Yanlis anlama sakin.. Doğru olabilir isi ticarete döktükleri için böyle düşündümSagol canim...
Ilk kes duydum bunu himmm... Düşünmek lazım ama benim aklima pek yatmadi:)
Aglamasi kesildi mi?Yesil kaka cok sik yapiodu israrla kakayida görmek istedi pzt kaka vercez... İdrar temiz çıktı jel ve fitil verdi şimdilik
Nette cok fazla yanlış bilgi var denersen v ise yararsa gaberimiz olsun :)Yok canım, neden yanlış anlayayim :) ben de nette okudum işe yarıyor diye. O yüzden güvenemedim. Reklamdır vs diye. Bakalım karar vereyim bilgi veririm size
Sagol canim darisi ins... Oyy ilk gunden boyleyse kalan 30 disi düşünemiyorumSelam kızlar sukur atessiz atlattik asimizi biz dort ay kilo ve boyunuz nasil kızlar. Hicran dişiniz hayirli ugurlu olsun darisi bizlere ins devamida kolaylikla cikar.
gelince biraz uyudu simdi daha iti... Oyy fena agladi ya titreye titreye rabbim yawrularimizin yardimcisi olsunAglamasi kesildi mi?
Canım 70 cm, 8900 benim oğlum. Iri doğdu öyle devam ediyor :)Selam kızlar sukur atessiz atlattik asimizi biz dort ay kilo ve boyunuz nasil kızlar. Hicran dişiniz hayirli ugurlu olsun darisi bizlere ins devamida kolaylikla cikar.
Tmm canım haberdar ederimNette cok fazla yanlış bilgi var denersen v ise yararsa gaberimiz olsun :)
Çok geçmiş olsun canım. Inşallah kolay atlatırsiniz bu geceyiiki gündür kırk derece ateşle yatıyorum. oğlumu ne öpebiliyorum ne de sarılabiliyorum. kullandığım ilaçlar sütün tadını değiştirdi sanırım emmiyo üstelik ishal yaptı oğlum. bugün dördüncü ay aşımızı da olduk. inşallah ateşi çıkmaz kuzumun. kısacası çol m
tsuzum
Slm canim 4.ay asimizda 8 kiloyduk boyu da 64 cm 3160 kg 50 cm dogdu senin bebeginbkilosu ne kadarSelam kızlar sukur atessiz atlattik asimizi biz dort ay kilo ve boyunuz nasil kızlar. Hicran dişiniz hayirli ugurlu olsun darisi bizlere ins devamida kolaylikla cikar.
Canım dr gaz bımbası gıbı dıyor her gıttığımızde tamam gaz var herturlu ilacı kullandım ama sıkıntı bıtmedi özeller bulamadı devlet hastanesınde buldular bez kapatırlen butun bebekler ağlar ondan değildir morarıp ağlıyodu hatta vıdeoya aldım dr gösterdım hastanede kan aldılar ben ve eşim çıldırdık dedıler yatıp bğtüngun kan idrar testı fakulteye yatırın bizde korktuk birileri su içirin düşer diyınce şimdi bekliyorux 2 ve 3 mm görünüyo büyürse mecbur yatıcaz acaba erken doğumdan mı dıye şüphelendik ama bazı bebeklerde olurmuş inşşş sorunsuz atlatırızMerhaba benim de 17 temmuz dogumlu bi oglum var, benim oglumda cok agliyo ama hep kolik denildi hic bir yerine bakilmadan, gecen gun cok yakin arkadasimin yigenine de cok agliyo diye bakmislar iki bobregi de doluymus 6mm olmus seninki kac mm ?eger kucuk olursa ilacla tedavi oluyormus ama arkadasimin yigeninki cok buyumus bu arada yigeni 8 aylik ankaraya goturduler iki secenek sunmuslar ya lazerle girip alio cikacaklar yada parcalayacaklarmis parcalayinca 1 ay icinde idrariyla kendi atacakmis neye karar verdiler bilmiyorum. Ama bunlari duyunca benim de icimde bi suphe olustu hep gaz diyorum simdi dise yoruyorum ama bi baktiricam bende cunku benim oglumda cok agliyo. Bende sana sunu sorabilir miyim aglamalri nasildi mesela benim oglum altini kapatirken agliyo acik kalamk istiyo, kiyaget degistirmek istemiyo kucakta bi sorun yok kucak istiyo seninki nasildi acaba yazar misin
Cok sık duymaya basladik aileden olabiliyomus anne yada baba tarafinda varsa, insallah bezine bi bakarsin ki annesi dusurmus hangi ildesin istanbuldaysan arkadasim dan gittikleri doktorun adini ogreniyim harika bi profosormus ve 2 3 mm olanlari ilacla dusuruyomus yada ilacin adini ogrenmeme ister misin arastirirsin kafana yatarsa alirsin ama bolca su icirmek gerekiyomus Rabbim sifasini versin hic birimizi evladimzla sinamasin insallahCanım dr gaz bımbası gıbı dıyor her gıttığımızde tamam gaz var herturlu ilacı kullandım ama sıkıntı bıtmedi özeller bulamadı devlet hastanesınde buldular bez kapatırlen butun bebekler ağlar ondan değildir morarıp ağlıyodu hatta vıdeoya aldım dr gösterdım hastanede kan aldılar ben ve eşim çıldırdık dedıler yatıp bğtüngun kan idrar testı fakulteye yatırın bizde korktuk birileri su içirin düşer diyınce şimdi bekliyorux 2 ve 3 mm görünüyo büyürse mecbur yatıcaz acaba erken doğumdan mı dıye şüphelendik ama bazı bebeklerde olurmuş inşşş sorunsuz atlatırız
Bursa dayım burda bır prof a götürdük ama yatış dedı yınede dr adını ilacın adınıda verırsen çok sevinirim yada arkadaşının tel versen görüşsem kendisiyle olurmu nasıl bır yol iLedıklerını sorsam çok sağolCok sık duymaya basladik aileden olabiliyomus anne yada baba tarafinda varsa, insallah bezine bi bakarsin ki annesi dusurmus hangi ildesin istanbuldaysan arkadasim dan gittikleri doktorun adini ogreniyim harika bi profosormus ve 2 3 mm olanlari ilacla dusuruyomus yada ilacin adini ogrenmeme ister misin arastirirsin kafana yatarsa alirsin ama bolca su icirmek gerekiyomus Rabbim sifasini versin hic birimizi evladimzla sinamasin insallah
Masallah bebeğine anne sütümü alıyo sadece biz 5 aylıkken 8 kiloydukSlm canim 4.ay asimizda 8 kiloyduk boyu da 64 cm 3160 kg 50 cm dogdu senin bebeginbkilosu ne kadar
Merhaba hayırlı olsun bebeğiniz,geç kaldım diye düşünmeyin,bende o haftalarda başlamıştım,normalde hamile kalmadan 3 ay önce başlamak gerekliymiş.siz bundan sonra ihmal etmeyinArkadaslar ben 8hafta 4gunluk hsmileyim ama folik asit kullanmadim cok tedirgin oldum ihmal etdim simdide gec kaldigimi dusunuyorm icimi bi turlu rahatlatamiyyorm
Hayırlı olsun canım. Inşallah sağ salim alırsın kucağına. Hiic takma kafana. Ben de bilmiyordum hamile olduğumu. Kullanmadim doğal olarak. Cevremde saçma sapan yorum yapanlar oldu. Öğrendikten sonra kullandım düzenli olarak. Tosun gibi sağlıklı bi oğlum oldu. Hamileyken koştum, şınav mekik çektim. Atladım zipladim (tabi hamile olduğumu bilmeden) hiçbir şey olmadı.. Sana düşen bundan sonra sağlığına dikkat etmek, ilacını almak, iyi beslenmek. Bundan onceyi sil kafandanArkadaslar ben 8hafta 4gunluk hsmileyim ama folik asit kullanmadim cok tedirgin oldum ihmal etdim simdide gec kaldigimi dusunuyorm icimi bi turlu rahatlatamiyyorm
Bu soylediklerin cok iyi geldi gercekten cok sagolHayırlı olsun canım. Inşallah sağ salim alırsın kucağına. Hiic takma kafana. Ben de bilmiyordum hamile olduğumu. Kullanmadim doğal olarak. Cevremde saçma sapan yorum yapanlar oldu. Öğrendikten sonra kullandım düzenli olarak. Tosun gibi sağlıklı bi oğlum oldu. Hamileyken koştum, şınav mekik çektim. Atladım zipladim (tabi hamile olduğumu bilmeden) hiçbir şey olmadı.. Sana düşen bundan sonra sağlığına dikkat etmek, ilacını almak, iyi beslenmek. Bundan onceyi sil kafandan
Anne sutu aliyo canim ek gida daha vermiyorum dr verme dedi sadece biraz su veriyorum gun icindeMasallah bebeğine anne sütümü alıyo sadece biz 5 aylıkken 8 kiloyduk