2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ayni gun dogmuslar oglumla .bizde daha elimizi kullanamıyoruz daha donemiyoruzda bende diyorum acaba yavas mi ilerliyor gerci normalmis
Dr da normal dedi ama oğlumdan önce Doğan bir bebek var tanıdık o dönebiliyormuş bilmiyorum ki olması gerektiği gibi mi?oyuncağı falan eline verirsek tutabiliyor Ağzına götürüyor o kadar da çok uğraşıyoruz ki yakalasın diye ama henüz yakalayamıyoruz.Otun Halısı aldım onda da dokunaniliyor.

B biohazard
Uyku duzenimiz yok desem yeridir besigine koyarsam saat basi uyaniyor, yanimda yatarsa daha iyi uyuyor.
5.ayini doldurmadan bir gun once tam olarak dondu, bi iki hafta once de yan donmeye baslamisti. Pes pese oluyor hepsi:)

Benimki de 15 temmuz doğumlu benimki de elini uzatıyor fakat tam kavrayamıyor yan dönemiyor da aslında çok da hareketli.Evet sanki ağzıyla tutacakmış gibi yapıyor
Benim ki çok hareketli bir bebek değil hatta doktor tembel demişti ama sanki hareketlenmeye başladı gibi geliyor bana , ağzını yuvarlak yapıyor ya çok tatlı görünüyor değil mi

Iyi aksamlar okumanizi tavsiye ederim kizlar
Kızlar benim oğlum 12temmuz doğumlu henüz bir şeylere uzanamıyor uzanmaya çalışıyor ama ellerini tam kullanamıyor , bir şeyleri almak için ağzını şekilden şekile sokuyor sizinkilerde öyle mi yapıyor ?
Merhaba bilmiyorum var mi ama yoksa oyun halisi almani tavsiye ederim ellerini ordki oyuncaklara dokunmak tutmak icin uzatacak oynayacak onlarla benim ogluma cok katkisi oldu yanina bisey koyuyorum yada uzerine bi geliyorum ki almis eline

Kizlar merhaba umarim herkes iyidir. Alinti yapamadim bir turlu. Bir arkadas sormus; 4. Ayda benim oglusumda 68cm 8500 kiloydu. 3310 gram 49 cm dogdu. Ya benim sizlere birsey sormam gerek. Aranizda bebegi issilik olan var mi ve nasil gecti. Benim oglan yazin bile olmamisken bu havada issilik oldu ya. Altina uzun citcitli ustune ince bir penye seklinde iki kat giydiriyorum altinada normal bir pantolon. klima calistirmiyoruz icerisi 22 derece falan. Bazen iki gunde ben bazen uc gunde bir banyo yaptiriyorum. Boynunun alti ense kulak arkalari falan komple issilik. Banyodan sonra deli gibi agliyor. Ne yapsam bilemedim tavsiyeleriniz nelerdir sizler ne giydirip ne sıklıkta yikiyorsunuz

droplion droplion
Ben de sifir kollu citcitli ustune de uzun kollu giydiriyorum ev de baya sicak oluyo malesef ama yazin isilik oldugu halde simdi bisey yok canim.
Ek gidaya falan basladin mi ya da mamasini mi degistirdin ya da sutunden bisey gecip dokunuyo olabilir mi ?

Arkadaşlar merhaba arada bir de olsa girmeye çalışıyorum.Umarım hepinizin bebekleri çok çok iyi ve sağlıklıdırbenim bebeğimde 4 ay 10 günlük oldu ve eli hep ağzında alışmasın diye çok uğraştım ama şapur şupur elini emiyor sizinkilerde de var mı böyle birşey?Diş mi diye düşünüyorum daha çok erken birde gece uykularınız nasıl ne durumdasınız?
Dis icin erken ama dis olabilir canim bir aydir benimde ogkum.herseyi agzina tikiyordu resmen ellerini agzi hiç bos kalmiyordu v4ay 3gunluguz alt dislerimiz cikti

Merhaba bilmiyorum var mi ama yoksa oyun halisi almani tavsiye ederim ellerini ordki oyuncaklara dokunmak tutmak icin uzatacak oynayacak onlarla benim ogluma cok katkisi oldu yanina bisey koyuyorum yada uzerine bi geliyorum ki almis eline
Bende almayı düşünüyorum ama bir türlü sipariş edemedim . Senin söylediklerinden sonra da eşime söyledim yarın sipariş edeceğiz inşallah. Sen hangi oyun halısını aldın canım ?

Kizlar ikiz bebeleri olan yeliz vardi ya tekrar hamileymis yine temmuz annesi.. Tesadufen gordum :KK57::KK57::KK57: saglikla kucaguna alir ins ama dikatli olmak gerek

Kizlar merhaba umarim herkes iyidir. Alinti yapamadim bir turlu. Bir arkadas sormus; 4. Ayda benim oglusumda 68cm 8500 kiloydu. 3310 gram 49 cm dogdu. Ya benim sizlere birsey sormam gerek. Aranizda bebegi issilik olan var mi ve nasil gecti. Benim oglan yazin bile olmamisken bu havada issilik oldu ya. Altina uzun citcitli ustune ince bir penye seklinde iki kat giydiriyorum altinada normal bir pantolon. klima calistirmiyoruz icerisi 22 derece falan. Bazen iki gunde ben bazen uc gunde bir banyo yaptiriyorum. Boynunun alti ense kulak arkalari falan komple issilik. Banyodan sonra deli gibi agliyor. Ne yapsam bilemedim tavsiyeleriniz nelerdir sizler ne giydirip ne sıklıkta yikiyorsunuz
Canim.isilik olduğundan emin misin

Benim ki çok hareketli bir bebek değil hatta doktor tembel demişti ama sanki hareketlenmeye başladı gibi geliyor bana , ağzını yuvarlak yapıyor ya çok tatlı görünüyor değil mi
Hareketlenir merak etme benim ki doğduğundan beri çok hareketli boyu ve kilosu kaç?

Oyun halısını bende tavsiye ederim gerçekten çok işe yarıyor ama Öylece yatırmamalı nasıl oynaması gerektiğini gösterip öyle yatırıyorum ben

Benim bebeğim de de geçen ay oldu ama isiliğin bir türüymüş cildi kuru olan bebeklerde oluyormuş benim doktorum bebek nemlendiricisi sür dedi geçmezse ilaç veririz dedi fakat geçti mustela nın nemlendiricisini kullandım ondan olabilir mi Dr bir danış istersen bu arada banyo yaptırma aralıklarını uzat ve şampuanbir az kullan da demişti

droplion droplion
Ben de sifir kollu citcitli ustune de uzun kollu giydiriyorum ev de baya sicak oluyo malesef ama yazin isilik oldugu halde simdi bisey yok canim.
Ek gidaya falan basladin mi ya da mamasini mi degistirdin ya da sutunden bisey gecip dokunuyo olabilir mi ?
Yok canim mama falan vermiyorum ama simdi sen oyle diyince aklima geldi. Demir ilacina basladik ondan olmus olabilir mi acaba gecmezse doktora bir sorayim bari

X