19::KK19:

slm bayanlar bende temmuz annesıyım ins :)) dün keseyi gördük ... meltemxx - yas 28 -ikinci - edirne -09.10.2013-17.07.2014 hepimize allah saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın...

selamlar ben de varım :KK3:
yaş 27
ilk bebek :)
konya
bdt: 10 temmuz inşallah :KK70:
son adet tarihi: 2 ekim

yarın kese görmeye gidiicem... kalp atışı da duyarmıyım acaba :KK49:

meraba canım hoşgeldin sende konyadanmışın benim gibi çok sevindim allah sağlıcakla bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inş :) bu arada hangi doktora gidiyosun yada gitmeyi düşünüyosun?

selam kızlar sabah gittim doktora gördük kalp atışlarını çok şükür kesenin içinde yanıp sönene küçük bir nokta:) allahım hepinize nasip etsin yarabbim.herşey normal dedi. testlerimiz teziz çıktı ama progestana devam tabi.her hafta gel dedi 10. haftaya kadar . bundan sonra ki randevu 10 gün sonra şuan için bir sorun yok.inşallah böyle devam ederiz hep.

çiğ et kesinlikle yasak dedi. dışarda tavuk yememeye dikkat et dedi ve nar maydanoz ada çayı yeme içme dedi.

şimdilik bu kadar güzel haberler alırız hep inşallah :)

çok güzel gözünüz aydın..bizde pıt pıtlar için pazartesi gidiyoruz :))):emir_bebek: çabuk geçsinn sağlıklı olduğunu duyuyum inş...

meraba canım hoşgeldin sende konyadanmışın benim gibi çok sevindim allah sağlıcakla bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inş :) bu arada hangi doktora gidiyosun yada gitmeyi düşünüyosun?
Amin canım herkesin bebeğini korusun rabbim fuat demir medline düşünüyorum ama başka önerilere de açığım henüz :)

Amin canım herkesin bebeğini korusun rabbim fuat demir medline düşünüyorum ama başka önerilere de açığım henüz :)

bende medline hastanesine gidiyorum ama ünzile hanıma :) fuat beyide çok iyi diye duymuştum ne zaman randevun ilk defa gidip keseyi görüceksin galiba hayırlısı olsun inş ...

kizlar bugun doktara gittim kese ve kesinin icindeki yolk keseside vardi beta hcg 6513 4+5 mis doktora gore bide kocaman kisim var bebege zarari olur mu acaba

Ben de adete 2 gün kala dün kanda öğrendim. 21.80 hcg değerim. Daha çok minik. Deperlerin gayet normal canım. 2 günde bir değerin 2 ye katlaması gerekiyor zaten. O bakımdan değerin gayet güzel.

teşekkürler cnm sanada hayırlı olsun rabbm sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş

bende medline hastanesine gidiyorum ama ünzile hanıma :) fuat beyide çok iyi diye duymuştum ne zaman randevun ilk defa gidip keseyi görüceksin galiba hayırlısı olsun inş ...
. Bugün keseyi de gördük kalp atışını da şükür tüp bebek benimki şimdilik kendi doktoruma gidiyorum 15 gün sonra fuat beye başlıycam inşallah

canım satlarımız aynı bugun kalp atısını gordun mu? bırde karından mı baktırdın alttan mı?
Bugün gördük kalp atışını canım ben kese görmeye gittim süpriz yaptı bana bebişim �� karından baktı doktorum sıkışık gittim

Son düzenleme:
kızlar adet olacakmışım gibi oluyorum bakıyorum bişey yok sizdede oluyomu böyle midem de hafif bulantı var ilki düşükle sonuçlandığı için çok korkuyorum bişey olmaz inş pıtpıtları çarşamba günü duyarım dua edin bana :nazar::nazar:

Kizlaaar bzde pitpitlarimizi duydukk. Musmutluyuuumm:21: cok sukur
Drdan ciktik snrada kendme hamile cicileri aldim dayanamadim:KK55:

kızlar telefondan giriyorum, alıntı yapamıyorum beğen butonu çalışmıyo :KK43: toprakates, evlimutlu başka kim vardı ? güzel haberler gelmiş çoooook şükür. maşallah size :nazar:

ben varııım ben bişey göremedim ama içim rahat en son 329 du bhcg 2000 olmuş çok iyi artışı dedi.ama kese bile göremedik.rahimde geniş bi kısım var dedi bebişimin yeri sanırım orası.bi sorun yok dedi 5 haftalık falanız galiba biz.küçüküz daha.15 gün sonra gel dedi aralık 2 yada kasım sonu gidicem.bakalım.ama iyiyim yaa içim rahat

biz de gittik. Eşim işe yetişeceği için beni bıraktı tek girdim. Orda beklerken dudağım uçuklamış stresten. Ben 6+ biliyodum dr 7+ dedi. ve buna rağmen üdtten sadece kese vardı. Normal değil dedi. Alttan bakalım dedi.öldüm öldüm dirildim o an içim kan ağlıyo.alttan baktı gördü miniği, ağzını burnunu büzüştürüyo dr korktummm çokkk. Kalbini dışarı verdi duydum... AMa orda bişi daha var. Net bişi diyemem ama ikiz gibi diyo. Diğerinin kalbi duyulmadı küçük olmalı dedi. Ama görülüyo gibi dedi. Onun da kafası karıştı. %60-70 tek kesede 2 bebek diyo. Ala elim ayağım titriyo. Haftaya yine gel dedi. Yaa diğerinin de kalbi atıyomudur? Neden üstten görünmüyolar ben çoook karmaşığım. Mutluyum korkuyorum. Benden haberler böyle :/ allahım inş ikizdir ve inş ikisi de gelişir. hAyalimdi..allahım ne büyüksün..nolur bize dua edin :KK43:(((

yaa canlar ben 5 +2 falanım galiba 2.bebeğimdede böyleydi dr s.a.tarihin yanlış diyodu hatta.şimdi s.a.t. nin üstüne 14 gün koydum 5+2 çıkıyo.olsun iyi dediya dr umuz takvimi değişmicem 15 gün sonra dr da usg da görünür kaç hafta olduğu tam olarak nasılsa

FatmaBeyza ne güzel artmış değerin. Maşallah canım :nazar: çokk sevindim.

biz de gittik. Eşim işe yetişeceği için beni bıraktı tek girdim. Orda beklerken dudağım uçuklamış stresten. Ben 6+ biliyodum dr 7+ dedi. ve buna rağmen üdtten sadece kese vardı. Normal değil dedi. Alttan bakalım dedi.öldüm öldüm dirildim o an içim kan ağlıyo.alttan baktı gördü miniği, ağzını burnunu büzüştürüyo dr korktummm çokkk. Kalbini dışarı verdi duydum... AMa orda bişi daha var. Net bişi diyemem ama ikiz gibi diyo. Diğerinin kalbi duyulmadı küçük olmalı dedi. Ama görülüyo gibi dedi. Onun da kafası karıştı. %60-70 tek kesede 2 bebek diyo. Ala elim ayağım titriyo. Haftaya yine gel dedi. Yaa diğerinin de kalbi atıyomudur? Neden üstten görünmüyolar ben çoook karmaşığım. Mutluyum korkuyorum. Benden haberler böyle :/ allahım inş ikizdir ve inş ikisi de gelişir. hAyalimdi..allahım ne büyüksün..nolur bize dua edin :KK43:(((

cnm tebrikler inş bişey olmaz sağsağlım ikisinide kucağına alırsın bu arada kan değerin kaçtı cnm ?bnm 8 kasımda 46 12 kasımda 427 çıkmış çarşamba bakacaz bakalım kese görünüyo mu kalbi atıyomu diye ben bi düşük yaptım çok korkuyorum bişey olcak diye bana dua edin kızlar inş bu kez sağlıkla kucAğıma alırım bebeğimi:KK66::nazar::nazar:

kızlar bu aralar kendimden nefret ediyorum kokular aşırı derecede midemi bulandırıyor burnum bayaa hassaslaştı. en kötüsüde eşim sigara kullanıyo yanımda içmiyor ama teninde o nikotin kokusunu aldıkça içim kalkıyo bana sarılıp öpmesine tahammül edemiyorum nefesimi tutuyorum :KK43:(( ne yapıcamı şaşırdım ve o sigarayı bırakmayı hiiiç düşünmüyo:KK19::KK19::KK19:

Bu koku sorunu ben kızıma hamileyken yaşadım, kabus gibi bişey. Eşim resmen köpek gibi kokuyordu burnuma ki adamın daha ter kokusunu bilmem bunca senelik evliyim:))) yanımda yatırmamıştım hamilelik boyunca, o da çok üzülüyodu yazık ama yapacak bişey yok berbat bi durum yani.Umarım bu defa yaşamam ayyyhhh..

Kizlaaar bzde pitpitlarimizi duydukk. Musmutluyuuumm:21: cok sukur
Drdan ciktik snrada kendme hamile cicileri aldim dayanamadim:KK55:

Çok iyi yaptın canımm :) sabırsızlanmakta haklısın :KK9: :KK9: sağlıkla giy cicilerini :emir_bebek: :nazar:

ben varııım ben bişey göremedim ama içim rahat en son 329 du bhcg 2000 olmuş çok iyi artışı dedi.ama kese bile göremedik.rahimde geniş bi kısım var dedi bebişimin yeri sanırım orası.bi sorun yok dedi 5 haftalık falanız galiba biz.küçüküz daha.15 gün sonra gel dedi aralık 2 yada kasım sonu gidicem.bakalım.ama iyiyim yaa içim rahat

olabilir canım bazılarının geç görünüyor ya; doktor da bi sorun yok demiş :KK9: maşallah miniğine :nazar: :emir_bebek:

oyy maşaahh bir beklerken ikiz düşüncesi bile heyecan verici :KK9: çok güzel bi duygu, çok sevindim canım Allah gönlüne göre versin :KK12:

. Bugün keseyi de gördük kalp atışını da şükür tüp bebek benimki şimdilik kendi doktoruma gidiyorum 15 gün sonra fuat beye başlıycam inşallah

maşallah miniğe :KK9: :emir_bebek: :nazar: yesin onun teyzeleri minik pıt pıtlarını

Bugün gördük kalp atışını canım ben kese görmeye gittim süpriz yaptı bana bebişim 😊 karından baktı doktorum sıkışık gittim
:nazar: :emir_bebek: maşallah bebişine canımm darısı bize :KK9:

cnm tebrikler inş bişey olmaz sağsağlım ikisinide kucağına alırsın bu arada kan değerin kaçtı cnm ?bnm 8 kasımda 46 12 kasımda 427 çıkmış çarşamba bakacaz bakalım kese görünüyo mu kalbi atıyomu diye ben bi düşük yaptım çok korkuyorum bişey olcak diye bana dua edin kızlar inş bu kez sağlıkla kucAğıma alırım bebeğimi:KK66::nazar::nazar:

değerin gayet güzel artmış canım, korkma Allaha emanet bebişlerimiz :emir_bebek:

X