• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Hanımlar ben ara ara kasık ağrısı çekiyorum. Üç gündür ağrıyor mesela. Genelde sağ kasıkta oluyor. Ayakta durunca zorluyor, yattığımda ve oturduğumda düzeliyor. Doktor bebek büyürken iç bağların gerildiğini, ağrının sebebinin bu olduğunu söyledi. Var mı aynı durumda olan? Bebeğin pozisyon değiştirmesiyle de ilgili olabilir mi acaba diye düşünüyorum ama bilemedim...

Hanımlar ben ara ara kasık ağrısı çekiyorum. Üç gündür ağrıyor mesela. Genelde sağ kasıkta oluyor. Ayakta durunca zorluyor, yattığımda ve oturduğumda düzeliyor. Doktor bebek büyürken iç bağların gerildiğini, ağrının sebebinin bu olduğunu söyledi. Var mı aynı durumda olan? Bebeğin pozisyon değiştirmesiyle de ilgili olabilir mi acaba diye düşünüyorum ama bilemedim...
Doktor öyle dedi ise öyledir canım. Bazen iğne gibi batma oluyor benim vajinada. Geçer inşallah canum. Ama hamileliğin getirileri.

Valla öyle, benim allahtan bir abla var bakan ama o sırada da ben çalışıyor oluyorum. O gittikten sonra bile gün epey uzun, kahvaltıya ikna et, yemeğe ikna et, zaten mesele her şeye ikna etmekte 😁 allah kolaylık versin hepimize 💐
Ya 2 yaş sendromundasınız ya koç burcu 😂 nerden biliyorsun diye sorma 😁

Bayram temizliği yaptınız mı? Cam silmeli, koltuk silmeli? Evim çok kötü, kadın alacak durumda değilim. Kendim de yetiştiremeyeceğim muhtemelen, ufacık iş yapsam çok yoruluyorum nefes nefese kalıyorum. Çok gelenim olmuyor eşimin akrabalarından 1-2 kişi falan gelirse gelir ama işte. Hiç kasmıyım dimi ya

Bayram temizliği yaptınız mı? Cam silmeli, koltuk silmeli? Evim çok kötü, kadın alacak durumda değilim. Kendim de yetiştiremeyeceğim muhtemelen, ufacık iş yapsam çok yoruluyorum nefes nefese kalıyorum. Çok gelenim olmuyor eşimin akrabalarından 1-2 kişi falan gelirse gelir ama işte. Hiç kasmıyım dimi ya
Koltuk cam kesinlikle kalsın, Allah korusun ya. Ev düzenli tertipli olsun, mutfak banyo temiz olsun daha ne derim ben🤗

Cam silmeyin sakın. Annem beni öyle doğurmuş. Cam silerken suyu gelmiş. Bırakın dağınık kalsın. Bi eşiniz süpürge tutsun siz de toz alın yeter.

Ayy aman kalsın temizliği.. Artık bizlere gelende hamile olduğumuzu bilecek :) Hiç kendimi yoramam zaten çalışıyorum yoruluyorum :)

Kızlar sizi gamsızlığa davet ediyorum çok titizsiniz 😂😂 hergün bir temizlik sorusu yani yapmayın böyle hastalık kapmayacak seviyede olsak yeter bence 😅😂 ben saldım 🫠🫠

Ben saldım ya . Doğuma yakın şirketten çağıracağım dolap içlerine kadar temizlemeli . Şimdilik kalsın cam perde dedim. Günlük rutin işlere zor yetişiyorum :(

Kızlar sizi gamsızlığa davet ediyorum çok titizsiniz 😂😂 hergün bir temizlik sorusu yani yapmayın böyle hastalık kapmayacak seviyede olsak yeter bence 😅😂 ben saldım 🫠🫠
Gerçekten gamsız olmamız gerekiyor artık🤣 7 de iştem eve geldim. Yemek yaptım topladım derken saat 9a geldi. Çamaşır yıkadım bulaşık makinasını çalıştırdım duş aldım saçımı toparladım bu saat oldı ve pert oldum bu kadarcık işle. Bi şeyi yaparlen on kez dinleniyorum çünkü😂 artık detaylı temizlikmiş titiz olmakmış bize göre değil

Ben yaptım hava soğuk olduğundan ufak odaya geçmiştim salonu kapatıp tekrar salona geçtik aşırı dağınık ve tozlanmıştı düşük tehlikesinden dolayı annemle eşim günlük temizlik yapıyordu dipten kalıyordu cam duvar yerler hepsini silmek zorunda kaldım 🤦🏻‍♀️ ağır şeyleri eşim çekti taşıdı ama 2 gün bebeğimin hiç hareket etmemesine sebep oldu salona geçmeden 3 gün önce de mutfak ve tüm evi dip bucak temizlemiştim camlara uzanmadan tabureye çıkıp elimin yetiştiği kadarıyla temizledim gayet yeterli oldu bı yazlık halıların yıkanması kaldı ablamın ayağını kaydırabilirsem ona yıkatırım😂 koltukları da eşim makinayla yapabildiğini yapar bayramdan sonra doğuma ev temiz olur
Eşim şehir dışına çıkacak bende anneme giderim o zamana kadar kirlenmez
Kısa bı dip not olarak duvar ve cam silmeyi hiç tavsiye etmiyorum ben dayanamayip yaptım 2 gün boyunca kendime sövdüm hiç gerek yok macera yaşamaya 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Gerçekten gamsız olmamız gerekiyor artık🤣 7 de iştem eve geldim. Yemek yaptım topladım derken saat 9a geldi. Çamaşır yıkadım bulaşık makinasını çalıştırdım duş aldım saçımı toparladım bu saat oldı ve pert oldum bu kadarcık işle. Bi şeyi yaparlen on kez dinleniyorum çünkü😂 artık detaylı temizlikmiş titiz olmakmış bize göre değil
Zaten yemek bulaşık ve çamaşır yeterince yorucu oluyor bunlar rutin zaten benim iş kotam bu kadar 😂😂

Daha Nisan yağmurları var cam silmek nedir artık kirli camlar moda olsun bu akımı başlatıyorum 😂😂

Back
X