2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
kızlar inşallah benim de temmuza geliyor doğum bi aksilik olmazsa. Korkuyorum çünkü 3 kez düşük yaşadım.Tüm testleri yaptırdım sebep çıkmadı. 11 kasımda bhcg 1439 çıktı 12 kasımda dra gittim karından keseyi gördü 0.8 cm yazıyo .14ünde başka bi hastanede tekrar bhcg baktırdım 2730 çıktı .Sizce nasıl?Lütfen bi cevap yazar mısınız.Kafam çok karışık korkuyorum

cm değerlerin güzel görünüyo inş bişey olmaz bu kez sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız rabbim bidaha yaşatmasın çok zor bi durum ben 1 kez düşük yaptım şimdi bende korkuyorum ama rabbime emanet inş sağlıkla alırız yavrularımızı cnm:nazar::KK16:

ayy allahım ne kadar güzel bazı arkadaşlarımız kalp atışlarını bile duymuş rabbim hepimize nasip etsin duymayı inşallah...:nazar:

cm değerlerin güzel görünüyo inş bişey olmaz bu kez sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız rabbim bidaha yaşatmasın çok zor bi durum ben 1 kez düşük yaptım şimdi bende korkuyorum ama rabbime emanet inş sağlıkla alırız yavrularımızı cnm:nazar::KK16:

çok sağol canım inşallah sağlıklı sıhhatli gelirler salı günü dra gidecem bakalm inş içim rahatlar o zaman

amin cnm inş bende çarşamba gidicem bakalım ama benm adet olucak gibi oluyo tuvaletim var gibi oluyo nedense sende varmı böyle belrtiler

benim de oluyo hatta bazen adet oldum zannedip korkuyorum bakıyorum bişey yok çok şükür yorgunluk oluyo çok bide sürekli uykum geliyor

benim de oluyo hatta bazen adet oldum zannedip korkuyorum bakıyorum bişey yok çok şükür yorgunluk oluyo çok bide sürekli uykum geliyor

evet cnm bnmde öyle bugün nedense üşüttümmü ne idrar yollarımı üşüttüm sanırım durmadan tuvaletim var gibi oluyo korkuyorum wala ilk gebeliğim düşük olduğu içinn hep bi korku var içimde:KK43:

evet cnm bnmde öyle bugün nedense üşüttümmü ne idrar yollarımı üşüttüm sanırım durmadan tuvaletim var gibi oluyo korkuyorum wala ilk gebeliğim düşük olduğu içinn hep bi korku var içimde:KK43:

aynen ben 3 kez yaşadım çok zor ama hiç birinde karından keseyi görememiştik şimdi görünce umutlandım baya inş bu kez yüzümüz güler sağlıkla ve hayırlısıyla tabi

ayran seven ve şişkinlikten dolayı içemeyen anneler,naneli ayran yapın şişirmiyor ,kalsiyum alamıyorum dogru düzgün şimdi naneli ayranı keşfettim :)

Kızlar az önce acilden geldim.. saat 21.00 gibi kahverengi minik bi akıntım daha vardı :KK5: korktuk eşimle gidelim dedik, progestan yazdı ama karın-kasık ağrısı olmadığı sürece, kanama sürekli gelmediği sürece korkma sürekli yat, WC ye giderken kalk sadece , bol su iç dedi :26: siz çalışıyormusunuz? ben çalışıyorum masa başı işim, bi de okula gidiyorum, yani gün boyu dışardayım mecburen.. bizim bebiş çok nazlı ya :KK17: napcam ben bunla 9 ay :KK17: :KK17: :18:

Kızlar az önce acilden geldim.. saat 21.00 gibi kahverengi minik bi akıntım daha vardı :KK5: korktuk eşimle gidelim dedik, progestan yazdı ama karın-kasık ağrısı olmadığı sürece, kanama sürekli gelmediği sürece korkma sürekli yat, WC ye giderken kalk sadece , bol su iç dedi :26: siz çalışıyormusunuz? ben çalışıyorum masa başı işim, bi de okula gidiyorum, yani gün boyu dışardayım mecburen.. bizim bebiş çok nazlı ya :KK17: napcam ben bunla 9 ay :KK17: :KK17: :18:

dün bendede oldu ama 1-2 damla,doktorumu aramadım bile normalmiş zaten sadece uzun sürerse,açık pembe olursa ve pıhtılı olursa tehlikeliymiş zaten karın kasık agrısı olmasıda iyi değil bebekler yerleşiyor :):) bende gebelikten dolayı rahat bir bölüme geçtim ,sana allah kolaylık versin canım ne zaman mezunsun peki

geçmiş olsun canım inşallah bidaha olmaz sen yine de dikkat et ben de çalışıyorum öğretmenim bi de birinci sınıf ayaktayım mecburen okul boyunca ama evde bişey yapmıyorum yatıyorum

dün bendede oldu ama 1-2 damla,doktorumu aramadım bile normalmiş zaten sadece uzun sürerse,açık pembe olursa ve pıhtılı olursa tehlikeliymiş zaten karın kasık agrısı olmasıda iyi değil bebekler yerleşiyor :):) bende gebelikten dolayı rahat bir bölüme geçtim ,sana allah kolaylık versin canım ne zaman mezunsun peki

daha 2 yılım var da, zaten çoğu dersi alamıyorum çalışıyorum diye, bundan önce de pembe akıntım vardı, işte bakalım nasıl yapcaz nasıl dinlencez bu halle.. :KK39:

geçmiş olsun canım inşallah bidaha olmaz sen yine de dikkat et ben de çalışıyorum öğretmenim bi de birinci sınıf ayaktayım mecburen okul boyunca ama evde bişey yapmıyorum yatıyorum

bende öğretmenlik okuyorum, işte dersler-iş derken biraz yoruluyorum ondan oldu sanırım, sağol canım, Allah kolaylık versin sana da :KK16:

biz de gittik. Eşim işe yetişeceği için beni bıraktı tek girdim. Orda beklerken dudağım uçuklamış stresten. Ben 6+ biliyodum dr 7+ dedi. ve buna rağmen üdtten sadece kese vardı. Normal değil dedi. Alttan bakalım dedi.öldüm öldüm dirildim o an içim kan ağlıyo.alttan baktı gördü miniği, ağzını burnunu büzüştürüyo dr korktummm çokkk. Kalbini dışarı verdi duydum... AMa orda bişi daha var. Net bişi diyemem ama ikiz gibi diyo. Diğerinin kalbi duyulmadı küçük olmalı dedi. Ama görülüyo gibi dedi. Onun da kafası karıştı. %60-70 tek kesede 2 bebek diyo. Ala elim ayağım titriyo. Haftaya yine gel dedi. Yaa diğerinin de kalbi atıyomudur? Neden üstten görünmüyolar ben çoook karmaşığım. Mutluyum korkuyorum. Benden haberler böyle :/ allahım inş ikizdir ve inş ikisi de gelişir. hAyalimdi..allahım ne büyüksün..nolur bize dua edin :KK43:(((
AYYY NE GÜZEL HAYIRLISI CNM YAA iyi düşün hiç kötü düşünme biri duyulmuş ya sorun yoktur bence miniş ikizinden ona sıra gelmiyodur

FatmaBeyza ne güzel artmış değerin. Maşallah canım :nazar: çokk sevindim.
sağol cnm artmış içim rahat dr umda rahattı bi sıkıntı yok dedi.bakalım ay sonuna kadar sabır ozaman herşey çıkar inşallah

Cici anneleerr :21: :21: :21: Hepinizi kutlarım bebişlerinizin kalp atışını duydunuz ya da keselerini gördünüz :KK16: :KK16: eminim çok heyecanlıdır :KK16: ben yarın 6. haftama giriyorum (5+1) oluyorum.. kalp atışı için ne zaman gidersem ultrasondan duyarım acaba? kalp atışını duyanların hamilelik takvimlerinde bakıp bir tahmin yapayım diyorum ama herkesin ayrı ayrı.. :KK31: haftaya 6+1 de gitsem duyabilirmiyim acaba ne dersiniz? :103:
cnm dediğin gibi haftaya git bence 7. haftaya girmiş oluyosun.

cnm önceden pembe de gelsi diyosun bence dikkat et izin alabiliyosan al kritik zamanı atlat yani.tabii bu benim fikrim.

yaa bu arada annişler herkes gaz sıkıntım var diyo karnım şiş diyo bnm de karnım şişiyo gerçi de bana dr hap verdi.hap beni mahvetti anlarsınız yani wc den gelemiyorum.bide midenizi kaldırmak istemem ama folik asitten dolayı karalar bağladımm :KK37: ama bunun için bırakılmaz ilaç biliyorum.bu arada ilacım ELEVİT dr a sordum bugün aile hekimi verdi dedim içebilirsin dedi.bi sorun yok heralde.

kızlar adet olacakmışım gibi oluyorum bakıyorum bişey yok sizdede oluyomu böyle midem de hafif bulantı var ilki düşükle sonuçlandığı için çok korkuyorum bişey olmaz inş pıtpıtları çarşamba günü duyarım dua edin bana :nazar::nazar:

seni o kadar iyi anliyorum ki.. bende ilk bebegimi kaybettim simdi de sanki adet olacakmisim gibi oluyo hatta olmus gibi islaklik hissediyorum bisey olmadigini gorunce icim rahatliyo.. insallah bu sefer saglikla aliriz kucagimiza bebeklerimizi

X