- 19 Şubat 2014
- 347
- 219
- 34
Doktor bize üst sınırda dedi, 70 cm, 8900 çıplak halde. Emzirme aralarını aç dedi. Bana pek .mantıklı gelmedi zaten çok sık emzirmiyorum. Obez yaparsın çocuğu diyo, bir yandan maşallah çok iyi gelişimi diyo :) bunamis sanırım O yüzden sordum canım sağol. Bakalım bugün de sağlık ocağına gidicem onlar ne dicek.64 cm boyu kilo da 8500 gr canim
Inşallah iyi haberlerinizi alırız canım. Sen bol bol dua et, Allah dermani olmayan dert vermesin. Aahh ah o akdeniz üniversitesinde ne günlerimiz geçti.. 28. Haftamda ordaydim. Babam hastanede yatıyordu, 12 gün boyunca hastane, bahçe, araba üçgeninde yaşadım. Allah o minik meleğe yardım edecektir. Içinizin rahat etmesi açısından isterseniz ankaraya da götürürsunuz. Inşallah temiz çıkar da ferah bi nefes alırsınız. Kilo alımı bu denli önemliyse sizin için mutlaka dr. Ile görüş, mama ek gıda vs.. Ne yapılması gerekiyorsa öyle yap, her çocuk farklı.. Allah şifasını versin canım.. Annelerin duasi kabul olur, bol bol dua zamanı..2 tane delik çıktı bunun çeşitleri var asd vsd diye bizde ikisinden de var asd kendiliğinden kapanıyor ama vsd riskli kapanmayabilir dediler iki gün sonra tekrar ekimiz var bize dioksin diye bir damla verdiler 4 aydır onu kullanıyoruz kalp büyümesi olmasın diye çok riskli bi damla tek damla veriyoruz Allah korusun ikinci damlayı verirsek kurtuluşu yok hiç bi şekilde müdale edemiyorlar. Şimdi iki gün sonra tekrar eko çekilecek deliğin durumuna bakacaklar 2 yaşına kadar kapanabilir bekleyebiliriz dediler ama hersey kilo alımına bağlı eğer zayıfı giderse beklemeyiz ameliyat olur dediler işte Antalya'da sadece cocuk kardiyolojisi üniversitede var ordada stajyerler ilgileniyor bizde Prof doktordan özeline randevü aldık bakalım bide ona götürecek olmazsa Ankara ya götürüp baktırmayı düşünüyoruz bakalım bizi neler bekliyor.