2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
İyi akşamlar herkese,oyuncak temiZliğini nasıl yapıyorsunuz,şimdi malum buldukları herşeyi ağızlarına götürüyorlar,salyaları akıyor,peluş oyuncakları var,onları arada yıkıyorum,hemen yine ıslatıyor,kalorifer üzerinde kurutuyorum gün içinde,yanlış mı yapıyorum,sizler ne yapıyorsunuz?makinede yıkarsam bozulur mu?

Merhaba bende sizin gibi elde yıkıyorum. Yalnız klasik beyaz sabun kullanıyorum.

Ücretsiz izne mutlaka ayın 15 inde mi ayrılmak gerekiyor? İzne ayrılan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi lütfen...

Merhaba... Bizede aile hekimliğinden ferro sanol verdiler. Neden ilden ile değişiyor bu ilaç isimleri anlamadım. Biz daha kullanmaya başlamadık sizin yazdıklarınızı okuyunca içeriğine baktım paraben içermiyor fakat tatlandırıcı var...

Aynı il içinde bile değişiyor. Ben de monovit yerine Acd aldım, vitamin için daha iyi dediler. Içinde şeker var. Kan ilacını daha kullanmadim, tahlil yaptırcaz hafta içi. Bakalım sonuç ne olacak ona göre başlıcam.

Makinede bozulur bence. Elde yıkamaya devam

Tahlilsiz verilmemeli bencede Yarın aşı ve doktor kontrolü var sorucam.

Doğru anlamışmıyım: Örneğin ben 30 Kasımda ücretsiz izine ayrılıcam ayın 15inde alacağım maaşın yarısını iade etmem gerekiyor. Bunu idare hesaplıyor değil mi?
Şimdi şöyle. Maaşı önden mi alıyorsun o önemli. Önden alıyorsan evet öyle olacak. Dilekçenı maaşlar yapılmadan verirsen çalışacağın kadar maaş verirler. Ama maaş aldıktan sonra ayrılırsan geri yatırırsin. Idare hesaplar evet. Devletteysen mutemet hesaplar. Özeli bilmiyorum

Arkadaşlar merhaba arada bir de olsa girmeye çalışıyorum.Umarım hepinizin bebekleri çok çok iyi ve sağlıklıdırbenim bebeğimde 4 ay 10 günlük oldu ve eli hep ağzında alışmasın diye çok uğraştım ama şapur şupur elini emiyor sizinkilerde de var mı böyle birşey?Diş mi diye düşünüyorum daha çok erken birde gece uykularınız nasıl ne durumdasınız?

B biohazard
Benimki de iki aydir nerdeyse ayni durumda, ellerini agzina soksun mudahale etme, gelisimi icin onemli ellerini kesfediyor. Dis hemen cikarmasa da 3.ayda kasinmaya baslar dedi benim doktorum.benimki 5ay 3gunluk. 2 aydir eli agzinda hatta artik ayagi da agzina :)

Kızlar benim oğlum 12temmuz doğumlu henüz bir şeylere uzanamıyor uzanmaya çalışıyor ama ellerini tam kullanamıyor , bir şeyleri almak için ağzını şekilden şekile sokuyor sizinkilerde öyle mi yapıyor ?

Bende Dr a sorduğumda normal dedi fakat nerdeyse elinin tümünü Ağzına alacak demekki normal bir gelişim Süreci bizimki henüz ayaklarını alamıyorvuyku düzeni nasıl peki

Benimki de 15 temmuz doğumlu benimki de elini uzatıyor fakat tam kavrayamıyor yan dönemiyor da aslında çok da hareketli.Evet sanki ağzıyla tutacakmış gibi yapıyor

Benimki de 15 temmuz doğumlu benimki de elini uzatıyor fakat tam kavrayamıyor yan dönemiyor da aslında çok da hareketli.Evet sanki ağzıyla tutacakmış gibi yapıyor
Ayni gun dogmuslar oglumla .bizde daha elimizi kullanamıyoruz daha donemiyoruzda bende diyorum acaba yavas mi ilerliyor gerci normalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…