- 7 Kasım 2014
- 51
- 25
- 31
Ne güzel bende kendimi hep normal doguma hazırlamıştım benim sezeryanım çok zor oldu uyutmadım cok açık çektim.Çalıştığım için ben de hamileliğimde okumakla yetiniyordum şimdi daha güzel :) ben normal doğum yaptım.
Umarım temiz çıkar sonuçlar. Bizimde 21 de aşılar bu sefer kaç tane aşı vuracaklar bilginiz varmı?Cumartesi kontrole gittik, doktor kan tahlili istedi, ek gıda sakın verme dedioğlum da iyiymiş. Guatr için tahlil yapılacak. Bakalım ne olacak sonuç. Yarın da aşı var
Hayır
hayır bende sezeryanla yaptım son ay bebeğim hiç kilo almadı doktorda beklemeyelim alalım dedi ama cok pişman oldum. 2700 bekliyorduk 2 kilo doğdu kalbinde iki tane deliği var 12 gün küvezde kaldı. Zor günler geçirdik halada öle kalbindeki delikler kapanmadı. Kilo alımının cok iyi olması lazım ek gıdaya gecmek istiyorum siz başladınız mı?
Çok tatlı maşallah ekin naz hanım :) çıtı pıtı güzel bi kız olacak annesi, sen dert etme kendine hiç. Kilo da alır, akranlarını da yakalar o :)Evet bende 10 Temmuz'da doğum yaptım ekin naz adında bi kızım oldu. Nasıl gidiyo gelişimi nasıl bebeğinizin ek gıdaya başladınız?
Evet bende 10 Temmuz'da doğum yaptım ekin naz adında bi kızım oldu. Nasıl gidiyo gelişimi nasıl bebeğinizin ek gıdaya başladınız?
Ama benim sütüm yeterli değil mamada veriyorum o yüzden erken gecmek istiyorum.benim oğlum da 10 temmuz doğumlu. ek gıda için 6. ayı beklicem ben
Ama benim sütüm yeterli değil mamada veriyorum o yüzden erken gecmek istiyorum.
Daha yeni 5 kilo oldu doktorumuzu değiştirmiştik değiştirdiğimiz doktor başlayalım demişti ama yeni götürdüğümüz doktor 5.ayı bekleyelim dedi ne yapacağımı şaşırdımşaşırdımilk oğlumda çalışıyordum mecbur mama desteği de yapıyordum ama beklemiştim yine de 6. aya kadar
sen bilirsin tabi , özellikle doktorunun tavsiyesi önemli
kaç kilo güzel kızın?
Daha yeni 5 kilo oldu doktorumuzu değiştirmiştik değiştirdiğimiz doktor başlayalım demişti ama yeni götürdüğümüz doktor 5.ayı bekleyelim dedi ne yapacağımı şaşırdımşaşırdım
Gecmis olsun canim yasadiklarin kolay degil.Ama benim sütüm yeterli değil mamada veriyorum o yüzden erken gecmek istiyorum.
Evet cok küçük doğdu. Sanırım bekliycem 5 . Ayını mecbur. Sizinki kaç kilo oldu ?2 kg demişsin çok küçük doğmuş miniğim ya. doktorunu dinle bence de daha sindirim sistemleri ek gıda için hazır değil bence de. en azından 5-5,5 aylık olsun annesi
Saol canım Allah kimseye yaşatmasın çok zordu. Bizimkide henüz başlamayın dedi.Gecmis olsun canim yasadiklarin kolay degil.
Ek gidaya ben de gecmedim dojtorumz daha baslamayin dedi. Doktor tavsiyesiyle baslayabilirsin sen istersen
Evet cok küçük doğdu. Sanırım bekliycem 5 . Ayını mecbur. Sizinki kaç kilo oldu ?
Maşallah çok güzel dahada iyi olur inşallah canım Allah bağışlasıngeçen hafta kıyafetleriyle 8 kg'ydu tam. biz biraz fazla ilerden gidiyoruz
canım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir bebeğinHayır
hayır bende sezeryanla yaptım son ay bebeğim hiç kilo almadı doktorda beklemeyelim alalım dedi ama cok pişman oldum. 2700 bekliyorduk 2 kilo doğdu kalbinde iki tane deliği var 12 gün küvezde kaldı. Zor günler geçirdik halada öle kalbindeki delikler kapanmadı. Kilo alımının cok iyi olması lazım ek gıdaya gecmek istiyorum siz başladınız mı?