2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
evet kesecik demek daha doğru daha minnacık :) darısı size ve darısı yine bana kalp atışlarını duymaya
aminn canım, hep güzel haberler alırız inşş :)
hayırlı olsun canm bende senin qibi 28 ekimde yaptım tahlimi ve hamişim =))) allahım isteyen herkese nasip eder inşallah =):KK49::KK49:
tebrikler :nazar: sat'ın nezamandı ve değerin kaç çıktı canım?

selam :KK3::KK3:

kesemi gördüm kızlar :nazar::nazar::nazar::nazar: tek keseymiş çift beklerken :KK9::KK53:

15gun sonra tekrar gidicem kalp atışı için :KK16::KK16: minicik daha çünkü keseyi zor gördü doktorum :KK49::nazar:
maşallah :nazar: :nazar: canım çok sevindim..
senin sat benden 4 gün önce, benim dün görülmediğine üzülmemem lazım o zaman..
erken sanırım :/

ben de çift hayali kuruyorum biliyomusun :KK9:

Son düzenleme:
aaa tam tersi tepkiler vermiş eşinn, benimki de hiç bişi yapma, otur, dinlen, ayaklarını uzat modunda.
neden böyle davranıyo seninki acaba :KK31:

akşam konuştum artık dedim sen neden böyle yapıyosun bana :KK20: buraya ne yazdıysam aynısını onada söylredim :KK47: sabahta konusmamı tekrarladım ve keseyi görmeye hususi birlikte gittik artık bebişimizi kabullensin diye :KK34::KK16: şimdi beni sinir etmiyor artık :KK53: az önce kendi çayını kendi yaptı :KK1:
ben bhcg değerlerinizi öğrenebilirmiyim ve öğrenme sürecinizi

canım benim 21 ekim bat tarihimdi.. 22 ekimde kan testinde 946 olarak değerimi öğrendim :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

maşallah :nazar: :nazar: canım çok sevindim..
senin sat benden 4 gün önce, benim dün görülmediğine üzülmemem lazım o zaman..
erken sanırım :/

ben de çift hayali kuruyorum biliyomusun :KK9:

canım senın daha kucuk alttan bakılırsa ancak görülebilir sanırım ,karından gorulmez daha..
bana bile doktor 3dk sonra oradamı buradamı diye diye bakındı durdu.. dış gebelik korkuma gdip baktırdım neyseki rahim içindeymiş bebeğimin kesesi.:nazar::nazar:

kızı erkeği mi var ki :KK34: :KK37: Allah var bende kız bebek çok istiyorum insallah gonlume göre olur :KK49::nazar::nazar:

çay-kahve -sigara içmiyorsun

mikrodalga,internetten uzak duruyorsun radyasyon acısından,cep tel karnına yakın tutma..

eşinle cinsel ilişki minimum olsun

çok ayakta kalma,kendini yormamaya çalış

folik asiti sabah aksam,coraspini günde 1 defa içeceksin dedi (pıhtılaşma sourunu olmayan içmesin dahası doktorunuza danışın bunun için)

sakatat çok canın çekerse tadımlık bi lokma yiyebilirsin dedi.

mikrodalga,internetten uzak duruyorsun radyasyon acısından,cep tel karnına yakın tutma..

folik asiti sabah aksam,coraspini günde 1 defa içeceksin dedi (pıhtılaşma sourunu olmayan içmesin dahası doktorunuza danışın bunun için)

çalışanlar için bir önerisi oldu mu acaba :) internetten pc başından nasıl uzak kalayım ben şimdi:S

folik asiti sabah hemen kaptım bi tane akşam da mı almak lazımmış?

sakatatı ağzıma koymazdım iki aydır kokoreç delisi oldum çıktım her akşam yesem banamısın demez kesmek lazım demek ki :)

çalışanlar için bir önerisi oldu mu acaba :) internetten pc başından nasıl uzak kalayım ben şimdi:S

folik asiti sabah hemen kaptım bi tane akşam da mı almak lazımmış?

sakatatı ağzıma koymazdım iki aydır kokoreç delisi oldum çıktım her akşam yesem banamısın demez kesmek lazım demek ki :)

canım şuna ben aliminyum folyoyu sardım karnım ve kasıklarıma doğru öyle oturyorum pc başında :KK28::KK52::KK9::KK9: yoksa eşim hayatta tutmaz beni burda ,eşimde vardı doktorun yanında çünkü..

sizin için manyetik battaniyeler diye hazır satılan radyasyonu engelleyecek şeyler satılıyor isterseniz onlardan alın,isterseniz benim gibi folyoyu dolayın karnınıza ve rahminizin olduğu yere :KK34:

folik asiti vs ilaçları doktorunuza danışıpta kullanın..herkesin bünyesi bir olmaz ama genel olarak sabah aksam yutuluyor..ama ne olur ne olmaz bir doktorunuza sorun bence.

ahh ahh ne severim kokoreçi ama yiyemiyorum işte hamilelik aşkına :KK16::KK49:

tebrik ediyorum. inş sağlıkla ve kolaylıkla bebeğini kucağına alırsın..

ben de hamileliğimin ilk haftalarında vesveselendim senin gibi.
özellikle geceleri yatağa yattığımda sürekli kötü şeyler geliyordu aklıma.
doğumda ölücem ve bebeğim annesiz kalacak, eşim evlensin mi yoksa bebeğime babaannesi mi baksın gibi
aptalca şeyler düşünüp ağlıyordum saatlerce.. şeytan boş durmuyor kii..
aklına kötü şeyler getirme, euzu besmele çek onlar da dağılsın gitsin..
mümkün olduğunca ayetel kürsi, felak, nas, ihlas ve fatiha oku kendine..
oku, elini karnına sür, Rabbim sizi korur merak etme..:KK16:

canım ne tatlısın sen çok teşekkür ederim içimi rahatlattın :KK16: umarım sağlıkla doğduğunu görürüz...:emir_bebek:

akşam konuştum artık dedim sen neden böyle yapıyosun bana :KK20: buraya ne yazdıysam aynısını onada söylredim :KK47: sabahta konusmamı tekrarladım ve keseyi görmeye hususi birlikte gittik artık bebişimizi kabullensin diye :KK34::KK16: şimdi beni sinir etmiyor artık :KK53: az önce kendi çayını kendi yaptı :KK1:

canım benim 21 ekim bat tarihimdi.. 22 ekimde kan testinde 946 olarak değerimi öğrendim :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Eşin de şaşkın ve heyecanlı sanırım, alışacak :) normale dönecek :)

canım senın daha kucuk alttan bakılırsa ancak görülebilir sanırım ,karından gorulmez daha..
bana bile doktor 3dk sonra oradamı buradamı diye diye bakındı durdu.. dış gebelik korkuma gdip baktırdım neyseki rahim içindeymiş bebeğimin kesesi.:nazar::nazar:

kızı erkeği mi var ki :KK34: :KK37: Allah var bende kız bebek çok istiyorum insallah gonlume göre olur :KK49::nazar::nazar:
ben bitane kayıp yaşadığım için tekk sağlıklısı için dua ediyorum. cinsiyet zerre önemli değil :)
Allah gönlüne göre versin canımm :))
allah onları korusun :nazar:

hımm, benim de işyerinde bilgisayardan uzak durmam çoook zor :KK43:
foliği de ben günde 1 defa yatmadan önce alıyorum..
folidoce..
sen hangisini kullanıyorsun?

Son düzenleme:
ve genelleme yapıp, kalp atışı şu gün görülür diyorlar ama
döllenme geç olmuş olabilir, fetüsün gelişimi farklı olabilir. yani kendinizi 6artı4 te kalp atışı duyucam.
duyamazsak kötü bi şeyler var diye şartlandırmayın. bir iki gün bile çok farkediyor.
8 ve hatta 9. haftaya kadar yolu var..
inş siz de dünyadaki o en tatlı ritmik tınıyı duyarsınız.. kalbinizi ferah tutun, güzel düşünün, Mevlam güzel yazsın :KK31:

evet canım haklısın aslında ben hatta 5.haftada bile gitmeyi düşünüyordum belki duyarım diye..bazı anneler 5.haftada duydum demiş... ama dediğin gibi beklemek en iyisi:KK6:

canım şuna ben aliminyum folyoyu sardım karnım ve kasıklarıma doğru öyle oturyorum pc başında :KK28::KK52::KK9::KK9: yoksa eşim hayatta tutmaz beni burda ,eşimde vardı doktorun yanında çünkü..

sizin için manyetik battaniyeler diye hazır satılan radyasyonu engelleyecek şeyler satılıyor isterseniz onlardan alın,isterseniz benim gibi folyoyu dolayın karnınıza ve rahminizin olduğu yere :KK34:

folik asiti vs ilaçları doktorunuza danışıpta kullanın..herkesin bünyesi bir olmaz ama genel olarak sabah aksam yutuluyor..ama ne olur ne olmaz bir doktorunuza sorun bence.

ahh ahh ne severim kokoreçi ama yiyemiyorum işte hamilelik aşkına :KK16::KK49:

ahh be canım alüminyum folyo korumaz senı radyasyondan bir kursun yelek bulmak gerek ben telefona artık kulaklıkla cevap verıyorum dunden berı :)

merhaba hanımlar :))
acaba varmıdır böyle bir konu diye girdim ama maşalaah siz 10. sayfaya gelmişsiniz bile :))
hepinize çook güzel hamilelikler ve kolay doğumlar dilerim şimdiden :)
bende hamileyim ama spiralle hemile kaldığım için dğşme olasılığı var malesef:KK43:(
eğer düşmezse ki inş hayırlı sağlıklı bir şekilde doğar meleğim..
bende bu grupta sizlerle olmaya devam ederim..
dualarınızı eksik etmeyin kızlar :KK49:

Slm kızlar bende hamileyim sat 01.10.13 tü 24 yaşındayım ilk bebegimin 8+4günlükkken kalbi durmuş kürtaj oldum şimdi tekrar hamileyim antalyada oturuyorum .benide ekleyin list.lftn

yaş:30 ilk bebek istanbul sat:28 eylül d.tarihi:5 temmuz

beni de ekler misin tatlım? :KK3:

inşallahhhh sağlıklı günlere hepbirlikte...

merhaba kızlar benimde temmuza deng geliyor yalnız ben yazamadım kişisel bılgılerıme hem bı mesaj verıo yapmıo

[ Maksimum olarak 3 adet Anne Grubum alan seçebilirsiniz.) bunu yazıo of ne yapacam

bu arada ben de bilgilerimi yazayım ..
yaş 24
2. bebeğim
sat:1 ekim
d.t.:9 temmuz
inş kızlar hayırlı haberler alırım ptesi günü..

Son düzenleme:
kızlar bgn doktora gittim keseyi gördük net olarak ama kesenin yanında bir karaltı daha var dedi doktor ikiz gebelik olabilir dedi ya da kan pıhtısı da olabilir dedi hayırlısı olsun ama çok zor olur benim için bi kızım var 2 yaşında neyse Allah ım en hayırlısını versin bize inşallah.bir de size sorum gebelik çizelgesini nasıl yapıyorsunuz ? ha bir de beni de ekleyin neler yazmam lazım yaşım 30.2. bebeğim olacak inş. kütahyadayım. tahmini doğum tarihi 1 temmuz.sat:24 eylül

kızlar bgn doktora gittim keseyi gördük net olarak ama kesenin yanında bir karaltı daha var dedi doktor ikiz gebelik olabilir dedi ya da kan pıhtısı da olabilir dedi hayırlısı olsun ama çok zor olur benim için bi kızım var 2 yaşında neyse Allah ım en hayırlısını versin bize inşallah.bir de size sorum gebelik çizelgesini nasıl yapıyorsunuz ? ha bir de beni de ekleyin neler yazmam lazım yaşım 30.2. bebeğim olacak inş. kütahyadayım. tahmini doğum tarihi 1 temmuz.sat:24 eylül

canım hamilelik çizelgesi için
kullanıcı kontrol paneli
profil düzenle
orada tahmini doğdum tarihi yazan yere
gg-aa-yyyy şeklinde yaz
bu kadar umarım anlatabilmişimdir :KK34:

X