2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
kız fasulyedende kücücük :) ya benımde regl dönemıne göre temmuz 1 dogum olacaktı,ama tahlıllerde 4 kasımda yapılanlarda 5 +1 di ama benım regl hesabıma göre 6+1 di 1 hafta sanırım döllenmeyle alakalı geriden geliyoruz 5 kasımda kendı doktoruma gittim kese gözüktü kalp atısı içinde 12 kasımda gel dedı bakalım salı gnü görücez insallah

aynı durumdayız sanırımm ,

bişi daha sorcamm ara ara karın ağrın oluymu

nette normaldir diyo ama emin olamadım

hele dün gece öyle bi ağrıyla uyandım ki 2-3 dk sürdü ama sanki saatler sürmüş gibi

kız fasulyedende kücücük :) ya benımde regl dönemıne göre temmuz 1 dogum olacaktı,ama tahlıllerde 4 kasımda yapılanlarda 5 +1 di ama benım regl hesabıma göre 6+1 di 1 hafta sanırım döllenmeyle alakalı geriden geliyoruz 5 kasımda kendı doktoruma gittim kese gözüktü kalp atısı içinde 12 kasımda gel dedı bakalım salı gnü görücez insallah

Canım bişey sorcam senin geç döllenme olduğunu doktor mu söyledi yoksa Ultrason da mı yazdı

aynı durumdayız sanırımm ,

bişi daha sorcamm ara ara karın ağrın oluymu

nette normaldir diyo ama emin olamadım

hele dün gece öyle bi ağrıyla uyandım ki 2-3 dk sürdü ama sanki saatler sürmüş gibi

evet suan cekıyorum mesela hafif regl agrısı gibi ama daha hafif sonra gecıyo bi sag bi solda ama yerleşme agrıları herhalde dinlen bol bol

evet suan cekıyorum mesela hafif regl agrısı gibi ama daha hafif sonra gecıyo bi sag bi solda ama yerleşme agrıları herhalde dinlen bol bol

aynen öyle , nette de öyle yazıyo, bebişler yerleşiyoo o zaman :KK16:

aman yerleşsinlerde :KK70:

heeyy teyzeleri ben bugün bebeğimin kalp atışını duyduuum :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: küçücük yavrumun küçücük kalbi varmış yaa rabbim bütün bebekleri anne babasına bağışlasın inşallah,, rabbim onları korusun... daha görülmeyecek kadar küçük bir canın kalbi atıyor inanılır gibi değil ve bedenin içinde senden başka bir kalp daha var inanılmaz birşey.. şükürler olsun allahıma bu duyguyu yaşadığımız için :KK5: :KK5: :KK5: kalp atışını duyduğumdan beri ağlıyorum ah bu hormonlar :2:

Canım biz senle aynıyız bende dün keseeyi gördüm ama gece çok fazla kanamam oldu doktor kese duruyor dedi ama düşmüşte olabilir çok üzgünüm bugün belli olacak özele gitcem hayırlısı bebeğime dua edin ne olur

Canım biz senle aynıyız bende dün keseeyi gördüm ama gece çok fazla kanamam oldu doktor kese duruyor dedi ama düşmüşte olabilir çok üzgünüm bugün belli olacak özele gitcem hayırlısı bebeğime dua edin ne olur

Bana dua edin bebeğim sağ salim benimlwdir inşallah bugün cuma tüm anneler dualarınızı istiyorum ne olut

öyle bir baş dönmesi var anlatamam. çarşamba günü genel bi tarama için kan ve idrar verdim bobrekler kızamıkcık bisürü bişey saydı dr bakılıcakmıs haftaya cumarteside insallah kalp atışlarını duycaz bebişinn :26:

hadi ya bbende baş dönmesi fln hiç yok mide bulantında varmı şükür şimdilik hiç bişe yok bende çok sık acıkıyorum sadece uykum geliyo ara ara o kdar

inşallah bişey olmaz canım peki kanama başlayınca hemen doktora gitmedin mi ? çünkü düşük önleyici iğne falan vuruyorlar

kapalı pakettekilerde cok katkı maddesi vardır ya ,valla ben anneme yapıştım tereyağ peynir süt olayını halledecek bir çiftlikten alıyor acık süt ama kaynatıp kaymak alıp yag yapıyor,sütünüde mayalıyor kaymagı alındıgı ıcın hafif oluyor ,öyle birşey bulabilirseniz aslında iyi olabılır.

hoş geldın hayırlı olsun,kese için 5 hafta kalp atısı işinde 6-7. haftalarda anca bellı olur ama vaginal istersen 4. haftada kese görünür

hiç bir şey olmaz içini ferah tut sen,nice ağır rahatsızlıkları olup bebek doguran kadınlar tanıdım ,gebelıgının tadını cıkar bence

ay ne güzel ya darısı bize insallah bende 12 kasımda görücem inşallah

bulantım baslamadı ama doktorumun verdiği bir ilaç var bitkiselmiş nette arastırdım,6 vitamin var içinde(folik asit dahil) birde bulantı önlüyor ilacın adı premesis nettende arastırabılırsın doktorunuzada bir danısın tabi

anladım evet 6.7. haftadan sonra kalp duyuluyor bazen 8.9. da olabılır kafanı cok takma

bulantı için bir ilaç kullanıyorum ,doktoruna danısıp alabılrsın sanırım ilacın adı premesis

canım bence sen mutlaka doktoruna sor derim. bir danışmış olursun. çünkü bana doktorum kesinlikle açık süt mayalanmış yoğurt yok dedi.

üzülmek yok canımm inşallah bebeğin seninledir sıkı sıkı tutunmuştur sana. mutlaka haber ver bize

canım bence sen mutlaka doktoruna sor derim. bir danışmış olursun. çünkü bana doktorum kesinlikle açık süt mayalanmış yoğurt yok dedi.

bana da aynı şeyi söyledii,

dışardan sebze bile yeme , kendi evinde yıkadığın temizlediğin sebzeyi meyveyi ye

süt peynir bilmediğin açık yerlerden yeme içme dedi

Bana dua edin bebeğim sağ salim benimlwdir inşallah bugün cuma tüm anneler dualarınızı istiyorum ne olut

benim en yakın arkadaşımda 5,5-6 haftalıkken önce lekelenmesi sonra kanaması oldu daha kalp atışını bile duymamıştı

şu an gayet iyi durumda bebeği 9. haftaya geldiler, içini ferah tut

doktor bide ilaç verdi düşüğü önlüyomuşş

hiç korkma olabiliyomuş böyle kanamalar ,

X