- 21 Kasım 2022
- 231
- 244
- 33
- Konu Sahibi mutlutablo
- #10.441
Anladım hemen dönmesi de çok iyi değil o zamanBenimki 24. Haftada döndü hala da öyle 29.haftamdayim erken döndüğü için vajinal baskı olmuştu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım hemen dönmesi de çok iyi değil o zamanBenimki 24. Haftada döndü hala da öyle 29.haftamdayim erken döndüğü için vajinal baskı olmuştu![]()
Benimde 26 diydi çok şükür geçti şimdi 32 ve 35 haftalari iple çekiyorumBenim ilk hedef 30 sonra 32 aynı düşünüyorum. Her gün bebiş için çok değerli.![]()
Aynen bende öyleyim. İnşallah görürüz o haftaları canım.Benimde 26 diydi çok şükür geçti şimdi 32 ve 35 haftalari iple çekiyorum![]()
Doktor öyle dedi ise öyledir canım. Bazen iğne gibi batma oluyor benim vajinada. Geçer inşallah canum. Ama hamileliğin getirileri.Hanımlar ben ara ara kasık ağrısı çekiyorum. Üç gündür ağrıyor mesela. Genelde sağ kasıkta oluyor. Ayakta durunca zorluyor, yattığımda ve oturduğumda düzeliyor. Doktor bebek büyürken iç bağların gerildiğini, ağrının sebebinin bu olduğunu söyledi. Var mı aynı durumda olan? Bebeğin pozisyon değiştirmesiyle de ilgili olabilir mi acaba diye düşünüyorum ama bilemedim...
Ya 2 yaş sendromundasınız ya koç burcuValla öyle, benim allahtan bir abla var bakan ama o sırada da ben çalışıyor oluyorum. O gittikten sonra bile gün epey uzun, kahvaltıya ikna et, yemeğe ikna et, zaten mesele her şeye ikna etmekteallah kolaylık versin hepimize
![]()
İkisi de değilYa 2 yaş sendromundasınız ya koç burcunerden biliyorsun diye sorma
![]()
Koltuk cam kesinlikle kalsın, Allah korusun ya. Ev düzenli tertipli olsun, mutfak banyo temiz olsun daha ne derim benBayram temizliği yaptınız mı? Cam silmeli, koltuk silmeli? Evim çok kötü, kadın alacak durumda değilim. Kendim de yetiştiremeyeceğim muhtemelen, ufacık iş yapsam çok yoruluyorum nefes nefese kalıyorum. Çok gelenim olmuyor eşimin akrabalarından 1-2 kişi falan gelirse gelir ama işte. Hiç kasmıyım dimi ya
Cam silmeyin sakın. Annem beni öyle doğurmuş. Cam silerken suyu gelmiş. Bırakın dağınık kalsın. Bi eşiniz süpürge tutsun siz de toz alın yeter.Bayram temizliği yaptınız mı? Cam silmeli, koltuk silmeli? Evim çok kötü, kadın alacak durumda değilim. Kendim de yetiştiremeyeceğim muhtemelen, ufacık iş yapsam çok yoruluyorum nefes nefese kalıyorum. Çok gelenim olmuyor eşimin akrabalarından 1-2 kişi falan gelirse gelir ama işte. Hiç kasmıyım dimi ya
AnammmCam silmeyin sakın. Annem beni öyle doğurmuş. Cam silerken suyu gelmiş. Bırakın dağınık kalsın. Bi eşiniz süpürge tutsun siz de toz alın yeter.
Ayy aman kalsın temizliği.. Artık bizlere gelende hamile olduğumuzu bilecek :) Hiç kendimi yoramam zaten çalışıyorum yoruluyorum :)Bayram temizliği yaptınız mı? Cam silmeli, koltuk silmeli? Evim çok kötü, kadın alacak durumda değilim. Kendim de yetiştiremeyeceğim muhtemelen, ufacık iş yapsam çok yoruluyorum nefes nefese kalıyorum. Çok gelenim olmuyor eşimin akrabalarından 1-2 kişi falan gelirse gelir ama işte. Hiç kasmıyım dimi ya
Kızlar sizi gamsızlığa davet ediyorum çok titizsinizBayram temizliği yaptınız mı? Cam silmeli, koltuk silmeli? Evim çok kötü, kadın alacak durumda değilim. Kendim de yetiştiremeyeceğim muhtemelen, ufacık iş yapsam çok yoruluyorum nefes nefese kalıyorum. Çok gelenim olmuyor eşimin akrabalarından 1-2 kişi falan gelirse gelir ama işte. Hiç kasmıyım dimi ya
Ben saldım ya . Doğuma yakın şirketten çağıracağım dolap içlerine kadar temizlemeli . Şimdilik kalsın cam perde dedim. Günlük rutin işlere zor yetişiyorumBayram temizliği yaptınız mı? Cam silmeli, koltuk silmeli? Evim çok kötü, kadın alacak durumda değilim. Kendim de yetiştiremeyeceğim muhtemelen, ufacık iş yapsam çok yoruluyorum nefes nefese kalıyorum. Çok gelenim olmuyor eşimin akrabalarından 1-2 kişi falan gelirse gelir ama işte. Hiç kasmıyım dimi ya
Gerçekten gamsız olmamız gerekiyor artıkKızlar sizi gamsızlığa davet ediyorum çok titizsinizhergün bir temizlik sorusu yani yapmayın böyle hastalık kapmayacak seviyede olsak yeter bence
ben saldım
![]()
Ben yaptım hava soğuk olduğundan ufak odaya geçmiştim salonu kapatıp tekrar salona geçtik aşırı dağınık ve tozlanmıştı düşük tehlikesinden dolayı annemle eşim günlük temizlik yapıyordu dipten kalıyordu cam duvar yerler hepsini silmek zorunda kaldımBayram temizliği yaptınız mı? Cam silmeli, koltuk silmeli? Evim çok kötü, kadın alacak durumda değilim. Kendim de yetiştiremeyeceğim muhtemelen, ufacık iş yapsam çok yoruluyorum nefes nefese kalıyorum. Çok gelenim olmuyor eşimin akrabalarından 1-2 kişi falan gelirse gelir ama işte. Hiç kasmıyım dimi ya
Bu hafta yağacakmış canım.Benim de şehir dışından eşimin ailesi geliyor bayram tatili için. Kendim pek yapamadım, eşime yaptırdım temizliği :) O da yapabildiği kadar yaptı. Camlar filan duruyor, bir ara bir yağmur yağar elbet :)))
Zaten yemek bulaşık ve çamaşır yeterince yorucu oluyor bunlar rutin zaten benim iş kotam bu kadarGerçekten gamsız olmamız gerekiyor artık7 de iştem eve geldim. Yemek yaptım topladım derken saat 9a geldi. Çamaşır yıkadım bulaşık makinasını çalıştırdım duş aldım saçımı toparladım bu saat oldı ve pert oldum bu kadarcık işle. Bi şeyi yaparlen on kez dinleniyorum çünkü
artık detaylı temizlikmiş titiz olmakmış bize göre değil