- 30 Mayıs 2014
- 148
- 101
hoşgeldin hicran aşıdan sonra daha huysuz oluyorlar ben 2 gün çektim.Allah yardımcın olsun.aşı ağır geldi benim kıza.ateş yapmadı ama çok ağrıdı bir yerleri herhalde 3 kere calpol verdim o biraz rahatlattı.her şeye ağladı.6 ay aşısı daha ağır diyolar hayırlısı olsunSlmmmmmmm guzel annislerrrr bi sure giremedim simdi burdayim bugun tam 4aylik oldukcok sukur bu aralar pek huysuzuz asimizda pzt gunu
Bez konuşulmuş bebde prima aktif bebek kullanıyorum 4numaraya gectim uzun zaman 4 numara kullanırız gibi geliyor... gazli yapinca beline cikiyor ... Denemedim ama bezi belinin ordan bir cm iceri katlayip baglayinca cikmiyomus denemek lazim
Mrb fatmacimbiyiyiz çok şükür sen nasilsin bebisin nasilyok hayatım ben istanbuldayım...
yaa acaba hangisi adını sanını bilen varmı acaba?
huggies kullanıyorum çok memenunum ayrıca bek bandı var ve bariyerleri de var tavsiye ederim.. molfix ve bim hriç tüm bezleri denedim bu arada..
http://www.gurmebebek.com/ kızlar bu sayfayı şimdi gördüm sanırım güzel bi sayfa hemen paylaşmak istedim sizinle fikir olabilir..
bu arada hicran 3.5 aydan sonra nasılsın :)
Gecmis olsun canim evet asi agirmis ins kolayca atlatiriz su son hafta cok huzursuz dis mi acaba diyorum... Gecen gun misafir vardi aksam yikti ortaligi gelenlerde huzursuz oldu bizim yüzümüzden mi diye erkenden kalktilar gezdirorsen hoplatirsan iyi.. Yatmayi hic sevmiyo boyle boyle buyucezhoşgeldin hicran aşıdan sonra daha huysuz oluyorlar ben 2 gün çektim.Allah yardımcın olsun.aşı ağır geldi benim kıza.ateş yapmadı ama çok ağrıdı bir yerleri herhalde 3 kere calpol verdim o biraz rahatlattı.her şeye ağladı.6 ay aşısı daha ağır diyolar hayırlısı olsun
Bir haftadir bizimde kirizlerimiz tutuyo ne yaparsam yapiyim susmuyo salyalari cok oyuncaklar agizda bi dislik girmiyo :)Gecmis olsun canim evet asi agirmis ins kolayca atlatiriz su son hafta cok huzursuz dis mi acaba diyorum... Gecen gun misafir vardi aksam yikti ortaligi gelenlerde huzursuz oldu bizim yüzümüzden mi diye erkenden kalktilar gezdirorsen hoplatirsan iyi.. Yatmayi hic sevmiyo boyle boyle buyucez
Aynennn.... Emzigi atiyo battaniyesini agzina tikiyo resmen ne bulursa agzina sokuyoBir haftadir bizimde kirizlerimiz tutuyo ne yaparsam yapiyim susmuyo salyalari cok oyuncaklar agizda bi dislik girmiyo :)
Benimki de oyle kucakta susardi simdi kucagimda da huysuz gaz dertleri azaldi simdi dis Allah bebeklerimize de yardim etsin bizleredeBir haftadir bizimde kirizlerimiz tutuyo ne yaparsam yapiyim susmuyo salyalari cok oyuncaklar agizda bi dislik girmiyo :)
Hoşgeldin canım :)Slmmmmmmm guzel annislerrrr bi sure giremedim simdi burdayim bugun tam 4aylik oldukcok sukur bu aralar pek huysuzuz asimizda pzt gunu
Bez konuşulmuş bebde prima aktif bebek kullanıyorum 4numaraya gectim uzun zaman 4 numara kullanırız gibi geliyor... gazli yapinca beline cikiyor ... Denemedim ama bezi belinin ordan bir cm iceri katlayip baglayinca cikmiyomus denemek lazim
Kızlar bende vardı parabensiz kan damlasınin adı. Su yurtdışında satılan. Bakayım da yazarım buraya. Bir de bi ecz. Arkadaşım bi ilaç ismi söyledi, bu iyi dedi eşim alacak. Okurum onu da paraben yoksa bilgilendiririm sizi de. Gurmebebek güzel bi site 6 aylık olsun bebisler diye bekliyorum hevesle :)yok hayatım ben istanbuldayım...
yaa acaba hangisi adını sanını bilen varmı acaba?
huggies kullanıyorum çok memenunum ayrıca bek bandı var ve bariyerleri de var tavsiye ederim.. molfix ve bim hriç tüm bezleri denedim bu arada..
http://www.gurmebebek.com/ kızlar bu sayfayı şimdi gördüm sanırım güzel bi sayfa hemen paylaşmak istedim sizinle fikir olabilir..
bu arada hicran 3.5 aydan sonra nasılsın :)
Aynen canım kepçe kadar desek yeridir. Üst baştan geçtim de yanaktan akarken saçına da geliyo sinir oluyorum. İnşallah geçer@firarpetest
Cnm benim kızda öyle cok kusuyo eskiye göre azaldı ama hala kusuyo çay kasığı kadar değil belki bazen kepçe kadar:) doktora dedim reflu olabilir önemli bisey değil basını yüksekte tutun dedi kv de kusan cocuk iyidir yarıyor demek ki diyo insallah yakında gecer
Nrb canim hosgeldin aramuza... Sujur bebegin iyiymis o günler geride kalmışMerhaba arkadaşlar bende temmuz annesi olacaktım ve sizi takip edıyordum zor bir hamilelik geçirdim erken doğum yaptım mayıs annesi oldum bebeğim kövezde kaldı zorzamankar geçirdik şimdi çok şükür bebeğim burdaki heekesi okuyordum
Hosbulduk kuzucumHoşgeldin canım :)
Kızlar bende vardı parabensiz kan damlasınin adı. Su yurtdışında satılan. Bakayım da yazarım buraya. Bir de bi ecz. Arkadaşım bi ilaç ismi söyledi, bu iyi dedi eşim alacak. Okurum onu da paraben yoksa bilgilendiririm sizi de. Gurmebebek güzel bi site 6 aylık olsun bebisler diye bekliyorum hevesle :)
Sağlıklı olsun da bebişlerimiz mayıs haziran farketmez :).sen yine gel buralara be, hoşgeldin sefalar getirdin :)Merhaba arkadaşlar bende temmuz annesi olacaktım ve sizi takip edıyordum zor bir hamilelik geçirdim erken doğum yaptım mayıs annesi oldum bebeğim kövezde kaldı zorzamankar geçirdik şimdi çok şükür bebeğim burdaki heekesi okuyordum
Haftada iki üç kez ya biz çıkıyoruz ya misafir geliyor. Ama yabancılari ayırt etmeye başladı sanırım o yüzden. Ben daha sık dışarıya çıkayım desem malum önümüz kış. Ağlıyor yaa, evin kapısından girince susuyor. Bazen misafir varken de aynı şeyi yapıyor :/ misafirler gidince başlıyor gülmeye. Daha sık insan içine çıkarmam gerekiyor öyleysegeek4810
Artik ortami da insanlari da yabancilamaya basladilar canim. Cok sık da disari cikmiyosaniz normaldir. Zamanla aliscaklar disariya :)
off hicran bebiş fenaa bi kucak manyağı oldu sadece kucakta akşama kadar pış pışş 8 aylık doğdu ağzı minnacıktı benim de göğüs ucum yoktu emzirmekte sıkıntı çektim sonra sağdım verdim bberona alıştı neredeyse hiç emmedi, sütüm bitti bitecek derken bi makine kiraladım şu bebek emmesini taklit eden hastane tipi bişi 1 hafta oldu işte bide süt artırıcı şeyler içiyorum ki çoğalsın diye ama günde 100 cc bile çıkmıyor :Mrb fatmacimbiyiyiz çok şükür sen nasilsin bebisin nasil
Merhaba arkadaşlar bende temmuz annesi olacaktım ve sizi takip edıyordum zor bir hamilelik geçirdim erken doğum yaptım mayıs annesi oldum bebeğim kövezde kaldı zorzamankar geçirdik şimdi çok şükür bebeğim burdaki heekesi okuyordum
Hoşgeldin canım :)
Kızlar bende vardı parabensiz kan damlasınin adı. Su yurtdışında satılan. Bakayım da yazarım buraya. Bir de bi ecz. Arkadaşım bi ilaç ismi söyledi, bu iyi dedi eşim alacak. Okurum onu da paraben yoksa bilgilendiririm sizi de. Gurmebebek güzel bi site 6 aylık olsun bebisler diye bekliyorum hevesle :)
Ferro sanol saft canım. Bu yurtdışından istedikleri.off hicran bebiş fenaa bi kucak manyağı oldu sadece kucakta akşama kadar pış pışş 8 aylık doğdu ağzı minnacıktı benim de göğüs ucum yoktu emzirmekte sıkıntı çektim sonra sağdım verdim bberona alıştı neredeyse hiç emmedi, sütüm bitti bitecek derken bi makine kiraladım şu bebek emmesini taklit eden hastane tipi bişi 1 hafta oldu işte bide süt artırıcı şeyler içiyorum ki çoğalsın diye ama günde 100 cc bile çıkmıyor :dr. 3 gün evvel ek gıdalara geç elma armut havuç suyu ver muhallebi ve çorbalara başla dedi başladık bu gün düne göre daha az muhallebi devam maması ve çorba yaptım onlarıda çok az yedi artık delirmeye ramak kaldı...
hoş geldin inş yaşamış yaşayacağın en kötü şeyler bunlardır son olmuş olsun inş.. şimdi bebiş nasıl peki benim ki 8 aylık oldu ve hala sıkıntısını çekiyorum gelişmelerinde 1 ay geriden geliyor, senin kız mı erkek mi bilmiyorum ama bıdık ne alem de..
canım öğrenir paylaşırsan sevinirim :) site güzelmiş üye oldum ama tam anlamıyla bakamadım maalesef fakat oradaki bi tariften çorba yaptım güzel oldu :)
bu sipalar hep aynı demekkiGecmis olsun canim evet asi agirmis ins kolayca atlatiriz su son hafta cok huzursuz dis mi acaba diyorum... Gecen gun misafir vardi aksam yikti ortaligi gelenlerde huzursuz oldu bizim yüzümüzden mi diye erkenden kalktilar gezdirorsen hoplatirsan iyi.. Yatmayi hic sevmiyo boyle boyle buyucez