Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde son adetim 1 ekim canım ilk bhcg 80 küsür çıkmıştı 2 gün sonrası 365 küsürdü ikiz gebelik olabilir demişti ama ben daha muayene olamadım değerim ne oldu bilmiyorum kesemi de göremedim.senide tbrk edirm canım inş bidaha o olumsuzluğu yaşamazsın sağlıcakla alırsın meleğini kucağına senin başladımı bulantıların
Günaydın temmuz anneleri
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Bugün randevusu olan arkadaşlar güzel haberlerle gelin inşallah..
Ben bugün pek tatsız uyandım karnım yine şiş
Mide bulantım da vardı kahvaltı yaparken..
Size oluyor mu bilmiyorum ama ben yemeğe başlarken iyiyim biraz yedikten sonra midem bulanmaya başlıyor, yediklerimden tiksinmeye başlıyorum
Veeee gel pazartesi gel diyorum
çok saol cnm amin inş yaşamam bidaha kimse yaşamasın çok zor gerçekten benim çok bulantım olmuyo cnm akşamları oluyo biraz oda geçiyo ama ilk gebeliğimdede olmamıştı 8 haftalık düşmüştü ama bilmiorum sonra başlarsa şimdilik dediğim gibi çok bulantım yoksenin kontrolun ne zaman cnm ?
Bende merak ediyorum arkaşları hadi gidin gelin verin güzel haberleri canımbugün bende dahil birçok güzel annenin doktor randevusu var. hepimize bol şans kızlar
bana çarşamba günü gel demişdi fakat dr hanım şehir dışına gtmiş dün gelmiş gittim bu seferde sırası bitmiş sağlık güvencemiz aralıkta aktifleşicek ben bekleyip aralıkta özel hastane ye başlamak istiyorum eşimde pzrtsi gidelim devlete aralıkta da özle gideriz diyor ama bilmiyorum artık.yanibenim kontrolü geçti zaten :) buarada cnm senin değerde iki katından fazla artmış sana ikiz olabilir demedimi
yok cnm ikiz demedi çarşamba gel değerine bakarız ultrasonla bakar keseyi göreriz bakalım inş dedi merakla çarşamba gününü bekliyorum bu arada sanırım bnm idrar yolu enfeksyonu olcak gibi durmadan tuvaletim var gibi oluyo yaaa
yok cnm ikiz demedi çarşamba gel değerine bakarız ultrasonla bakar keseyi göreriz bakalım inş dedi merakla çarşamba gününü bekliyorum bu arada sanırım bnm idrar yolu enfeksyonu olcak gibi durmadan tuvaletim var gibi oluyo yaaa
bu arada cnm sen devlete görün yine bi aralıkta başlarsın özele nolur nolmaz
inş güzel haberler alırısın canm tuvalet sıkıntısı hemen hemen hepmzde var gebelikte çok sık çıkıyorsun çok az bile olsa tuvalet ihtiyacı duyuyorsun zaten umarım enfeksiyon yoktur
evet oluyor canım 2-3 gündür tiksinme başladı.öncesinde gayet güzel herşeyi yiyordum sabah bulantılarıda var kraker yiyorum.
amin inş cnm hepimizde güzel haberlerle gelelim bugün daha fazla çıktım tuvalete ondan korktum bende enfeksyon olsa yanar heralde ama dimi bende yanma yok ama durmadan tuvaletm var gibi oluyo :S anlamadım bende inş olmaz cnm
evet enfeksiyon olduğu zaman hem ateşleniyorsun hemde yanma oluyor benim ilk gebeliğin son ayında olmuştu ozaman antibiyotik kullanmak zorunda klamıştım oyüzden inş olmaz sende.muhtemelen rahim büyüyor ve daha çabuk sıkışıyoruz :))))
inş olmaz cnm senin ikinci gebeliğinmi cnm
tebrik ederim cnm rabbm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin son adet tarihin ve kan değerin kaç cnm kese göründümü bnmde son adet tarihim 1 ekimdi 8 kasımda kanda 46 çıktı 12 kasımda 427 çıktı sanırım geç döllenme çarşamba kontrolum var bakalım görüncekmi ilk gebeliğimde düşükle sonuçlanmıştı inş bu kez bişey olmazz
selam kızlar sabah gittim doktora gördük kalp atışlarını çok şükür kesenin içinde yanıp sönene küçük bir nokta:) allahım hepinize nasip etsin yarabbim.herşey normal dedi. testlerimiz teziz çıktı ama progestana devam tabi.her hafta gel dedi 10. haftaya kadar . bundan sonra ki randevu 10 gün sonra şuan için bir sorun yok.inşallah böyle devam ederiz hep.
çiğ et kesinlikle yasak dedi. dışarda tavuk yememeye dikkat et dedi ve nar maydanoz ada çayı yeme içme dedi.
şimdilik bu kadar güzel haberler alırız hep inşallah :)
Tatlım eğer çatlatma iğnesi işin içinde olmasaydı büyük ihtimalle hamilesin diyebilirdim ama, iğne yanıltıyor olabilir. Benim bu hamileliğimde de aynı senin gibi oldu. Benim bidahaki adetim 17 Kasımdı. 2 gün kala erken gebelik testiyle öğrendim onda bile çok çok silik çıktı. Sonra normal gebelik testlerinden yapmıştım birkaç tane, baştan birşey çıkmamıştı, sonradan birkaç saat sonra 2. çizgi çok çok hafif belirginleşmişti. Diyeceğim o ki kan tahlili verirsen kesin sonuç alırsın hayatım.