2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Cumartesi kontrole gittik, doktor kan tahlili istedi, ek gıda sakın verme dedi oğlum da iyiymiş. Guatr için tahlil yapılacak. Bakalım ne olacak sonuç. Yarın da aşı var
Umarım temiz çıkar sonuçlar. Bizimde 21 de aşılar bu sefer kaç tane aşı vuracaklar bilginiz varmı?

Inşallah bir an önce kapanır kalbindeki delikler. Sıkma canını, her şeyin hayırlısı. Sağlıklı olsunlar da bu günler geride kalır, unutulur inşallah. En güzel tarafı bebeğin hiç hatırlamayacak bu kötü günleri :) aşı sanırım iki tane bacaktanmis. Ben ek gıdaya gecmicem 6. Aya kadar. Tabi bu şimdilik fikrim :)

Doktorun ek gıdaya geçmenı önerdiyse geç bence. erkenden tatmış olur. Baba doktorumuz da önermedi, kilo alımı normal olduğu için.

Evet bende 10 Temmuz'da doğum yaptım ekin naz adında bi kızım oldu. Nasıl gidiyo gelişimi nasıl bebeğinizin ek gıdaya başladınız?
Çok tatlı maşallah ekin naz hanım :) çıtı pıtı güzel bi kız olacak annesi, sen dert etme kendine hiç. Kilo da alır, akranlarını da yakalar o :)

Sizde bugun 4 ayliksiniz dimi ne guzel esimin izin gunleri salı gunuo yuzden biz yarin gitcez, insallah senin guzel keremin de hic aglamadan ateslenmeden atlatir annesi

ilk oğlumda çalışıyordum mecbur mama desteği de yapıyordum ama beklemiştim yine de 6. aya kadar

sen bilirsin tabi , özellikle doktorunun tavsiyesi önemli

kaç kilo güzel kızın?
Daha yeni 5 kilo oldu doktorumuzu değiştirmiştik değiştirdiğimiz doktor başlayalım demişti ama yeni götürdüğümüz doktor 5.ayı bekleyelim dedi ne yapacağımı şaşırdımşaşırdım

2 kg demişsin çok küçük doğmuş miniğim ya. doktorunu dinle bence de daha sindirim sistemleri ek gıda için hazır değil bence de. en azından 5-5,5 aylık olsun annesi

Slm.canlar topik hareketlenmis yeni arkadaslar gelmis topige hosgelgeldiler ben temmuz 4 de dogum yapacaktim kizim bi hafta erken geldi iyiki de bir hafta erken dogmus annesine acidi annesini kimseye kullandirmak istemedi

2 kg demişsin çok küçük doğmuş miniğim ya. doktorunu dinle bence de daha sindirim sistemleri ek gıda için hazır değil bence de. en azından 5-5,5 aylık olsun annesi
Evet cok küçük doğdu. Sanırım bekliycem 5 . Ayını mecbur. Sizinki kaç kilo oldu ?

canım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…