2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Canim bebisin gelisimi nasil dr dediyse gec ek gidaya bide sut artiricibi damla varmis onuda deneyebilirsin ins artar ama cok stres yapma elimizden.geleni yapiyoruz uzme uzuldukce azalir sutun

Maş
Kislaaaaarrrrrrrr mujdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :):):):):):):):):):):):):)oglusumun alt disleri cikmis bugun 4aylik olduk biraz aceleciyizzzz
Maşallah,kaç günde çıktı acaba?oğlumun da damağı çok kaşınıyor ama damakta beyazlıktan başka birşey yok,salyası çok fazla,biraz huysuz(belki aşıdan ötürü)

Maş

Maşallah,kaç günde çıktı acaba?oğlumun da damağı çok kaşınıyor ama damakta beyazlıktan başka birşey yok,salyası çok fazla,biraz huysuz(belki aşıdan ötürü)
Sagol canim valla uzun zamandır herseyi agzina almaya calisiyordu ellerimize bile bi saldirisi var ki damagi beyazdi salyasi akiyor ama cok degil ins hepsi kolayca cikar...

Bende prima premium care kullanıyorum, bezin yarısından çoğu boşken kakayı belden çıkarmak ayrı bir yetenek işi sanırım,şimdilerde zaten bezini zor bağlıyorum,kaçıyor elimden:)

Hepinize tesekkur ederım bebeğim erkek çok şükür zor gunler geçti inşaallah şuan haftaya 6 aylık olucaz gazımız çok kusmamız var bıde kakasını ben fitille yaptırıyorum kilo alımı guzel bastan memeyı tutmadı 2 ay sağarak verdım tuttu emiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…